0
zpět

diskuze k tématu: Co říkáte na kvalitu vozů Citroen?

kategorie zařazení tématu: francouzská vozidla
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Sobota 06.01.2007 16:15, RE: Chci koupit Xsaru Picasso
Kmotr2 napsal:
znám asi 5 lidí, skutečných majitelů HDI 66KW a všichni maji na spotřebu totožný názor, po dálnici skoro 8, bězný provoz 6,5-7l., dlouhá cesta 6.
To se u Tdi WW jen tak nevidí.Ti jsou schopni jet v pohodě za 5l.

Řazení a nepřesné řízení je všeobecně znamý problém všech typů Citroenů. Vím o čem mluvim s tím autem jsem toho už prožil dost a mám možnost porovnat.
Další velmi nepříjemnou záležitostí jsou velké vůle v opěradlech sedadel, takže to chodí o 2cm dopředu a dozadu.
Abych jen nekritizov...
Má někdo zkušenosti s C4? Chtěl bych koupit ojetinu, snad Citroëna, Peugeota nebo Hondu. Jeden kupující si chce koupit C4 Picasso místo Citroëna SX C4 1,4 16V, které nechává na protiúčet. Má prosím někdo z Vás jakékoliv, dobré i špatné zkušenosti s tímto autem s motorem 1,4 16V, ví někdo reálnou spotřebu, je řazení skutečně nepřesné a jaké nedostatky se u těchto Citroënů ještě objevují? Je to auto pro rodinu, které vydrží několit let jezdit bez závad nebo se C4 moc nepovedla? Za každou informaci děkuji.
Kamrád má 2. rok C5 2,2 HDi (starší mootor) a je celkem spokojen až na spotřebu a vysokou pojistku za povinné ručení. Trochu lituje, že nepočkal až bude C4 Picasso jako rodinné auto. Jinak s C5 žádný problém, po motoriské stránce vše OK.
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Sobota 06.01.2007 16:44, Jaký je Citroën C4?
Má někdo zkušenosti s C4? Chtěl bych koupit ojetinu, snad Citroëna, Peugeota nebo Hondu. Jeden kupující si chce koupit C4 Picasso místo Citroëna SX C4 1,4 16V, které nechává na protiúčet. Má prosím někdo z Vás jakékoliv, dobré i špatné zkušenosti s tímto autem s motorem 1,4 16V, ví někdo reálnou spotřebu, je řazení skutečně nepřesné a jaké nedostatky se u těchto Citroënů ještě objevují? Je to auto pro rodinu, které vydrží několit let jezdit bez závad nebo se C4 moc nepovedla? Za každou informaci děkuji.
Kamarád má 2. rok C5 2,2 HDi a je celkem spokojen až na spotřebu a vysokou pojistku za povinné ručení. Trochu lituje, že ne(starší motor počkal až bude C4 Picasso jako rodinné auto. Jinak s C5 žádný problém, po motorické stránce vše OK.

reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Sobota 06.01.2007 21:13, RE: Jaký je Citroën C4?
Jirka napsal:
Má někdo zkušenosti s C4? Chtěl bych koupit ojetinu, snad Citroëna, Peugeota nebo Hondu. Jeden kupující si chce koupit C4 Picasso místo Citroëna SX C4 1,4 16V, které nechává na protiúčet. Má prosím někdo z Vás jakékoliv, dobré i špatné zkušenosti s tímto autem s motorem 1,4 16V, ví někdo reálnou spotřebu, je řazení skutečně nepřesné a jaké nedostatky se u těchto Citroënů ještě objevují? Je to auto pro rodinu, které vydrží několit let jezdit bez závad nebo se C4 moc nepovedla? Za každou informaci...
Já bych v dnešní době po zkušenostech s Citroenem bral raději motor JTD od Fiatu. O těch není moc slyšet, žádný nářky a takový Doblo je skutečně rodinný vůz.
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Sobota 06.01.2007 22:01, RE: Jaký je Citroën C4?
