anonym napsal:
Vozy Citroen jsou absolutně spolehlivé, snadno ovladatelné, bezpečné a mají poměrně nízkou spotřebu. Nezanedbatelná je i cenová dostupnost. Bezpečně sedí na silnici, i v prudkých zatáčkách, technické vybavení je na vysoké úrovni.
Jezdím s vozem Citroen již více než 10 let, vlastnil jsem také Citroen Saxo a řídil rovněž Xantii, Berlingo a Piccaso. Předtím jsem vlastnil různé typy Škodovek a 6 let jsem jezdil také v Moskviči 1400.
Od té doby, kdy jsem poprvé vsedl do Citroenu, jsem z něho...
Vážený pane,
na tento Váš posudek musím reagovat. Od roku 1993 mám jen nové vozy a to jak pro své soukromé účely tak i ve firmě. Sám jsem jezdil v následujících nových vozech Škoda pickup, Fiat Brava, Škoda Octavia, Hyundai Sonata, Hyundai XG30 a nyní mám BMW 735i. Moje pani měla Hondu Prelude, Hyundai Getz, Citroen Pluriel a nyní má Hyundai Tucson. Musíte uznat že mám s čím srovnávat. Tento Váš posudek je opravdu nářez, to co jsem zažil s vozem citroen je naprosto ojedinělé a unikátní. Vůz Citroen Pluriel jsem své pani koupil nový v roce 2003 za 3,5 roku na něm najezdila 10800 Km. Vůz byl v servise 11x a za tu dobu v něm byly vyměněny díly v celkové hodnotě 289.000 Kč, podotýkám pořizovací cena byla 440.000 Kč. Vůz byl v servise celkem cca. 6 měsíců. Do vozu neustále zatýkalo a to jak horem tak i spodem. Při zatýkání spodem mi ve značkovém servisu zdělily, že je to slabina všech vozů Citroen (zatýkání mezi pedály). Když byl vůz v servise asi po osmé chtěl jsem ho vyreklamovat a do konce jsem souhlasil s tím, že když si ho vezmou zpět já si vezmu Citroen C4 doplatím rozdíl v ceně vozu a zaplatím i za jeho opotřebení. V prodejně mi rovnou zdělily, že nemám šanci, jelikož je Pluriel nepovedený model a neví komu by ho prodali. Na základě těchto indicií musíte uznat, že s Vaší recenzí nemohu souhlasit a vozy Citroen prohlašuji za nejhorší vozy všech dob po stránce kvality, provedení a přístupu k zákazníkovi. Ve firmě jsem měl celkem 13 vozů Hyundai všech typů, ne protože bych do nich byl zamilovaný, ale poměr cena výkon byl velmi slušný a i když občas jsem měl s poruchamy problém, něco takového jsem nikdy nezažil.