0
zpět

diskuze k tématu: Jakou vybrat ojetinu za milion?

kategorie zařazení tématu: poradna, jaké auto koupit, servisní náklady, technické dotazy, německá vozidla, francouzská vozidla, německá vozidla, německá vozidla
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Sobota 11.07.2009 14:11, Radši nové
Za 1 mil. bych se poohlédl radši po novém voze. A ty co si říkáš Kajlí - piš prosím česky. Musíš se asi hodně nudit když si s textem takhle hraješ, ale věz, že výsledek je nulový a trapný - opravdu se to nedá číst.
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Sobota 11.07.2009 14:35, Milý Reno!
Reno napsal:
Já jsem uvažoval nad Rollsem, ale nakonec jsem si koupil škocnu.
Mně se sice nový Rolls Royce LíBí (Phantom i cupka a VELMi zajímavě vypadá nový připravovaný "malý" Rolls) a moc Moc MOC mne "bere" je 12ti válec, ale já si zatím řídím SAMA (a popravdě ROLLSí palubka mne až tak NEbere), takže prozatím NEee ,-)
PS: Jako "normální" auto (s nímž se dá jezdit dobře po česku i "létat" po německých dálnicích) se mi zdá IDEÁLní (z více/ze VŠECH pohledů) Citroën C5 3.0 V6 24V (do budoucna 3.0 HDi V6 24V Exclusive Criollo .-)
PPS: Místo Rollsu (kdybych NEvěděla co s penízky, asi bych z United Kingdom "zkusila" spíše Bristol Fighter T a ZVĚDAVA jsem na první KOMPLET samostatné dílko AMG - Mercedes SLS (ten Rolls snad jedině možná když časem příjde "cupko"verze od onoho nového "malého" Rolls(u) - který má být navíc "živější/výkonnější" než "VELKÝ" RR Phantom
Ehm - "škocna" je ŠKODovkA? To já bych místo Octavia asi raději Mazdu 3 (místo Fabia si NEjsem jistá - jsme ZVĚDAVÁ na Citroën DS3, docela "mile" na mne působí alfa MiTo - ale "jasného" FAVORITa tam NEmám...
Pěkný den
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Sobota 11.07.2009 14:42, Milý will(e)83!
will83 napsal:
Za 1 mil. bych se poohlédl radši po novém voze. A ty co si říkáš Kajlí - piš prosím česky. Musíš se asi hodně nudit když si s textem takhle hraješ, ale věz, že výsledek je nulový a trapný - opravdu se to nedá číst.
TAKÉ doporučuji (spíše) nové.. ,-)
PS: ŽÁDNOU "Kajlí" NEznám, a myslím že s čeština já NEmít problema - a UKLIDNíLi vás to, ja TAKto psát i v němčina .-)
Pěkná dna já vám přát (tím "dna" myslím DEN - to píši jen "pro jistotu"...
... abyste to ŠPATNĚ NEpochopil..
... abych na vás něco NĚCO "špatného" (NEMOC) NEpřivolala .-)
PPS: A já UMĚT "ťukat" všema DESET, takže to s tím psaním NEbýt až TAKový problém a ani to moc NEtrvat - vy mi ROZUMĚT?
PěKnÝ DeN ,-)
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Sobota 11.07.2009 20:53, RE: Milý will(e)83!
Kylie napsal:
TAKÉ doporučuji (spíše) nové.. ,-)
PS: ŽÁDNOU "Kajlí" NEznám, a myslím že s čeština já NEmít problema - a UKLIDNíLi vás to, ja TAKto psát i v němčina .-)
Pěkná dna já vám přát (tím "dna" myslím DEN - to píši jen "pro jistotu"...
... abyste to ŠPATNĚ NEpochopil..
... abych na vás něco NĚCO "špatného" (NEMOC) NEpřivolala .-)
PPS: A já UMĚT "ťukat" všema DESET, takže to s tím psaním NEbýt až TAKový problém a ani to moc NEtrvat - vy mi ROZUMĚT?
PěKnÝ DeN ,-)
probůh, Kylie, je mi stydno za Vás...
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Sobota 11.07.2009 21:53, Milý Projectigi!
Projectigi napsal:
Probůh PROČ? ,-)
PS: I když Buřtík ŘÍKAL (když jsme spolu byli poprvé někdy "krátce" PO "revoluci" v Olympiapark (Olympiahalle) München, že TAKhle se lidé "středního" věku v česku (v Praze) NE"odváží" - tak asi VĚDĚL o čem mluví...
