0
zpět
 

diskuze k tématu: Octavia 4x4 Combi 2,0 TDI nebo Mondeo 2,0 TDCi Combi?

kategorie zařazení tématu: poradna, jaké auto koupit, jaký typ motoru vybrat, servisní náklady, vše o spotřebě, technické dotazy, česká vozidla, německá vozidla
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 05.03.2007 00:53, RE: octavia
Pepe napsal:
Je možná pravda, že oktávka nepatří do nižší střední, ale (vezmeme-li v potaz rozvor), tak patří téměř do kategorie malých vozů. Oktávka může konkurovat velkým kufrem, já si osobně radši na střechu dám rakev (zabere mi to 5 - 7 minut), zato se za mě posadí dospělý člověk (P 307 break). Takže se s tím smiřte, oktávka patří do nižší střední, i kdyby se jí do kufru vešla půlka světa. Když chcete škodovku ve střední třídě, pořiďte si superba. Takže volba je - jednoznačně mondeo.
S tím Peugeotem bych to také nepřeháněl. Máme je ve firmě jako služební vozy a jsou dost problémové( převážně el. a spotřeba - i oleje)
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 05.03.2007 00:55, RE: Octavia vs větší auto
anonym napsal:
Já mám po otci mondeo TDCi 96kW... není to teda kombajn, ale lifback. Srovnávat ho s oktávkou (hlavně co se prostoru týče), je zcela zcestný. Jinak otec má oktávu II. a celkem smutný je, že ta oktáva s najetejma 5000km je hlučnější než to mondeo po 140 000 km. Jinak ohledně nějakejch věcí ohledně spolehlivosti - v mondeu se jednou měnila váha vzduchu, jinak nic. Což se nedá obecně říct o oktávkách, kde váhy jdou jak na běžícím páse.
To je zajímavá náhoda, že oba srovnávané vozy máte v rodině.
reagovat
1 2 3




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.