0
zpět
 

diskuze k tématu: Felicia nebo Golf III jako auto pro studenta?

kategorie zařazení tématu: poradna, jaké auto koupit, jaký typ motoru vybrat, servisní náklady, vše o spotřebě, německá vozidla, česká vozidla
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 08.06.2008 15:50, RE: Špatná volba v obou případech
anonym napsal:
japonce ani náhodou!
Nějaký pádný argumenty nebo ti to povidal Lojza v hospodě? Já bych si desetkrát radši koupil pěknou 323 nebo třeba Civica, než zrezlou felcku, kde řazení je otázka náhody (btw. nechci žádnej flamewar, jen miluju tyhle názory z hospody nebo od tatíka z garáže na rohu)
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 08.06.2008 17:01, RE: bez předmětu
anonym napsal:
Určitě filetu,jak se pokazí něco v v čemkoli zahraničním,budeš jezdit rok busem,než na to našetříš a "vo tom to je"....
musím reagovat na váš hloupý příspěvek, který prozrazuje, že jste rozumem zůstal na začátku 90. let. Ano, náhradní díly na golfa jsou dražší než na Filcku, ale vydrží řádově!! déle. A je jich na každém vrakovisti tolik, že když jsem měl docela velkou bouračku, za odpoledne jsem měl komplet díly, všechny z jednoho vrakoviště, za 9 000 Kč. A opravil jsem si to sám, montáž jednodušší než u škodovky. Felicie má dnes reálnou hodnotu 30 000 kč, za větší peníze si ji může koupit pouze hlupák.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 08.06.2008 18:57, RE: Špatná volba v obou případech
anonym napsal:
Lepší je šáhnout po něčem japonském z té doby: výrazně lepší podvozky, lepší jízdní vlastnosti, spolehlivé a nadprůměrně výkonné malolitrážní benzínové motory, celkově nižší náklady na provoz.

Mmchdm. ty zadní dveře od feldy jsem viděl rozebrané. Je tam kapsa, kterou výrobce "zapomněl" nalakovat,a v ní se kondenzuje vlhkost. Malá rez na povrchu znamená, že se vnitřek již skoro rozpadá. Nemluvě o tom, že za dveřmi nejpozději s ročním zpožděním přicházejí zadní blatníky.
tak jestli tomu pánovi redakce doporučí raději feldu než golfa 3, tak ať se na mě nezlobí, ale tím jen potvrdili že jsou uplně mimo mísu a v žádném z těch aut se asi nikdy nesvezli. Měl jsem Golfa, a kdysi i služební feldu, a podle mě se to nedá srovnávat (ve prospěch golfa samozřejmě).
Navíc, ceny náhradních dílů jsou naprosto srovnatelné, a jestli píše pán z redakce, že tu feldu za pár let prodá za slušné peníze, tak je znovu uplně mimo mísu, protože co se týče padání cen, tak konkrétně golf3, zvláště s motorizací TDi, je na tom oproti feldě znovu mnohem ale mnohem víc.
Redakce, už se vzbuďte prosím
Jen pro přesnost: sada rozvodů na Golf 3 1,9 TDi stojí Kč 2500,- a výměna cca 1500,- Na to že se dělají po 90 tis kilometrech v tom narozdíl od redakce nevidim žádný ale opravdu vůbec žádný problém.
Možná by to chtělo si některé informace ověřit, než je začnu ventilovat.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 10.07.2008 12:10, prodam vectra a
prodam vectra a , r92, 220tis, vybava, levne 605 449 306 - specha, jasny puvod, stk na 2y
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 14.09.2008 13:05, RE: Palmáč
anonym napsal:
Zatím nikdo nezmínil jeden důležitý prvek a to je dostatek prostoru a možnost sklopit sedačky. Zatím (podle statistik) velmi zaostáváme oproti Spokojeným státům v anketách, kde školačky přišly o panenství. V USA vede samozřejmě zadní sedadlo fára.
nj, ale to je i tim, ze u nas si tu holku klidne priveze teenager domu a jdou na to - ve statech holt musi v aute, nekde na parkovisti )
reagovat
  1 ... 4 5 6




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.