PPS: Chcete abych sem raději NEpsala? A pěkně "spořádané" příspěvky? .-)
Pěkný den (já budu psát buď "po svém", nebo ... ,-)
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Sobota 11.07.2009 22:41, RE: Milý will(e)83!
Projectigi napsal:
Probůh, proč stydno? Trochu nadhledu a tolerance, milý kolego. Doba tmářství a falešných tabu je snad definitivně pryč. Takový skladník ve šroubárně si dnes může přečíst Vergilia v originále, podobně jako lidé s dyslektickou poruchou můžou prezentovat vcelku zajímavé názory na Tipcars, respektive v Lidovkách.
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Sobota 11.07.2009 23:57, RE: Vyčerpávající výklad
Rover623 napsal:
Nic proti ale dosud stále nepřekonaným Citroenem je DS a jak jistě víte milá Kylie po tomto fantastickém voze celý Citroen koupil Peugeot a kompltně celá pokrokovost šla do kytek.Citroeny od roku 1980 dále nejsou Citroeny ale Peugeoty a tak to bohužel je a pokusy koncernu Peugeot-Citroen vyrobit důstojného nástupce DS jsou jen výsměch a znevažování jména Citreon a fenoménu kterým byl DS.V Anglii je zachovaný DS vyvažován zlatem,avšak C5 nebo C6 se mezi prestižnímy vozy objevují velmi sporadicky,...
Zdravím diskutující
S vaším příspěvkem nemohu v žádném případě souhlasit. Jak můžete srovnávat něco tak tuctového a bezduchého, jako je Škoda Superb (je úplně jedno, jakou generaci myslíte) s Citroenem C6. To je skoro svatokráděž. Dle vašeho jména v diskusi máte zřejmě rád značku Rover, která je i mojí oblíbenou. Srovnávat C6 se Superbem, je jako provnávat tu stejnou Škodovku třeba s Roverem 800, či 75. To taky nejde, neboť zmíněné Rovery, ač mnohem starší, jsou prostě Auta s duší. A tu Superb prostě nemá. Jeho druhá generace je v zásadě velmi dobré auto, avšak enthusiastovi nemá mnoho co nabídnout.
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 12.07.2009 00:34, RE: Vyčerpávající výklad
typek napsal:
Já to třeba chápu. Mým snem je aston martin vanquish V12, ale osm milionů za něj nedám. Dal bych dva a ta doba se blíží. Je to sice ojetina, ale také je to splněný sen. Možná to bude jako vysvětlení stačit.
Ano, Citroen DS je legenda, ale měl citroen v mezidobí (XM je malá) něco, co by velikostí, nebo technikou sahalo třebas BMW 7 na kotníky? jde mi o kontinuitu, je to sice primitivní, ale takhle přesně lidé soudí....
Citroën měl v dobách kdy vlastnil Maserati (po DS) skvělý mimořádný VELMi "zajímavý" a "sexy" model SM
PS: Ale dnes (mi) "stačí" Citroën C5 3.0 HDi Exclusive Criollo s 19ti palcovými Adriatique koly (a docela jsem ZVĚDAVA, v čemžeto bude DS5 "lepší")
Pěkný den
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 12.07.2009 00:44, RE: Vyčerpávající výklad
koos napsal:
Zdravím diskutující
S vaším příspěvkem nemohu v žádném případě souhlasit. Jak můžete srovnávat něco tak tuctového a bezduchého, jako je Škoda Superb (je úplně jedno, jakou generaci myslíte) s Citroenem C6. To je skoro svatokráděž. Dle vašeho jména v diskusi máte zřejmě rád značku Rover, která je i mojí oblíbenou. Srovnávat C6 se Superbem, je jako provnávat tu stejnou Škodovku třeba s Roverem 800, či 75. To taky nejde, neboť zmíněné Rovery, ač mnohem starší, jsou prostě Auta s duší. A tu Superb p...
Vidím to PODOBNĚ jako vy, milý koos!
NE protože jsem "slepá" vůči hydraulickým Citroën(ům), ale neb to je technicky OPRAVDU "propracované" auto. Již jsem to tu psala - v přímém srovnání "uspěla" dokonce s "o třídu VÝŠ" postaveným vw Phaeton.