Jirka napsal:
Má někdo zkušenosti s C4? Chtěl bych koupit ojetinu, snad Citroëna, Peugeota nebo Hondu. Jeden kupující si chce koupit C4 Picasso místo Citroëna SX C4 1,4 16V, které nechává na protiúčet. Má prosím někdo z Vás jakékoliv, dobré i špatné zkušenosti s tímto autem s motorem 1,4 16V, ví někdo reálnou spotřebu, je řazení skutečně nepřesné a jaké nedostatky se u těchto Citroënů ještě objevují? Je to auto pro rodinu, které vydrží několit let jezdit bez závad nebo se C4 moc nepovedla? Za každou informaci...
Doufám, že to tak zůstane i nadále .. ale C4 oproti jinejm francouzum celkem překvapila. Po najetejch 30ti tisících zatim žádná závada - pouze 2 svolávačky kvůli elektronice. Jízdní vlastnosti výborné a pohodlí taky - žádný ultra-měký sedadla "ala Renault". Jinak příště bych volil něco dynamičtějšího než 1.4 16V - ten se musí poměrně dost točit. Možná 1.6 už bude ideálnější motorizace, ale 2.0 HDi asi uplně nejvodnější.
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 07.01.2007 09:57, RE: Jaký je Citroën C4?
Pedro napsal:
Doufám, že to tak zůstane i nadále .. ale C4 oproti jinejm francouzum celkem překvapila. Po najetejch 30ti tisících zatim žádná závada - pouze 2 svolávačky kvůli elektronice. Jízdní vlastnosti výborné a pohodlí taky - žádný ultra-měký sedadla "ala Renault". Jinak příště bych volil něco dynamičtějšího než 1.4 16V - ten se musí poměrně dost točit. Možná 1.6 už bude ideálnější motorizace, ale 2.0 HDi asi uplně nejvodnější.
S C4 žádnou zkušenost nemám, snad jen čas ukáže, že toto auto je vyjímka co s kvality týče mezi Citroeny.To nový Picaso se mě dost líbí, a s motorem 1.6 Hdi to bude asi super kára, ale ten 2.0 Hdi je fakt mrdka.
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 07.01.2007 17:19, RE: Jaký je Citroën C4?
Pedro napsal:
Tato obsáhlá recenze není z mých zkušeností ani jsem ji nepsal, přebral jsem ji celou po zveřejnění testů C4 od "misoo". Tak co tomu říkáte?
C4 po 12.000 km
Datum: 06.03.2006 16:15Autor: neregistrovaný: "misoo" [62.168.72.XXX]
Zdravim damy a pani, asi vas viacerych sklamem, ale po takmer roku pouzivania nemozem povedat, ze by som C4 mohol odporucit. Ani neviem kolko krat som bol za ten rok v servise, ale viem, ze to bolo viac krat ako za vsetky moje auta dokopy (pravidelne servisne intervaly neratam). Auto malo nie malo drobnych zavad, ktore sice v doprave z miesta A do miesta B neprekazali, ale rozhodne prekazali k dobremu pocitu z auta a k nefunkcnosti alebo zlej funkcnosti niektorych zariadeni v aute. Nebudem tu kazdu zavadu zvlast popisovat, ale najdolezitejsiu mi neda nespomenut a to je ZADNA NAPRAVA !! To ze neni viacprvkova, to som vedel uz davno a testovacia jazda pred kupou ma usvedcila v tom, ze auto drzi stopu velmi dobre, tak som zobral aj "neviacprvkovu". Zadna naprava neskutocne bucha pri prejazde aj mensej nerovnosti. Ked som prvy krat presiel zvycajnou rychlostou cez jeden fajnovy zeleznicny prejazd, tak som sa skoro pos*al od strachu a hned som musel zastavit a pozriet sa, ci mi neurvalo cely zadok auta. Fakt som sa zlakol a pozeral pod auto ci drzia kolesa na svojom mieste. Pocul som take nazory, ze je to v tejto PSA-ckej naprave normalne, ale nechcelo sa mi verit, je to fakt hrozne. Reklamoval som to v servise a najprv mi povedali, ze je to normalne. Nedal som sa odbit, a po staznosti "vyssie" boli servsmeni ochotni sa na to