0
zpět
 

diskuze k tématu: Škoda Superb 2.0 TDI PD - za kolik jezdí?

kategorie zařazení tématu: česká vozidla
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 12.11.2008 09:32, RE: Milá Kylie-motory 2,5TDI
TOM napsal:
To je v poho. Většinou se tady do těch hádek nepouštím,ale ta arogance a zároveň totální neznalost Karlose mě nadzvedla. Ale opravdu je to asi nechlap na to, aby se dokázal omluvit a přiznat svou chybu.
Měj se.
Účel tohoto fóra měl ai být ve vyměňování informací navzájem, místo toho si zde spousta lidí honí ego...Já taky spoustě věcí nerozumím a jsem rád, když se něco užitečného dozvím. Bohužel je to tady dost o napadání, díky čemuž spousta rozumných lidí odpadla. A to je škoda... čus
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 12.11.2008 11:08, RE: http://www.flickr.com/photos/30642098@N08/
koos napsal:
Musím se Kylie zastat, neboť má jednoduše pravdu. Řada diskutujících tady míchá jablka s hruškama ohledně motorů VW/Audi. Je to trochu i vina samotného koncernu u něhož se matení zákazníků a potažmo i novinářů stalo zcela běžnou záležitostí a nikdo se nad tím nepozastavuje. Holt marketing hýbe světem ať se nám to líbí, nebo ne. Ke škodě nás všech...
Ach, byť poslední roky vůči "koncern" kritická bývám, marketingové oddělení nobelovu cenu, oscar, ceny emmy, zlatý globus atd. by za "obubování" pravidelně získávat mělo!
PS: Jsou opravdu špičkoví!
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 12.11.2008 15:23, Milý Vorsprung(u) skrze reklamu - nemohla jsem odolat ,-)
Vorsprung durch Technik napsal:
Naprosto souhlasím, ještě dodejme, že verze se 132 kW byla opravdu velmi, velmi povedená (na rozdíl od poměrně dosti "zesláblé" 110 kW verze). Kdyby to byl skutečně tak špatný motor, jak se nám zde Kylie a jí podobní zaujatí Francouzo-Japonco-Korejci snaží namluvit, tak bychom jej, mírně upravený (2.7 TDi 132kW), nenašli ještě v Audinách z roku 2005!!!!
Za "zkomolení" nicku se omlouvám, ale za hodnocení motoru audi 2.5 V6 TDi nikoliv. Dle mnoha zdrojů patří k tomu nejslapšímu v motorizacích audi (ale vzhledem k svému jménu - to spíše víte sám).
Chápu, že jste tu za "audi", ale zrovna TENTO motor "nechvalte" - opravdu si to nezaslouží. A ta "nová" verze 2.7 také zrovna "ovace" nesklízela - to ale také spíše víte. Výkonově je již naprosto o.k. nový 3.0 TDi, ale v posledním auto tip (srovnávací test naftových šestiválců v audi 4, bmw 3, mb C a C5) tak jak je chválen "výkon" - druhý za bmw, kritiku si vysloužil za "projev/chod" a "hlučnost" - a to je oproti "našemu diskutovanému" 2.5 V6 TDi GIGANTICKý krok vpřed a jde opravdu o "povedenou motorizaci".
Takže, chvalte audi - nemám problém (ale jak kdy - resp. zrovna v tomto případě - ne)
PS: Také určitě nejsem zcela "nezaujatá", ale konkrétně tenhle váš příspěveček působí, že na svět přes 4 kroužky koukáte ,-)
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 12.11.2008 15:25, Vorsprung(u) durch Technik
Vorsprung durch Technik napsal:
Kdo tady srovnává, milý Mikesi? Doporučuji Vám přečíst si můj příspěvek ještě jednou a jistě zistíte, že o srovnávání není ani zmínka... Pouze jsem reagoval na vnitřní/vnější rozměry Superbu a A6 a svou reakci zakončil prostým konstatováním skutečnosti. Srovnávat oba vozy bych si prostě nedovolil.
ZDE se bez problémů shodneme, také bych nesrovnávala "low end" model superb s ...
"Pojetí" a cílový zákazník jsou opravdu ZCELA jiné/jiní (popravdě jsem ale "doma" jejich srovnávací test četla)
reagovat
  1 ... 3 4 5




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.