Škoda Superb minulé generace byl opravdu ŠPATNÝ vůz, což současná generace NAPRAVILA a jde o "normální" solidní vůz své (střední třídy) kategorie (že se ho v česku prodá "násobně" než třeba mého "oblíbeného" C5 - to NEmá moc společného s REÁLnou kvalitou), bohužel i když má NADprůměrně místa před zadní sedačkou, v ostatních rozměrech je spíše PODprůměrný (v kategorii "na šířku" je myslím dokonce VÍTĚZ kategorie - bohužel z té "špatné" strany), to co by MI "vadilo" asi nejvíce, je že se "kroutí" poněkud VÍCE než "je zdrávo" (stále je to ale narozdíl od předchůdce opravdu "NORMÁLNí VŮZ STŘEDNí TŘíDY"!)
Pravda (z mého pohledu TÉŽ) poněkud "bez duše"
PS: Myslím že Rover 75 byl ve své době docela HODNĚ PODceňovaný vůz (což byla ŠKODA .-(
PPS: Moc mne NEpřekvapuje, že Citroën C6 není "komerční trhák", ale NADřadit nad něj Škodu Superb - to je opravdu "smutné" (a je to docela DŮKAZ automobilové NEznalosti ,-)
Pěkný den (třeba alespoň JEDEN v Citroën C6 3.0 HDi - vám přeji .-)
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 12.07.2009 08:56, RE: Milý will(e)83!
Radek_G napsal:
Probůh, proč stydno? Trochu nadhledu a tolerance, milý kolego. Doba tmářství a falešných tabu je snad definitivně pryč. Takový skladník ve šroubárně si dnes může přečíst Vergilia v originále, podobně jako lidé s dyslektickou poruchou můžou prezentovat vcelku zajímavé názory na Tipcars, respektive v Lidovkách.
kylie skočte si někdy na moje.auto.cz máte je tam vaše mužská obdoba, říká si švihák lázeňský a má podobnou slabost pro sebe samotného jako vy...
jak říká Oscar Wilde - "Milovat sám sebe, to je začátek celoživotní romance"
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 12.07.2009 10:28, Milý Reno!
Reno napsal:
kylie skočte si někdy na moje.auto.cz máte je tam vaše mužská obdoba, říká si švihák lázeňský a má podobnou slabost pro sebe samotného jako vy...
jak říká Oscar Wilde - "Milovat sám sebe, to je začátek celoživotní romance"
Myslíte toho, jehož motto zní:
"V teplý letní den, hudba tiše zní, bloumá si a sní, švihák lázeňský..."? ,-)
Myslíte toho, jenž v garáži má Range Rover 4.4i V8 Vogue a Porsche Cayenne Turbo? .-)
Tak toho NEznám ,-)
PS: OPRAVDU se s ním NEznám (v reálném světě), ale nedávno jsme si takhle v neděli dopoledne PĚKNĚ "popovídali"
PPS: CO bychom tak mohli mít "společného"??
DĚKUJi za "tip" a
Pěkný den ,-)
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 12.07.2009 11:58, Milý Rover(e)623ko!
Rover623 napsal:
Nic proti ale dosud stále nepřekonaným Citroenem je DS a jak jistě víte milá Kylie po tomto fantastickém voze celý Citroen koupil Peugeot a kompltně celá pokrokovost šla do kytek.Citroeny od roku 1980 dále nejsou Citroeny ale Peugeoty a tak to bohužel je a pokusy koncernu Peugeot-Citroen vyrobit důstojného nástupce DS jsou jen výsměch a znevažování jména Citreon a fenoménu kterým byl DS.V Anglii je zachovaný DS vyvažován zlatem,avšak C5 nebo C6 se mezi prestižnímy vozy objevují velmi sporadicky,...
NIC proti vašemu "názoru/pohledu", ale zrovna v POSLEDNíM čísle (7/2009) českého automagazínu AUTOMOBIL je materiál s názvem "9 milníků (z historie Citroën 1919 - 2009) a ... píší tam věci - no to byste NEvěřil!