znova pozriet. Potom uz uznali, ze je to fakt divne. Takze momentalne cakam na nove komponenty napravy a dufam ze to budu schopni opravit. (po "oprave" : naprava bucha asi o 5% menej, cize v podstate nic neopravili) No, ale aby som sa tolko nevykecaval, tak dalsie veci zhrniem do kladov a zaporov : KLADY - je to designovo fakt pekne auto (subj.) - s AL 205/55R16 na kvalitnej ceste super drzi na ceste a minimalne sa naklana - pekne moderne riesena palubovka, displaye - komfortne a zaroven dostatocne pevne sedacky, dobre bocne vedenie - motor ma rovnomerny tah a prijemny sportovy zvuk - dostatok miesta vpredu aj v zadu (v ramci danej triedy) - zvuk zakladnej audiosustavy s CD - ucinna klima/kurenie a vyhrievanie pred. aj zad. okna - siroke moznosti nastavenia volantu a sedacky - integrovany osviezovac vzduchu ZAPORY - zadna naprava (vid text vyssie) - hocikedy sa z hocikadial ozve divny zvuk, vrznutie, buchnutie - aj jemny kontakt plastu s tvrdsim predmetom zanecha trvalu stopu - nepresna paka radenia, obcas nejde zaradit 1,2,R - volant ma velky priemer, je tvrdy a nema dobry grip - kozeny volant sa uz zacina "lesknut" (po 10.000 km !!) - plechovy zvuk prednych dveri - kapota nema plynove vzpery - stierace nestieraju az na kraj skla, spina nebezpecne rozsiruje A stlpik - pri cuvani za obcas ozve neprijemne silne pisknutie zo zadnej napravy - obcas blbne zadny senzor cuvania, neda sa nanho spolahnut, cize je nanic - obcas tazko startuje a kolisu otacky - normalna spotreba iba pri pomalej jazde - pri 130 km/h motor toci viac ako 4000 ot.!!, chcelo by to 6-ku - celne sklo v dolnych rohoch lame svetlo - aut. stierace obcas stieraju ked nemaju a nestieraju ked maju - motor za studena vyrazne klepka ako dieslak - bocne spetne zrkadla nie su asfericke - vela mensich odkladacich miest, ale bohuzial nepouzitelnych - predna laktova opierka pri opreti sa o nu vrzga - velurove sedacky neumoznuju akykolvek pohyb, treba si "sadnut znova" - zadna laktova opierka je priliz nizko, takze je nepouzitelna - drahe naplne do integrovaneho osviezovaca vzduchu Tymto nechcem nikoho odradit od kupy C4, ani radit ake si ma kupit, kazdy ma svoje priority a subjektivne nazory na veci, ale pred kupou vrelo odporucam nie len skusobnu jazdu, ale je treba si dane auto zapozicat v pozicovni aspon na vikend. Moj osobny nazor na C4 je ten, ze ide o auto s dobrymi napadmi a s vydarenym designom, ale bohuzial nekvalitne vyrobeny bez zmyslu pre poctivost a detaily. Keby som mohol vratit cas, tak si C4 urcite nekupim. Ja osobne (nemam na BMW1) by som si teraz vybral Focusa koli jeho kvalite spracovania, vynikajucemu podvozku a zabave z riadenia. Este sa mi paci novy Civic, toho som sice soferoval iba raz, ale prvy dojem bol super. Tot vsjo.
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 08.01.2007 07:51, RE: Chci koupit Xsaru Picasso
martin napsal:
Koukám, že veškeré problémy, které máte s Berlingem, tak s nimi počítáte i u ostatních modelů značky Citroën. Jakkoliv někdo napíše zde, že vozidlo doporučuje tak z něho uděláte dealera, nebo ten daný model je pro Vás sráč. Když o tom tolik víte tak mě překvapuje, že zde píšete výměnu rozvodového řemene, nejlépe i s kladkami. To snad je samozřejmost, že i s kladkami, to by musel měnit osel bez kladek. Co se týká řazení je v tom hodně velký rozdíl mít řazení na podlaze u Berlinga nebo v Picassu n...
