0
zpět

diskuze k tématu: Majitel: Passata jsem vyměnil za Hyundai Sonata

kategorie zařazení tématu: korejská vozidla
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 25.06.2008 16:53, RE: rencenze...
A4 napsal:
A4 má jako každý auto svoje plusy i mínusy. Bližší informace a zkušenosti Vám klidně hodím třeba do mailu, ale tady to nemá cenu ventilovat. Nějakej chytrej anonym by pak mohl napsat, že jsem blbec, protože jezdím koncernovým autem, který je samozřejmě sračka, zatímco on má dvacet let starýho japonce s milionem km na tacho a samořzejmě bez jediné závady. Takže asi tak...
Tak jo petrousekmm@centrum.cz. Uvital bych informace o auticku - spokojenost, kvalita, naplneni ocekavani, zajem zlodeju, doporuceni zda koupit nekoupit pripadne proc....diky moc predem, P.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 25.06.2008 16:54, RE: Hnus...
anonym napsal:
Auto sedí, možná...sice hůř než trojlístek německých prémiovek MB, BMW a AuDI, ovsem sedi :o) Motor ve 2.000 ot. dnes neslysite v zadnem aute, ja ho ve fabii 1.4 MPI taky neslysim. Palubní deska, materialy, fuj ! 15 let pozadu oproti evropske konkurenci, design okopírovaný japonec. Takze nakonec jsme u toho, co vlastne dela tento vozejk vyjimecny??? Je to velky (soused zavidi) a levny. Takze jsme u toho, nejsou penizky, takze je korejska kraksna lepsi jak passat nebo AUDI. Kdyby bylo o 150.000.-...
Aha takže A4 sedi líp než BMW tleskám fakt světový názor A4 se v jízdních vlastnostech může školit u Mondea netak ještě u bavorácke zadokolky.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 25.06.2008 17:01, RE: Hnus...
anonym napsal:
Raději budu sedět v tuctovém passatu nebo octávce než v autě co mi nesedí a hlavně nelíbí
No právě, koncernové auta jsou hnus, vůbec se mi nelíbí, ani zadarmo bych je nechtěl.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 25.06.2008 17:07, RE: Jedině korejec
anonym napsal:
:))))))))))))) tohle mi nedělej :))))))))))))))
:::))))
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 25.06.2008 17:12, RE: rencenze...
anonym napsal:
.. dalsi podprumerna recenze, jakych je tady nekolik za mesic. Par narcistickych pochval a jedno zafnukani na tema levne plasty a naschle. No, nejake to ohrnovani nosu nad "koncernovym" vozem ala skoda, pasat nesmi samozrejme chybet. Je skoda, ze tyhle zamindrakovane nazory jsou dneska hitem, protoze by se tu dalo diskutovat i o jinych vecech.
Puvodne jsem zamyslel udelat nejakou peknou obektivni recenzi na svou A4 avant po 50k km (samozrejme v tdi, metle a na hlinach pro osla), ale za prve ne...
tak si dál užívej jízdu ve voze ci ti vyhovuje :)
Pán si koupí A4 a všichni co mají japonce se z toho mají posrat nebo si jít vyhonit???Seš stejnej idiot jako jiní s takovejma názorama...mám japonce,ale když někdo napíše solidní recenzi na svoje "nejaponské" auto tak mu přeju spokojenost a neřeším kde mu to auto vyrobily.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 25.06.2008 17:17, RE: bez předmětu
anonym napsal:
ty asi moc čteš D-fense viď chudáčku
Už si někdy viděl Osla číst?

Osel

PS: Dám Ti ale dobrou radu jak uviděl vola, který dělá, že čte. Otevři knihu, stoupni si před zrcadlo a jukni do něj!
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 25.06.2008 17:22, Sonata vs Pašík
Obě dvě auta se mi celkem líbí. Je fakt, že Pašíků je moc a kdo nechce jít s davem, vybere si spíše Sonátu. Nemyslím, že Pašík by měl se spolehlivostí problém a protože stojí jen o trochu více než stejně vybavená Octávka, proč ne. I Sonáta není špatná a je fakt, že je levnější. Podle mýho u těchto aut nejde šlápnout vedle.

Iááá

Osel
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 25.06.2008 17:25, RE: bez předmětu
anonym napsal:
Ja bych se az tak moc nesmal. Oni se ti mene tradicni vyrobci snazi prosadit na ukor tech zavedenych a krome cenou to zkouseji i kvalitou. A to v dobe, kdy evropsti vyrobci setri, kde se da a na cem se da. Takze paradoxne Hyundai i30 ma kvalitnejsi a hodnotnejsi interier nez vetsina osizene evropske konkurence.
Ono je to podobne treba i v aerolinkach, kde vas ruzne arabske letecke spolecnosti odvezou s komfortem na ktery muzete u BA, AF ci LH davno zapomenout.
Tím kvalitnějším a hodnotnějším interiérem se kochej zejména v létě kdy hyundai i30 nestíhá digitální klima protože ušetřili jejím výkonu.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 25.06.2008 17:31, RE: rencenze...
anonym napsal:
Pán si koupí A4 a všichni co mají japonce se z toho mají posrat nebo si jít vyhonit???Seš stejnej idiot jako jiní s takovejma názorama...mám japonce,ale když někdo napíše solidní recenzi na svoje "nejaponské" auto tak mu přeju spokojenost a neřeším kde mu to auto vyrobily.
...á, že by další primitiv, co umí jen urážet a nadávat? Takovejch tady bohužel je...
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 25.06.2008 18:10, RE: Jedině korejec
anonym napsal:
:::))))
Je fajn,že se diskuze chtějí zůčastnit i batolata,ale přeci jen určité symboly nejsou k přečtení.Mohu se však domnívat,že batole souhlasí s názorem pisatele článku.Sonata je fakt pěkný, pohodlný auto a doporučuji svezení.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 25.06.2008 18:13, RE: Absurdní pocit, že Huyndai je "nevšední auto"
anonym napsal:
může mít jen omezenec...
Máš pravdu
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 25.06.2008 18:16, RE: bez předmětu
anonym napsal:
Já si naopak myslím, že ta závist je na straně majitelů koncernových sraček, zaplatili za svůj šrot nemálo peněz a pak se zklamáním zjistili, že si pořídili jen průměrný vůz bez tolik očekávané spolehlivosti, zatímco ti rozumnější si vybrali za ty samé peníze o třídu lepší auto s nadprůměrnou výbavou. Tak závistivci, hurá do bezpředmětné hádky
ta závist je na straně majitelů koncernových sraček, zaplatili za svůj šrot nemálo peněz a pak se zklamáním zjistili, že si pořídili jen

