0
zpět

diskuze k tématu: Jakou vybrat ojetinu za milion?

kategorie zařazení tématu: poradna, jaké auto koupit, servisní náklady, technické dotazy, německá vozidla, francouzská vozidla, německá vozidla, německá vozidla
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 13.07.2009 09:05, RE: Jste všichni mimo!!!!!
Pavlik napsal:
Pokud chceš tento druh lidí potkat, zajdi do kteréhokoli golfového klubu. Nezmiňuji "živnostníky" se Saabem, já mluvím o bussinessmanech. Pokud se nechováš jako oni - neberou tě na vědomí (a to doslova). Až se jednou této příjmové skupině přiblížíš, pochopíš sám. Doufal jsem, že se v těchto ohledech přiblížíme "civilizovaným" zemím na západ od našich heanic, ale nic se tu za posledních deset let nezměnilo.
Ano, pokud nejsi Ty, ten, kdo udává tempo a umí jít svou cestou, musíš se zařadit do stáda. Ale chápu, zákazníkům se musí lézt do p.....
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 13.07.2009 10:07, NEpříliš milý cruise!
DEFINUJte "... nadřazený kecy"
PS: Vy si nyní říkáte "MY cruise"? ,-)
Pěkný den (VŠEM - no i VÁM cruise, i VÁM .-)
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 13.07.2009 13:25, RE: Jste všichni mimo!!!!!
Pavlik napsal:
Pokud chceš tento druh lidí potkat, zajdi do kteréhokoli golfového klubu. Nezmiňuji "živnostníky" se Saabem, já mluvím o bussinessmanech. Pokud se nechováš jako oni - neberou tě na vědomí (a to doslova). Až se jednou této příjmové skupině přiblížíš, pochopíš sám. Doufal jsem, že se v těchto ohledech přiblížíme "civilizovaným" zemím na západ od našich heanic, ale nic se tu za posledních deset let nezměnilo.
Pavlíku, jsi si jistý, že si něco nenalháváš? Když vezmu svého nejlepšího zákazníka, tak ten je tak bohatý a mocný, že NEMUSÍ jezdit do snobárny golfového klubu. Ten je tak bohatý, že se může věnovat koníčkům podle vlastní volby.
Pavlíku, byl bych nerad, aby to vypadalo jako machrování; ber prosím následující jako čistě věcnou poznámku: Golfové kluby jsou pro ty, co už nejsou chudí, ale ještě nejsou ani bohatí. Ale chtěli by...

A jaké já mám auto, nikoho z mojich zákazníků nezajímá. Proč by taky mělo. Za to mě neplatí.
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 13.07.2009 13:43, RE: Vyčerpávající výklad
Radek_G napsal:
Ono záleží, KDO z toho auta leze. Podle Freudovy teorie - "typologie ksichtu". Až tolik na té značce opravdu nezáleží, nepřeceňoval bych žádnou natolik, abych si myslel, že ta či ona dodá člověku vážnosti.
Chlápka nejlíp zlustruješ podle hodinek a bot, to je známá pravda.
Nene, podle značky ponožek, to se totiž pozná pravý gentleman - jen je nesmí mít nazutý do sandálů, ale do patřičných bot. Kvádro od Bosse si umí koupit každej zelinář, ony breitlingy nebo omegy taky.
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 13.07.2009 13:55, RE: NEpříliš milý cruise!
Kylie napsal:
DEFINUJte "... nadřazený kecy"
PS: Vy si nyní říkáte "MY cruise"? ,-)
Pěkný den (VŠEM - no i VÁM cruise, i VÁM .-)
...cruise a A4 jedna a tatáž osoba je, není možné si toho nevšimnout. Druhá varianta je, že jsou registrovaní (nebo to alespoň brzo chystají)
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 13.07.2009 14:42, RE: NEpříliš milý cruise!
Pepe napsal:
...cruise a A4 jedna a tatáž osoba je, není možné si toho nevšimnout. Druhá varianta je, že jsou registrovaní (nebo to alespoň brzo chystají)
možná myslel to "mám ráda penízky a penízky mají rády mne" " když vystoupím z terryho (SL 63 AMG)" a podobné sračky... nemůžete mu to mít za zlé, on netuší, že jsou to jenom bláboly))
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 13.07.2009 17:20, Milý Reno!