Dobrý den, jen vstoupím do diskuse. Ale motor 2,0 HDi 66kW není opravdu to pravé, zde popsaný chybějící zátah z nízských otáček, spotřeba na Berlingu 7,5-8l. a vadné vstřikovqče po cca. 150 tis vás opravdu čekají, nebo jsem měl možná páteční model?
S vozidly Citroen mám opravdu bohaté zkušenosti, máme jich jako firemních mnoho.
Závěrem musím říci, že bych Citroen vůbec neodsuzoval, jen je potřeba volit opravdu dobře model a motorizaci ke své potřebě.
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 08.01.2007 12:57, RE: Chci koupit Xsaru Picasso
Kmotr2 napsal:
znám asi 5 lidí, skutečných majitelů HDI 66KW a všichni maji na spotřebu totožný názor, po dálnici skoro 8, bězný provoz 6,5-7l., dlouhá cesta 6.
To se u Tdi WW jen tak nevidí.Ti jsou schopni jet v pohodě za 5l.

Řazení a nepřesné řízení je všeobecně znamý problém všech typů Citroenů. Vím o čem mluvim s tím autem jsem toho už prožil dost a mám možnost porovnat.
Další velmi nepříjemnou záležitostí jsou velké vůle v opěradlech sedadel, takže to chodí o 2cm dopředu a dozadu.
Abych jen nekritizov...
no já te´dka jezdím chvilku s Xsarou motorem 2,0 HDi 66Kw , cirka asi tak měsíc, najel jsem s nim něco málo přes 2000 tisíce a spotřeba je opravdu stiná stránka tohohle auta 6,5 a 6,7 jsem zatim naměřil a to jezdim jako starej děděek, aby to nežralo ... hodl TDi je Tdi, ale zas něpět moc chváli, musí to být 66Kw nebo 81 Kw, jak je to PD, tak je to už na stejno jakoty HDi se spotřebou maximálně do 0,5l že je menší u TDi ale maximálně .. ale HDi má zas mnohem hezčí zvuk, to jsou pouze mé zkušenosti ... a 1,4 a 1,6 Hdi jsou super, to se mi líbí to už baští trochu míň
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 08.01.2007 16:13, RE: Chci koupit Xsaru Picasso
Jirka V napsal:
no já te´dka jezdím chvilku s Xsarou motorem 2,0 HDi 66Kw , cirka asi tak měsíc, najel jsem s nim něco málo přes 2000 tisíce a spotřeba je opravdu stiná stránka tohohle auta 6,5 a 6,7 jsem zatim naměřil a to jezdim jako starej děděek, aby to nežralo ... hodl TDi je Tdi, ale zas něpět moc chváli, musí to být 66Kw nebo 81 Kw, jak je to PD, tak je to už na stejno jakoty HDi se spotřebou maximálně do 0,5l že je menší u TDi ale maximálně .. ale HDi má zas mnohem hezčí zvuk, to jsou pouze mé zkušen...
Nejhorší je na tom, že se težko povede běžnýmu člověkovi kterej vysolí svoje peníze za šit vyreklamovat tak, aby to mohl vrátit. Porád budeš jezdit do servisu a pořad budou neco měnit a mezitím ti skončí záruka a pak se z toho poser a za svoje.
Tento problém není jen u Citroenů, ale i to Tdi PD se lidem sype, zkrátka celej tento někdy zbytečně přetechnizovanej svět je na ho...
Hlavně si nechte radit od takovejch chytrolínů, kteří spravují naprosto všechno, ale ve skutečnosti s tím daným modelem pořádně ani nejezdily.
Jediná dobrá rada pro všechny zůčastněné potencionální budoucí majitele Citroenů této debaty je: vyberte si jiné diskuzní forum a urychleně se poohlídněte se po jiné značce.
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 08.01.2007 20:10, RE: Chci koupit Xsaru Picasso
Kmotr2 napsal:
Nejhorší je na tom, že se težko povede běžnýmu člověkovi kterej vysolí svoje peníze za šit vyreklamovat tak, aby to mohl vrátit. Porád budeš jezdit do servisu a pořad budou neco měnit a mezitím ti skončí záruka a pak se z toho poser a za svoje.