Model DS byl v roce 1955 samozřejmě "zjevení", ale když mluvíte např. zrovna o United Kingdom, tak tam docela HIT let 70tých byl model GS (European Car of the Year - 1971) - s "mňamkový" PLOCHÝM motorem , které dnes bohužel dělá již jen Porsche a Subaru ... a ve své době VELMi "pokrokový" byl i asi "pravý" nástupce DS model CX (European Car of the Year - 1975) - s TURBO motorem 2.5 litru dosahující rychlosti 220 km/h (zkuste VZPOMENOUT čím se jezdilo ZDE a zkuste DOHLEDAT tehdejší konkurenci ,-)
Máte pravdu že spojení s Peugeot (L.P. ´74 koupil 30% firmy a roku ´76 obě značky "zastřešila" firma PSA ... a BOHUŽEL prodali tehdy CITROËNu patřící Maserati ,-(
CITROËNní "fandové" tehdy opravdu "protestovali" a vzhledem k tomu že ve stejném období (77-78) "pohltili/koupili" i evropskou divizi Chrysler/Simca - chvíli to "bylo" znát, výrazně "inovativní" (co se konstrukce týče - vzhled od Bertone(ho) teď NEmám na mysli) byl i model z konce let 80tých Citroën XM (European Car of the Year 1990 - ty nejen na českých silnicích ještě občas potkáte ...)
O konstrukci vozu Citroën C6 (jehož podvozek v přímém srovnání "trumfnul" vlajkovou loď vw, o třídu "výše" postavený Phaeton) si nejprve raději něco přečtěte (a o novém Biturbu 3.0 HDi V6 24V) a až POTÉ "srovnávejte" - to "srovnání" s Škoda Superb - nic ve zlém - ale to je HODNĚ "mimo realitu" ,-)
PS: STEJNĚ je to s Mercedes(em) - NEvím proč o značce TAKto píšete a já NErada "hodnotím" značky jako CELEK (je to trochu "bubost"), ale "dohledejte/nastudujte" si něco třeba o současné E-Klasse, o motorech 250 CDi, 350CDi, 350 CGi, 6.3 AMG, modelu SL či CL atd. - zrovna v těchto "pár" modelech/motorech jež jsem zmínila Audi TĚŽKO hledá konkurenci a bmw se musí DOST snažit (tam už je to trošičku o konkrétních "preferencích" a konkrétních verzích - někdy v něčem bych "upřednostnila" to jindy ono - to by bylo ale na DELŠí článek...
... rozhodně vaše "smáznutí" Mercedes je ...
NEvím proč píšete co píšete, ale z mého pohledu a i dle dostupných testů jste to NEJ-více P-Ř-E-H-N-A-L s tím Superb (jde, narozdíl od předchůdce, o "normální vůz střední třídy"), který občas NEstačí ani na konkurenty ve třídě (i když vy si jej možná "představujete" jako technického PREMIANTA střední třídy .-) - tedy krom prostoru před zadním sedadlem (což "dohání" menšími rozměry skoro ve všem ostatním ,-) ale kvality podvozku a hlavně "kroucení" karoserie jej řadí přinejlepším do průměru třídy .
PPS: Slova jako ".... její jméno Škoda Superb má stejný zvuk jako Citroën C6 ..." - nu to skoro NEvím jak komentovat (mimochodem KDEžeto tak je? .-)
U profesionálů z oboru samozřejmě NE, a co se týče toho "... jedna paní povídala" resp. "... chlapi v hospodě říkali" - tak na to já moc NEdám (to je "slušná" verze od: "To mne opravdu NEzajímá").
Mé zkušenosti celkem "odpovídají" názorům profíků (tedy ne že bych dala na každá "plátek" apod. ale praxí si člověk najde časopisy/autory jimž se DÁ věřit s kterými mám stejný/podobný pohled na věc - třeba v česku se dá v recenzích filmů SPOLEHNOUT na paní Spáčilovou z MFDnes, v autech mi "vyhovoval" a skoro VŽDY jsem se shodla s Chris(em) Harris(em) atd.
Ach a co se POHODLNOSTi Superb/C5 týče - možná byste si pro začátek měl do vozů třeba jen SEDNOUT (vrstvená skla, MNOHEM lepší/sofistikovanější konstrukce podvozku/uložení náprav, lepší odhlučnění, lepší sedadla a samozřejmě pak "odpružení" - něco jako je CITROËNní Hydractive III Plus nabízí koncern vw v Phaeton, Bentley Continental a vyšších model Audi - v A8 a A6 - že je to právě NAOPAK než si "představujete" si ostatně může přečíst "výše v článku" - osobně bych vám doporučila nějaký nezávislý (třeba německý, ale jistě něco najdete i v češtině) test s nějakou "vsuvkou" ke konstrukci podvozku Citroën(u) C6 - pak asi trochu "změníte" názor..