Reno napsal:
možná myslel to "mám ráda penízky a penízky mají rády mne" " když vystoupím z terryho (SL 63 AMG)" a podobné sračky... nemůžete mu to mít za zlé, on netuší, že jsou to jenom bláboly))
Ne "terry(ho)", ale Teddy" jako Teddy(bärchen)" ,-)
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 13.07.2009 17:22, Milý Pepe!
Pepe napsal:
,-)
PS: Já jsem TOLERANTNí a PŘEJi(jim to .-)cí...
Pěkný den ,-)
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 13.07.2009 17:47, RE: Milý Reno!
Kylie napsal:
Ne "terry(ho)", ale Teddy" jako Teddy(bärchen)" ,-)
Vám to auto určitě pane neříká, to jsem klidný...
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 13.07.2009 20:54, RE: Milý Reno!
Reno napsal:
Vám to auto určitě pane neříká, to jsem klidný...
No to snad dá ROZUM že NE!
PS: To je jako by VÁM říkalo: "Má paní" ,-)
PPS: Abych NEzapomněla, zatím se NEprodalo Ferrari 550 Maranello, r.v .... , barva , první majitelka, stav km 4. ... km, stav VYNIKAJíCí, cena 2,5 milionu kč (to víte - potřebuji hotovost na Žaloka - tj. NÁSTUPCE Brumly .-)
Pěkný den
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 13.07.2009 21:26, RE: Milý Reno!
Kylie napsal:
No to snad dá ROZUM že NE!
PS: To je jako by VÁM říkalo: "Má paní" ,-)
PPS: Abych NEzapomněla, zatím se NEprodalo Ferrari 550 Maranello, r.v .... , barva , první majitelka, stav km 4. ... km, stav VYNIKAJíCí, cena 2,5 milionu kč (to víte - potřebuji hotovost na Žaloka - tj. NÁSTUPCE Brumly .-)
Pěkný den
a cože jste ho nevyfotila, s tou vaší exhibicionistickou povahou?
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 13.07.2009 22:16, Milý "zpochybňovači" Reno!
Reno napsal:
a cože jste ho nevyfotila, s tou vaší exhibicionistickou povahou?
Co COPAK byste (tentokrát) chtěl "nafotit/dokázat"? .-)
PS: Teddy(ho) nafoceného mám (i na strákách) a je opravdu ffffftipné, když jsem ve "fotkách/důkazech" asi tak o 99,99% dál Dál DÁL než všichni ostatní (i VY!) a vy se "dožadujete" další a další ,-)
PPS: Ale tak to "chodí" - čím jezdíte vy? Ukážete fotku(-y)?
Pěkný den
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 14.07.2009 05:38, RE: Milý "zpochybňovači" Reno!
Kylie napsal:
Co COPAK byste (tentokrát) chtěl "nafotit/dokázat"? .-)
PS: Teddy(ho) nafoceného mám (i na strákách) a je opravdu ffffftipné, když jsem ve "fotkách/důkazech" asi tak o 99,99% dál Dál DÁL než všichni ostatní (i VY!) a vy se "dožadujete" další a další ,-)
PPS: Ale tak to "chodí" - čím jezdíte vy? Ukážete fotku(-y)?
Pěkný den
chlubit se cizím peřím nemám v povaze.... vyfotit se v cizím autě a tvářit se jakože je moje, to opravdu neeee to odpovídá mentálnímu věku 13 let...
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 14.07.2009 07:12, RE: Milý Pepe!
Kylie napsal:
,-)
PS: Já jsem TOLERANTNí a PŘEJi(jim to .-)cí...
Pěkný den ,-)
Já mu to neřeju. Schizofrenie je štrašná věc. Ale třeba toto pomáhá... A jinak - Vás asi hodně baví lidi provokovat - proč ne, ale občas je to opravdu lehce za hranicí dobrého vkusu. Neberte to jako útok, nýbrž jako decentní upozornění. Hezký den
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 14.07.2009 08:19, RE: Jste všichni mimo!!!!!
xf napsal:
Pavlíku, jsi si jistý, že si něco nenalháváš? Když vezmu svého nejlepšího zákazníka, tak ten je tak bohatý a mocný, že NEMUSÍ jezdit do snobárny golfového klubu. Ten je tak bohatý, že se může věnovat koníčkům podle vlastní volby.