Tento problém není jen u Citroenů, ale i to Tdi PD se lidem sype, zkrátka celej tento někdy zbytečně přetechnizovanej svět je na ho...
Hlavně si nechte radit od takovejch chytrolínů, kteří spravují naprosto všechno, ale ve skutečnosti s tím daným modelem ...
... třeba Schade, to je kvalita
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 08.01.2007 23:38, RE: berlingo
petr napsal:
Ahoj! Tak to je fakt docela dost závad.Mám berlingo 9/04 a s elektroniky jediný co měnili bylo nějaké relé airbacku a to byla svolávací akce.Pak poměrně dost věcí v interiéru chrastilo včetně šoupaček a to vše musím říct bez diskuzí v JI odstranili. Když to porovnám s Caddym, tak ten by v té době nebyl v TDI pomali ani jako holobyt. A co teprve dnešní Roomster ten v prostoru žádný řev a cena brutální. Na podvozku berlinga jsem zatím nemusel dělat vůbec nic a to jezdím téměř vše po okrskách na vy...
Mohu se zeptat kolik stalo to cipovani 85kW na 2.0HDi?
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 09.01.2007 07:45, RE: berlingo
Tomas napsal:
Mohu se zeptat kolik stalo to cipovani 85kW na 2.0HDi?
Mě stálo sedm tisíc bez papíru, jinak běžná cena je deset.
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 09.01.2007 13:29, 4Kmotr
Už tady víc než měsíc sleduju vaše příspěvky na téma kvality vozů a servisu Citroen. Věřím, že vaše zklamání je obrovské, jinak byste zde neustále neplival vaše jedůvky. Vzhledem k tomu, že vycházíte z vlastní negativní zkušenosti, nemá cenu vás přesvědčovat o čemkoliv. Snad budete mít příště šťastnou ruku a my nebudeme muset číst jak špiníte třeba Fiat, Škodu, VW apod. O kvalitách servisu raději pomlčím, protože argument, že konkrétně Citroen Jaroš byl v r. 2006 vyhodnocen jako jeden z nejlepších v ČR (z konkurence víc než 40ti dealerů) vás zřejmě taky nepřesvědčí.
PS: Xsara Picasso 1.6 HDI kombinované spotřeba (15% město, 35% silnice, 50% dálnice) včetně dálnice 5.6l/100km (údaj pal. počítače).
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 09.01.2007 19:11, RE: 4Kmotr
Pan Citroen napsal:
Už tady víc než měsíc sleduju vaše příspěvky na téma kvality vozů a servisu Citroen. Věřím, že vaše zklamání je obrovské, jinak byste zde neustále neplival vaše jedůvky. Vzhledem k tomu, že vycházíte z vlastní negativní zkušenosti, nemá cenu vás přesvědčovat o čemkoliv. Snad budete mít příště šťastnou ruku a my nebudeme muset číst jak špiníte třeba Fiat, Škodu, VW apod. O kvalitách servisu raději pomlčím, protože argument, že konkrétně Citroen Jaroš byl v r. 2006 vyhodnocen jako jeden z nejlepší...
Není mojí chybou, že se takové reakce objevují, i když po pravdě řečeno, ti co jsou spokojeni vůbec nepíší, bohužel ke škodě ostatních co by rádi nějakou informaci získali. Takže z toho pak vyjde většinou samá kritika a problémy s autem (většina z nás není tak bohatý a když své mnohdy těžce vydělané peníze někam - např. do auta, které si vyhlédne, investovat, tak chce aby mu dělalo radost a ne starosti i když auto je nejhorší investice, ale pro mnohé nutnost), ale i mezi mnoha kritickými články se dá vyčíst, že ve skutečnosti to s Citroenem není tak zlé. Ale pořád je to v pozici diskuze a vzájemném přesvědčováním se o tom, že toto auto by mohlo být to nejlepší co si můžu dovolit. Sám bych chtěl ojetou C4 1,4 koupit nebo snad ojetou Hondu nebo Toyotu a tak pouze zjišťuji jaké kdo má zkušenosti.