Pěkný den
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 12.07.2009 16:23, RE: Milý A4ko - pokračování..
Kylie napsal:
.. jinak kdybyste ČETL mé příspěvky, VĚDĚL byste, že můj "favorit" je Bristol Fighter T (moc se mi LÍBÍ "styl" Caparo T1) a z aut s nimiž jezdím za NEJ- považuji Mercedes SL 6.3 AMG (snad krom menšího prostoru v kabině/na nohy u spolujezdce, kam se mi Buřtík "skoroNEvejde" .-)
Mohu vám vyjmenovat další v různých cenových hladinách, ale NEbudu vás "zatěžovat", už TAK je to možná až MOC informací "najednou"
Tak jako autor článku zmínil že je maličko PŘEKVAPEN, že tazatel raději NEzkusí Citr...
ty si vlastne kto?,alebo co? tvaris sa ze vsetko vies,na vsetkom si uz pomali jazdila,mnoo ja si myslim ze mas doma akurat tak v garazi TROJANOV KOKOT v Mpacket vybave
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 12.07.2009 17:10, NE moc "milé" NEvědomí!
nevedomi napsal:
ty si vlastne kto?,alebo co? tvaris sa ze vsetko vies,na vsetkom si uz pomali jazdila,mnoo ja si myslim ze mas doma akurat tak v garazi TROJANOV KOKOT v Mpacket vybave
To je ale O-Š-K-L-I-V-Ý ten váš příspěvek, že?
NEvím (asi "naštěstí") ten váš "... TROJANOV atd.", ale CO mám (a měla jsem) v garáži, to zas tak úúúúplně TAJNÉ NEní ,-)
http://www.flick.com/photos/30642098@N08/
PS: Bohužel NE"viem vsetko, NEjazdila som pomali na vsetkom", ale "trošičku" praxe již MÁM to je fakt .-)
Většinou "mluvím" k tomu o čem něco vím (to jsou "autíčka" a "hudba" - převážně "klasická"), zkuste to na mne s milionáři běhajícími po trávníku honícími se za nafouknutou koulí jenž FASCINOVANĚ sledují DAVY (chlapečků) a NEdostanete ze mne "nic" (a PŘECE: "Pelé" ,-)
A podobné to bude i v dalších "činnostech", ale AUTí-čka mne "naučil" kdysi (už docela DOST .-) dááávno
tatínek a chviličku jsem v oboru PRACOVALA a mám je RÁDA a JSOU znalejší zkušenější atd/atp., ale já to mám NE jako profesi, nýbrž jako ZÁBAV(ičk)U - a mně mé "znalosti" stačí .-)
NEvím CO vás "vedlo" k tak "hloupému" nebo spíše NE"vhodnému" příspěvku stejně jako nevím co VÁM stojí (jestli něco) - myslela jsem před domem, ale já "ráda" SVŮJ vůz jímž je Citroën C5 V6 3.0 (a plánuji "změnu" na Citroën C5 V6 3.0 HDi .-)
.. a mám "ráda" i pár dalších vozů, ale to vás NEmusí zajímat (já jsem TU totiž "za Citroën ,-)
Pěkný den (a příště než z vás zase něco "vypadne", snad nejprve použijte - nějakou ÚČINNOU! - ústní vodu ... třeba LISTERINE? .-)

reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 12.07.2009 21:11, RE: Jste všichni mimo!!!!!
Pavlik napsal:
Neřekl bych, že jsme všichni mimo. Je vidět že jste "jen zaměstnanec". V podnikatelském prostředí musíte (pro někoho bohužel) dbát na svůj styl a dojem jaký děláte na obchodní partnery. Máte ravdu, že auto je po několika letech prakticky bezcenná věc, ale jestliže mi pomůže (díky vytvoření patřičného dojmu) k uzavření ziskových obchodů = vyplatí se. Za milion je samozřejmě možné koupit nový vůz střdní třídy, ale proti vyšší třídě je to stejný rozdíl, jako když porovnáte octu II s mondeem nebo ac...
Mám jeden vážně míněný dotaz: S kým čím obchoduješ, jací jsou tvoji obchodní partneři, že na ně dělá dojem značka vozu? Ne, nepošklebuji se, zcela vážně se ptám. Proč se ptám? Já sám jsem s vozem, alespoň co jsem si vědom, udělal dojem na jediného člověka: pikolíka u hotelu. Když jsem vedle hotelu zastavil s tehdá novým SAABem 95 AERO, hned se ke mě hnal s deštníkem a chtěl mě uvést. A po pravdě řečeno, když o tom přemýšlím, tak ten pikolík je asi opravdu jediná kategorie "partnerů", na které by měl dělat vůz dojem.
