0
zpět
 

diskuze k tématu: Vzhled stránek Tipcars

kategorie zařazení tématu: poradna, ostatní
KLR
počet příspěvků60
datum registrace13.07.2012
Pondělí 01.10.2018 09:27, předřazení vašich nejhledanějších značek
u výběru značek vám nyní předřazujeme vaše nejhledanější ... a s logem - máte je tak hned viditelně na očích
reagovat
KLR
počet příspěvků60
datum registrace13.07.2012
Pondělí 08.10.2018 08:29, prvky z podrobného formuláře do hlavního
Máme tu další vylepšení:

použité prvky z podrobného formuláře se vám automaticky přidají do hlavního formuláře. Takže příště je máte hned po ruce a nemusíte lozit do podrobného hledání. Tyto položky se vám ukládají na základě cookies, resp. pod vašim přihlášeným uživatelským účtem. Každý druh vozidla si ukládá vlastní použité podrobné prvky (u užitkových se vám uloží prvky zvlášť, u osobních zvlášť, u nákladních taky, atd...). Promazání prvků provedete křížkem u dané skupinky. Při dalším použití podrobného formuláře se vám pak zase přidají nově použité prvky do hlavního formuláře.
reagovat
KLR
počet příspěvků60
datum registrace13.07.2012
Čtvrtek 20.12.2018 08:24, tři vánoční dárečky
Tak co lidi, už jste si rozbalili naši vánoční trojnadílku?

Jako první jsme vám všem nadělili funkci "upozornění". Zvoneček a s ním spojené upozornění na novinky jak na serveru obecně, tak i na zprávy spojené s vašim účtem. Třeba upozornění na expiraci inzerátu, na zlevnění vozidla, které máte zaparkované na vašem parkovišti, u prodejců to budou zase jiné věci, atd, atd....prostě upozornění na to, co byste neměli přehlédnout.

Druhý dáreček je pro soukromé inzerenty (přihlášené uživatele mimo profesionály) - předvyplnění údajů u inzerovaného vozidla pomocí VIN. Zadáte VIN a my vám automaticky předvyplníme až šest údajů. Časem se tato funkce bude rozšiřovat. V příštím roce bude funkce dostupná i pro profesionály.

Třetí dáreček je pro profesionály a jedná se o detailnější statistiky nejen pro jednotlivá vozidla (clickrate více než jen čtrnáct dní zpět), ale i statistiky obecně ...a bude tam časem přibývat statistik a analýz více a více.

To je prozatím před Vánocema vše. Ale nebojte, v příštím roce budou podobné dárečky i mimo vánoční období - prostě budeme/budete mít novinky a vylepšení po celý rok.
reagovat
bugi
počet příspěvků1
datum registrace26.12.2018
Středa 26.12.2018 12:53, RE: Vzhled stránek Tipcars
Ahoj Zdendo, je na tebe kontakt?
reagovat
  1 ... 3 4 5


aktualizovat
toto téma sledujete

přestat sledovat toto téma




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.