Takže cením si každého názoru a hlavně těch, kteří to nezabalí a diskutují dál. Děkuji a Zdar!
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 09.01.2007 19:15, RE: Jaký je Citroën C4?
Jirka napsal:
Vlastním C4 1,4 SX 16 V od jara05. Zatím jsem najezdil 16 tis.km a zatím jsem s ním neměl žádné problémy.(musím to zaklepat). Vybral jsem si ho pro jeho design.Ostatní různá "doporučení" neberu až tak vážně,protože i ostatní značky mají své bolístky.Jízdní vlastnosti jsou velmi dobré, spotřeba je 6,4l/100km na délší vzdálenosti a při dodržování rychlostních limitů, v městském provozu se to pohybuje kolem 7,8-8lit. C4 1,4 není žádný drak, ale je to slušný standard.Kufr by mohl mít o něco větší,ale jinak je to vůz prostorný. 1,6 by byl určitě živější,ale zase o něco žíznivější. Rozhodnout se pro značku je dost složité,protože všechna auta mají svá pro a proti, zastánci německých budou vychvalovat německá , francouzkých francouzské atd. Přeju šťasnou volbu.
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 09.01.2007 20:09, to Pan Citroen
Pan Citroen napsal:
Už tady víc než měsíc sleduju vaše příspěvky na téma kvality vozů a servisu Citroen. Věřím, že vaše zklamání je obrovské, jinak byste zde neustále neplival vaše jedůvky. Vzhledem k tomu, že vycházíte z vlastní negativní zkušenosti, nemá cenu vás přesvědčovat o čemkoliv. Snad budete mít příště šťastnou ruku a my nebudeme muset číst jak špiníte třeba Fiat, Škodu, VW apod. O kvalitách servisu raději pomlčím, protože argument, že konkrétně Citroen Jaroš byl v r. 2006 vyhodnocen jako jeden z nejlepší...
Myslim, že tady je prostor na všechny názory a zkušenosti s vozy značky související s tématem.
1. zmiňiji se o zkušenostech s 2.0 Hdi o kterých se v obchodních letácích a reklamě tvrdilo " motor mimořádných vlastností" dnes už vím že šlo o klamavou reklamu.
2.věřím tomu že 1,6 Hdi je na tom podstatně lépe.

Píšete, že:
PS: Xsara Picasso 1.6 HDI kombinované spotřeba (15% město, 35% silnice, 50% dálnice) včetně dálnice 5.6l/100km (údaj pal. počítače).
3.údaj palubního počítače je téměř u všech aut cca o 0,5-1l menší než realita.Berete-li jako etalon tankování z plné do plné u stejné pumpy, nejlíp i stojanu.
4.neplivám jedůvky, ale snažím se vyměnit pravdivé zkušenosti jak pozitivní, tak negativní s dalšími majitely Citroenů.
Bohužel, počet kladných postřehů je u dané značky podstatně méně než těch záporných.
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 09.01.2007 21:53, RE: to Pan Citroen
Kmotr2 napsal:
Myslim, že tady je prostor na všechny názory a zkušenosti s vozy značky související s tématem.
1. zmiňiji se o zkušenostech s 2.0 Hdi o kterých se v obchodních letácích a reklamě tvrdilo " motor mimořádných vlastností" dnes už vím že šlo o klamavou reklamu.
2.věřím tomu že 1,6 Hdi je na tom podstatně lépe.

Píšete, že:
3.údaj palubního počítače je téměř u všech aut...
A já se vás zeptám: když budete mít minrák, budete poslouchat raději ty, kdo vám řeknou, že tak to prostě je, že se to může stát každému a že vtom může být třeba prostě jenom smůla nebo ty, kdo budou plivat stejným směrem jako vy? Chápu, že při setkání před servisem vás spíš potěší, že nejste ve srabu sám a budete podvědomně poslouchat to špatné a upravovat si tak již dostatečně negativní obrázek. Budete zobecňovat. Stejně jako to děláte v případě spotřeby Picassa. Že se jedná o spotřebu podle pal. počítače jsem uvedl záměrně, abych uvedl všechna fakta. Zajímá mě, kde berete jistotu, že všechny počítače ukazují nižší spotřebu? Máte pocit, že to nemůže být i naopak? Třeba u Fabie 1.4 MPI jsem zažil 30ti kilometrovou jízdu s (podle počítače) prázdnou nádrží. Rozhodně se ale vyhýbám zobecňování. To je vlastně vše, co mi vadí na vaší kritice. Jinak pochopitelně chápu, že na základě vámi vyjmenovaných zkušeností a zážitků nejste zrovna propagátorem jedné značky, ale neděljte si iluze. Všude chleba o dvou kůrkách. Věřím, že příště budete volit lépe. S úctou P.C.
