Iveta napsal:
...já teda citrona nemám, ale nechtěla bych ho ani zadarmo. Jdu do fabie, je to domácí klasika z německých tdi poskládaná....
Ahojky,měl jsem spousty aut,ale něco tak hrozného jako je Fábka nikdy více.Proč? Protože v roce 2000 jsem koupil 1,9 SDI bratru za bezmála 400.000 ,-Kč a tady začali problémy,po 30.000 km odešla v záruce 1.převodovka,po vyzvednutí v servisu podotýkám že značkovém,auto vráceno, porucha 2 převodovky,dostal jsem auto asi po měsíci s 3 převodovkou po 10000 km tato odešla také,tentokrát jsem vyměnill i značkoví servis,v druhém servisu mě řekli,že na levém kole na šrouby,někdo nedal nějaké lepidlo aty se povolily a rozbyly převodovku.Pak po čase přestala jít klima,náplň tam byla.Počase zase přestala ukazovat přístrojovka,počase za jízdy se otevíral kufr .Počase prasklo ložisko v pravém předním kole .Naštěstí,pro syna ,kterému jsem auto pujčil,kterému se nic nestalo z milej Fábky udělal totálku,nechtěně.Vše naštěstí dopadlo dobře pojišťovna to zatáhla,ale vduchu jsem synovi děkoval .Prodal jsm tento vrak jednýmu překupníkovi,který toto monstrum polepil a prodal do AAA a ještě dost vydělal.1 pozitivní věc ,motor-kolem 4l/100km-BIONAFTY za tři roky 220000 km cca.Jinak Fábie nejhorší auto,myšleno kvalita.Jinak Tatra 613,Pontiac Firebird,Pontiac Transport,několik Fordů, VW-Scciroko,Honda CRX,Mazda 323F,Alfa Romeo 156 combi a další jiné vozy.Teď Citroen Xantie 2,0HDI najeto 250000 km ,úplně bez problému, kdyby do mě v prosinci nevrazil ze zadu spycí větnamec na Jižní spojce v Praze.Měl RAV 4x4 s ochranným rámem měl totálku na podvalník, já jsem zvedl podvozek na max a odjel jsem po svích,zvednutí z důvodu pomačkaných plechů blatníku.