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 12.07.2009 22:23, RE: Jste všichni mimo!!!!!
xf napsal:
Mám jeden vážně míněný dotaz: S kým čím obchoduješ, jací jsou tvoji obchodní partneři, že na ně dělá dojem značka vozu? Ne, nepošklebuji se, zcela vážně se ptám. Proč se ptám? Já sám jsem s vozem, alespoň co jsem si vědom, udělal dojem na jediného člověka: pikolíka u hotelu. Když jsem vedle hotelu zastavil s tehdá novým SAABem 95 AERO, hned se ke mě hnal s deštníkem a chtěl mě uvést. A po pravdě řečeno, když o tom přemýšlím, tak ten pikolík je asi opravdu jediná kategorie "partnerů", na které b...
Pavlíku promiň, teď mi to docvaklo: kde záleží na tom, jakým vozem přijedeš a lidi tě podle toho hodnotí? No přece TAXÍKÁŘ.
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 13.07.2009 06:00, RE: Vyčerpávající výklad
A4 napsal:
Milá Kylie, už dlouho jsem na tvé příspěvky nereagoval, ale občas se to fakt nedá.
Všichni tady už vědí, že jsi naprosto fanatická a absolutně nekritická obdivovatelka citroenů. Ještě jsem snad nikdy nečetl žádný tvůj příspěvek, kde by se vyskytovalo nějaké lepší auto než citroen. Dobře, nikdo ti to nebere, ale číst od tebe stále a furt dokola to samý, je už mírně řečeno unavující
je to tak, a ještě ke všemu nadřazený kecy "sice jsem se nedozvěděla nic nového "...ach jo...Kylie, udělej pro nás něco...nepiš sem aspoň týden, dík...
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 13.07.2009 08:03, RE: Milý Reno!
Kylie napsal:
Myslíte toho, jehož motto zní:
"V teplý letní den, hudba tiše zní, bloumá si a sní, švihák lázeňský..."? ,-)
Myslíte toho, jenž v garáži má Range Rover 4.4i V8 Vogue a Porsche Cayenne Turbo? .-)
Tak toho NEznám ,-)
PS: OPRAVDU se s ním NEznám (v reálném světě), ale nedávno jsme si takhle v neděli dopoledne PĚKNĚ "popovídali"
PPS: CO bychom tak mohli mít "společného"??
DĚKUJi za "tip" a
Pěkný den ,-)
v garáži? možná tak před panelákem...
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 13.07.2009 08:04, RE: Jste všichni mimo!!!!!
xf napsal:
Pavlíku promiň, teď mi to docvaklo: kde záleží na tom, jakým vozem přijedeš a lidi tě podle toho hodnotí? No přece TAXÍKÁŘ.
Pokud chceš tento druh lidí potkat, zajdi do kteréhokoli golfového klubu. Nezmiňuji "živnostníky" se Saabem, já mluvím o bussinessmanech. Pokud se nechováš jako oni - neberou tě na vědomí (a to doslova). Až se jednou této příjmové skupině přiblížíš, pochopíš sám. Doufal jsem, že se v těchto ohledech přiblížíme "civilizovaným" zemím na západ od našich heanic, ale nic se tu za posledních deset let nezměnilo.
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 13.07.2009 08:16, RE: Jste všichni mimo!!!!!
Pavlik napsal:
Pokud chceš tento druh lidí potkat, zajdi do kteréhokoli golfového klubu. Nezmiňuji "živnostníky" se Saabem, já mluvím o bussinessmanech. Pokud se nechováš jako oni - neberou tě na vědomí (a to doslova). Až se jednou této příjmové skupině přiblížíš, pochopíš sám. Doufal jsem, že se v těchto ohledech přiblížíme "civilizovaným" zemím na západ od našich heanic, ale nic se tu za posledních deset let nezměnilo.
Já jsem členem Golfového klubu Praha a v Motole na parkovišti někdy vypadá jak v lepším autobazaru. Měl jsi na mysli asi nějaký lepší klub pro vás generální ředitele - třeba Karlštejn, že...
reagovat
nahlásit
  1 ... 6 7 8 9
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2026, všechna práva vyhrazena.