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 10.01.2007 08:31, RE: Chci koupit Xsaru Picasso
kmotr2 to Tomáš napsal:
Je vidět, že jsi s HDI 2.0 66 kW toho moz nejajezdil, pochybuji, že jsi odborník když plácneš takovou hovadinu, že bys nechal rozvoďák na svým autě 160 000 Km!
Každý normální automechanik, včetně automechaniků v autoriz .servisu Citroen říkají pro jistotu rozvoďák tak po 100 tis max. po 120 tis vyměnit!Nejlépe i s kladkami.
Dvoulitrový HDI moc neznáš, protože jinak by jsi napsal, že to dost žere, že je to háklivý na kvalitu nafty a že se tomu nechce točit odspodu, což je pro uživatele dost nepří...
Dělám v Citroenu, tak mě prosím nepřesvědčujte v kolika se mění rozvody na motoru DV6TED. Díky. ))
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 10.01.2007 10:24, RE: Jaký je Citroën C4?
Jirka napsal:
Tato obsáhlá recenze není z mých zkušeností ani jsem ji nepsal, přebral jsem ji celou po zveřejnění testů C4 od "misoo". Tak co tomu říkáte?
C4 po 12.000 km
Datum: 06.03.2006 16:15Autor: neregistrovaný: "misoo" [62.168.72.XXX]
Zdravim damy a pani, asi vas viacerych sklamem, ale po takmer roku pouzivania nemozem povedat, ze by som C4 mohol odporucit. Ani neviem kolko krat som bol za ten rok v servise, ale viem, ze to bolo viac krat ako za vsetky moje auta dokopy (pravidelne servisne intervaly ...
HMMM tady opravdu promluvil odborník v záporech uvede, že kapota nemá plynové vzpěry, což není asi u 99% vozů daného segmentu tak to svědčí jasně o objektivitě pisatele.No ale nejvíc mě pobavil závěr.Ford focus je určitě velmi kvalitní auto, až na to že do tří let zkoroduje a bohužel s tím nikdo nic neudělá (vlastní zkušenost).Kdo chce psa bíti hůl si najde ,že.............
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 10.01.2007 13:56, bez emocí
Vlastním ojetý Citroen Xantia s motorem 1.8 i 16V - koupil jsem v bazaru na jaře loni a dosud nelituji. Sice mě pár lidí odrazovalo ale po zvážení toho co je k mání a za kolik jsem koupil. Po klasické údržbě se kterou je třeba počítat vždy když dojde na ojeté auto jako brzdy náplně a rozvody mě za celou dobu - zatím najeto 7000 km potkala závada na motorku na centrálu u 5 dveří= opraveno svépomocí a občasná trucovitost motorku na vnitřní ventilaci. Prostě se mu občas nechce pracovat - pomůže poklepat a zase poslušně jede. Tohle bude ale záležitost kontaktů tak si s tím také poradím. Z motoru na mě žádné překvapení nekoukalo a podvozek funguje zatím bez vady. V dohledné době mě ještě asi nemine spojka neb při nižších teplotách tam jasně píská ložisko po zahřátí je klid,,,,to mě sice štvě protože to bude něco stát ale kdo ví reálně kolik má spojka za sebou......Koupě jak říkám nelituji pohodlí a prostor v autě mi toto kompenzují dostatečně a mám radost kdykoli někam jedu. Osobně bych Citroena bral znovu.
reagovat
nahlásit
  1 ... 3 4 5 ... 12
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2026, všechna práva vyhrazena.