kmotr2 to Tomáš napsal:
Je vidět, že jsi s HDI 2.0 66 kW toho moz nejajezdil, pochybuji, že jsi odborník když plácneš takovou hovadinu, že bys nechal rozvoďák na svým autě 160 000 Km!
Každý normální automechanik, včetně automechaniků v autoriz .servisu Citroen říkají pro jistotu rozvoďák tak po 100 tis max. po 120 tis vyměnit!Nejlépe i s kladkami.
Dvoulitrový HDI moc neznáš, protože jinak by jsi napsal, že to dost žere, že je to háklivý na kvalitu nafty a že se tomu nechce točit odspodu, což je pro uživatele dost nepří...
Koukám, že veškeré problémy, které máte s Berlingem, tak s nimi počítáte i u ostatních modelů značky Citroën. Jakkoliv někdo napíše zde, že vozidlo doporučuje tak z něho uděláte dealera, nebo ten daný model je pro Vás sráč. Když o tom tolik víte tak mě překvapuje, že zde píšete výměnu rozvodového řemene, nejlépe i s kladkami. To snad je samozřejmost, že i s kladkami, to by musel měnit osel bez kladek. Co se týká řazení je v tom hodně velký rozdíl mít řazení na podlaze u Berlinga nebo v Picassu na středové konzole. To řazení je úplně jiné a nedivím se pokud jste se v Picassu svezl, že Vám připadalo nepřesné. Problémy se vstřikavači a propálené písty, s tím jsem se ještě nesetkal, ale dnes vše bohužel záleží na výrobcích těchto dílů (Bosch, Siemens atd.). Pokud bude vstřikovač ukapávat a nikdo si toho nevšimne k tomuto problému může bez problémů dojít. Viděl jsem takhle skončit Mercedes Sprinter. Nelíbí se mi ani Váš názor na spotřebu. Chod motoru HDi oproti TDi je tišší, kultivovaný a nedá se srovnat. Spotřeba je vetšinou okolo 0,5l - 1l menší než u TDi, proč by byl pak motor typu HDi, který je dáván do Citroënu a peugeotu vyhodnocen dvakrát po sobě jako motor roku.
Pokud ta spotřeba je opravdu taková jakou uvádíte je potřeba s tím něco dělat (diagnostika, nastavení čerpadla, kontrola rozvodů atd.).
Závěrem Citroën Xsara Picasso doporučuji všem, kteří chtějí rodinné vozidlo.