A kde se tyto příspěvky vyskytují - rád bych si nějaký přečetl.

Ale sorry, tady to vypadá jak debata v učňáku na dlaždiče.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 25.06.2008 18:17, RE: Sonata vs Pašík
anonym napsal:
Obě dvě auta se mi celkem líbí. Je fakt, že Pašíků je moc a kdo nechce jít s davem, vybere si spíše Sonátu. Nemyslím, že Pašík by měl se spolehlivostí problém a protože stojí jen o trochu více než stejně vybavená Octávka, proč ne. I Sonáta není špatná a je fakt, že je levnější. Podle mýho u těchto aut nejde šlápnout vedle.

Iááá

Osel
Dá a velice snadno,Pasat patří mezi podprůměná auta a servis vč. náhr. dílů je docela rána.A porovnávat Oktávku se Sonatou či Pasatem je zvrhlost a klasika většiny čecháčků.Oktávka je a bude auto nižší střední třídy za cenu střední třídy.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 25.06.2008 18:28, RE: rencenze...
anonym napsal:
To ze si Osel dela srandu asi pochopi kazdy, ale pusobi uz ponekud trapne kdyz to pise do kazde diskuse....
Osel je uz nudny, kdyby byl alespon originalni...
Petr
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 25.06.2008 18:29, RE: bez předmětu
David V napsal:
Ty si ještě na živobytí nevyděláváš, že? A rodiče ti zajisté koupí všechno značkové. Nějakou školu jsi už dokončil, stačí střední?
Závist,závist a zase závist.Někdo honí holky se š120 a hadry od Nyi Punga a je stále nasranej a někdo si udělá radost a koupí si Sonatu.Piš co chceš,ale neotravuj nás se svými mindráky.Měl jsem opla,mazdu,mergla,forda,ducato,fabii,oktávku2 a teď mám megana a jsem max. spokojenej a o korejci jsem taky přemýšlel.Záleží na osobním výběru.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 25.06.2008 19:08, RE: rencenze...
A4 napsal:
... nemůžu než souhlasit. Shodou okolností mám taky a4 avant a rovněž najeto přes 50 tkm (vlastních). O napsání recenze jsem taky přemýšlel, ale vidím, že to fakt nemá cenu se namáhat, jelikož rozumná diskuze se na toto téma stejně nedá očekávat. Většině diskutujících tady evidentně nejde o podnětnou diskuzi, ale o napadání a urážení ostatních (viz reakce anonymního magora v 10.06).
Možná by nebylo špatné napsat tu recenzi na A4 až budete mít najeto tak 120 tisíc,pak uvidíme co budete psát,ale že je spotřeba 3l na sto a žádné problémy,o tom to asi nebude.Taky jsem tu hrůzu měl a to raději zpátky do Š120 než tohle balení drahých problémů,ale samozřejmě jak bývá u Audi zvykem,až po záruce a po 100 tisících najetých kilometrů
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 25.06.2008 19:43, RE: rencenze...
anonym napsal:
.. dalsi podprumerna recenze, jakych je tady nekolik za mesic. Par narcistickych pochval a jedno zafnukani na tema levne plasty a naschle. No, nejake to ohrnovani nosu nad "koncernovym" vozem ala skoda, pasat nesmi samozrejme chybet. Je skoda, ze tyhle zamindrakovane nazory jsou dneska hitem, protoze by se tu dalo diskutovat i o jinych vecech.
Puvodne jsem zamyslel udelat nejakou peknou obektivni recenzi na svou A4 avant po 50k km (samozrejme v tdi, metle a na hlinach pro osla), ale za prve ne...
pan se vyplkal a jde si lestit audinu do garaze, az mu ji nekdo ukradne tak si pujde koupit japana a bude si pak lestiti Hcko na kapote a potom teprve pozna. Jednoduche ...
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 25.06.2008 19:45, RE: rencenze...
anonym napsal:
jednoznacne souhlas, vystizne napsane a pravdive
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 25.06.2008 20:59, MacOSX
sonatu jsem před pár týdny viděl zaparkovanou nějakým korejským šéfikem z nošovic před interšpárem v ostravě. koukal jsem na to jako puk, vůbec jsem netušil, že nová sonáta je tak krásná kára. pokud bych teď řešil novou káru, určitě bych si ji rád projel.
nádhernej je h. genesis, ale to už je jiná liga...
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 25.06.2008 21:38, Dobrá zpráva
Hej vidláci, když je někdo zaostalý a koupí si sonátu a věří tomu jaké je to spolehlivé a kvalitní auto tak je to jenom dobře......
reagovat
  1 ... 3 4 5 ... 7

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.