A4 napsal:
Milá Kylie, už dlouho jsem na tvé příspěvky nereagoval, ale občas se to fakt nedá.
Všichni tady už vědí, že jsi naprosto fanatická a absolutně nekritická obdivovatelka citroenů. Ještě jsem snad nikdy nečetl žádný tvůj příspěvek, kde by se vyskytovalo nějaké lepší auto než citroen. Dobře, nikdo ti to nebere, ale číst od tebe stále a furt dokola to samý, je už mírně řečeno unavující

.. jinak kdybyste ČETL mé příspěvky, VĚDĚL byste, že můj "favorit" je Bristol Fighter T (moc se mi LÍBÍ "styl" Caparo T1) a z aut s nimiž jezdím za NEJ- považuji Mercedes SL 6.3 AMG (snad krom menšího prostoru v kabině/na nohy u spolujezdce, kam se mi Buřtík "skoroNEvejde" .-)
Mohu vám vyjmenovat další v různých cenových hladinách, ale NEbudu vás "zatěžovat", už TAK je to možná až MOC informací "najednou"
Tak jako autor článku zmínil že je maličko PŘEKVAPEN, že tazatel raději NEzkusí Citroën C6 3.0 HDi - STEJNÉHO názoru jsem i já, neb za "rozumější/lepší" považuji vybrat si NOVÝ vůz s 5ti letou zárukou, který (z vašeho pohledu) NEmá dost "prestižní" znáček na kapotě, ale v těch ostatních (pro někoho už NE tak důležitých) ohledech je VÝRAZNĚ lepší než si asi vůbec dovedete představit; než OJETINU (což je vždy do jisté míry "riziko" a HLAVNĚ, v bezpečnosti, podvozku, motoru NEní "lepší" - jak si zřejmě "představujete"
PS: DOPORUČUJi si něco o Citroën C5 Exclusive Criollo 3.0 HDi V6 24V "p-ř-e-č-í-s-t/nastudovatf", nejlépe se v něm PROJET a již (moc Moc MOC! .-) se těším co pak napíšete ,-)
Pěkný den (a BEZ ironie - "zkuste" tento model/motor a když ho za HORŠí než "xyzžq" budete považovat - to pak "BERU" ... já to "unesu" .-)