Rover623 napsal:
Nic proti ale dosud stále nepřekonaným Citroenem je DS a jak jistě víte milá Kylie po tomto fantastickém voze celý Citroen koupil Peugeot a kompltně celá pokrokovost šla do kytek.Citroeny od roku 1980 dále nejsou Citroeny ale Peugeoty a tak to bohužel je a pokusy koncernu Peugeot-Citroen vyrobit důstojného nástupce DS jsou jen výsměch a znevažování jména Citreon a fenoménu kterým byl DS.V Anglii je zachovaný DS vyvažován zlatem,avšak C5 nebo C6 se mezi prestižnímy vozy objevují velmi sporadicky,...
NIC proti vašemu "názoru/pohledu", ale zrovna v POSLEDNíM čísle (7/2009) českého automagazínu AUTOMOBIL je materiál s názvem "9 milníků (z historie Citroën 1919 - 2009) a ... píší tam věci - no to byste NEvěřil!
Model DS byl v roce 1955 samozřejmě "zjevení", ale když mluvíte např. zrovna o United Kingdom, tak tam docela HIT let 70tých byl model GS (European Car of the Year - 1971) - s "mňamkový" PLOCHÝM motorem

, které dnes bohužel dělá již jen Porsche a Subaru ... a ve své době VELMi "pokrokový" byl i asi "pravý" nástupce DS model CX (European Car of the Year - 1975) - s TURBO motorem 2.5 litru dosahující rychlosti 220 km/h (zkuste VZPOMENOUT čím se jezdilo ZDE a zkuste DOHLEDAT tehdejší konkurenci ,-)
Máte pravdu že spojení s Peugeot (L.P. ´74 koupil 30% firmy a roku ´76 obě značky "zastřešila" firma PSA ... a BOHUŽEL prodali tehdy CITROËNu patřící Maserati ,-(
CITROËNní "fandové" tehdy opravdu "protestovali" a vzhledem k tomu že ve stejném období (77-78) "pohltili/koupili" i evropskou divizi Chrysler/Simca - chvíli to "bylo" znát, výrazně "inovativní" (co se konstrukce týče - vzhled od Bertone(ho) teď NEmám na mysli) byl i model z konce let 80tých Citroën XM (European Car of the Year 1990 - ty nejen na českých silnicích ještě občas potkáte ...)
O konstrukci vozu Citroën C6 (jehož podvozek v přímém srovnání "trumfnul" vlajkovou loď vw, o třídu "výše" postavený Phaeton) si nejprve raději něco přečtěte (a o novém Biturbu 3.0 HDi V6 24V) a až POTÉ "srovnávejte" - to "srovnání" s Škoda Superb - nic ve zlém - ale to je HODNĚ "mimo realitu" ,-)
PS: STEJNĚ je to s Mercedes(em) - NEvím proč o značce TAKto píšete a já NErada "hodnotím" značky jako CELEK (je to trochu "bubost"), ale "dohledejte/nastudujte" si něco třeba o současné E-Klasse, o motorech 250 CDi, 350CDi, 350 CGi, 6.3 AMG, modelu SL či CL atd. - zrovna v těchto "pár" modelech/motorech jež jsem zmínila Audi TĚŽKO hledá konkurenci a bmw se musí DOST snažit (tam už je to trošičku o konkrétních "preferencích" a konkrétních verzích - někdy v něčem bych "upřednostnila" to jindy ono - to by bylo ale na DELŠí článek...
... rozhodně vaše "smáznutí" Mercedes je ...
NEvím proč píšete co píšete, ale z mého pohledu a i dle dostupných testů jste to NEJ-více P-Ř-E-H-N-A-L s tím Superb (jde, narozdíl od předchůdce, o "normální vůz střední třídy"), který občas NEstačí ani na konkurenty ve třídě (i když vy si jej možná "představujete" jako technického PREMIANTA střední třídy .-) - tedy krom prostoru před zadním sedadlem (což "dohání" menšími rozměry skoro ve všem ostatním ,-) ale kvality podvozku a hlavně "kroucení" karoserie jej řadí přinejlepším

do průměru třídy .
PPS: Slova jako ".... její jméno Škoda Superb má stejný zvuk jako Citroën C6 ..." - nu to skoro NEvím jak komentovat (mimochodem KDEžeto tak je? .-)
U profesionálů z oboru samozřejmě NE, a co se týče toho "... jedna paní povídala" resp. "... chlapi v hospodě říkali" - tak na to já moc NEdám (to je "slušná" verze od: "To mne opravdu NEzajímá").
Mé zkušenosti celkem "odpovídají" názorům profíků (tedy ne že bych dala na každá "plátek" apod. ale praxí si člověk najde časopisy/autory jimž se DÁ věřit s kterými mám stejný/podobný pohled na věc - třeba v česku se dá v recenzích filmů SPOLEHNOUT na paní Spáčilovou z MFDnes, v autech mi "vyhovoval" a skoro VŽDY jsem se shodla s Chris(em) Harris(em) atd.
Ach a co se POHODLNOSTi Superb/C5 týče - možná byste si pro začátek měl do vozů třeba jen SEDNOUT (vrstvená skla, MNOHEM lepší/sofistikovanější konstrukce podvozku/uložení náprav, lepší odhlučnění, lepší sedadla a samozřejmě pak "odpružení" - něco jako je CITROËNní Hydractive III Plus nabízí koncern vw v Phaeton, Bentley Continental a vyšších model Audi - v A8 a A6 - že je to právě NAOPAK než si "představujete" si ostatně může přečíst "výše v článku" - osobně bych vám doporučila nějaký nezávislý (třeba německý, ale jistě něco najdete i v češtině) test s nějakou "vsuvkou" ke konstrukci podvozku Citroën(u) C6 - pak asi trochu "změníte" názor..
Pěkný den