Pavlíku, byl bych nerad, aby to vypadalo jako machrování; ber prosím následující jako čistě věcnou poznámku: Golfové kluby jsou pro ty, co už nejsou chudí, ale ještě nejsou ani bohatí. Ale chtěli by...

A jaké já mám auto, nikoho z mojich zákazníků nezajímá. Proč by ta...
Hádat se nebudu. Já mám tuto zkušenost, Vy máte jinou. Generálním ředitelem nejsem. Nejsem ani tak bohatý, abych se mohl věnovat koníčkům, bohužel. Musím chovat tak abych zapadal do "škatulky" kterou okolí očekává....snad se jednou k těm koníčkům dostanu - snažím se
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 14.07.2009 11:32, RE: Milý Pepe!
Pepe napsal:
Já mu to neřeju. Schizofrenie je štrašná věc. Ale třeba toto pomáhá... A jinak - Vás asi hodně baví lidi provokovat - proč ne, ale občas je to opravdu lehce za hranicí dobrého vkusu. Neberte to jako útok, nýbrž jako decentní upozornění. Hezký den
Děkuji (za upozornění)
Pěkný den ,-)
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 14.07.2009 11:34, Milý Reno!
Reno napsal:
Kylie si pořídila SL 63 AMG jako druhé auto k Brumlovi. Ještě před nedávnem to bylo Ferrari. Sakra, tak bych se chtěl mít. Ale i když má všechny tyhle káry, stejně nedá dopustit na svojeho Citróna, tomu se říká loajalita...
Ferrari?
Kde JÁ bych na něj vzala....
PS: A navíc jsem si ho NE"pořídila", ale PRODÁVÁM!
Pěkný den ,-)
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 14.07.2009 11:36, RE: Milý Reno!
Reno napsal:
v garáži? možná tak před panelákem...
Říkáte "... před PANELÁKem"??
PS: Mám pocit, že "švihák lázeňský" má svůj vůz(-y) i v sekci "mé auto" na Auto.cz - myslíte jako že si je na focení "půjčil" a zážitky s nimi si "vymyslel/vymýšlí"??
Pěkný den
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 14.07.2009 11:40, RE: Milý "zpochybňovači" Reno!
Reno napsal:
chlubit se cizím peřím nemám v povaze.... vyfotit se v cizím autě a tvářit se jakože je moje, to opravdu neeee to odpovídá mentálnímu věku 13 let...
NEchápu vaši ODPOVĚĎ!
Ptala jsem se CO máte za auto/čím jezdíte VY?
NEmusíte si žádné auto "půjčovat" a "... v cizím voze se fotit" - máte-li 10 let starý Citroën Xsara a jste-li s ním spokojen - KLIDNĚ to napište, vždyť na tom NIC není...
PS: Pravda, "za Citroën" jsem tu já, ale "ve dvou se to lépe táhne..."
PPS: Mně tedy (občas) Buřtík říká, že je mi "seduň" (takže DĚKUJi za to "ocenění" mé mentální vyspělosti - na 13 let .-)
Pěkný den (a vozy kterými jezdím POCHOPITELNĚ NEjsou "mé" - to dá ROZUM ... že jsou firemní ,-)
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 14.07.2009 15:15, RE: Milý "zpochybňovači" Reno!
Kylie napsal:
NEchápu vaši ODPOVĚĎ!
Ptala jsem se CO máte za auto/čím jezdíte VY?
NEmusíte si žádné auto "půjčovat" a "... v cizím voze se fotit" - máte-li 10 let starý Citroën Xsara a jste-li s ním spokojen - KLIDNĚ to napište, vždyť na tom NIC není...
PS: Pravda, "za Citroën" jsem tu já, ale "ve dvou se to lépe táhne..."
PPS: Mně tedy (občas) Buřtík říká, že je mi "seduň" (takže DĚKUJi za to "ocenění" mé mentální vyspělosti - na 13 let .-)
Pěkný den (a vozy kterými jezdím POCHOPITELNĚ NEjsou "mé" - ...
a podle fotek se zdá, že v případě SL tak akorát za místě spolujezdce))
reagovat
nahlásit
  1 ... 7 8 9
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2026, všechna práva vyhrazena.