0
zpět
 

diskuze k tématu: Škoda Fabia kombi comfort + (1,4 50kW)

kategorie zařazení tématu: česká vozidla
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 30.01.2006 19:13, RE: Pán ešte nešiel v inom aute
petr napsal:
Drahý kolego zo slovenska, to jsi k těm 238 000 km bez poruchy přidal nějakejch 230 000 km, nemám pravdu? Nebo se ujisti o tom, že ti to počítá kilometry, nejsou to náhodou metry? Až budeš příště kritizovat značku škoda, tak se nejdřív podívej, co ti stojí v garáži a pak něco piš! Vyzkoušej si alespoň jednou Škodovku a nebudeš chtít nic jiného. Teď tě budu trochu opakovat, píšeš samé bla bla bla a o autech víš PRD!
Tak teraz som sa riadne nasral. Mne tu nebude dajaky zakomplexovaný ko..t čo nepozná nič iné ako Škodovku tvrdiť že sa nerozumiem do áut. Keby si sa ty aspoň z jednej polovice rozumel tak ako ja tak! O automobily a veci s nimi súvisiace sa zaujímam od svojich 10 rokov.Taky prehľad o značkách ich modeloch, motoroch,.... nemá hoci kto . Však len porovnaj moje članky s tvojimy ty hňupe. Ja píšem minimálne dvakrát toľko ako ty. A prečo asi??? Lebo viem o čom píšem a viem aj nájsť argumenty v prospech svojich tvrdení.
Petrovi: V garáži mi nestojí nič. Vieš prečo?? Lebo ju nemám, ale pred blokom mi stojí Primera 2.0 85Kw s 236 000 KM (ABS, 4x el okna, el. šíber, servo---- O týchto veciach môže väčšina Fabií len snívať!!!! Tie shit výbavy Classic nemajú skoro nič!!! A tých je väčšina!!!!. Ja som na nej najazdil 180 000Km (nemám ju od nova keby si náhodou nepochopil) a raz boli menené uhlíky v štartéry ale to mala na tacháči cca 194 000 KM. Ináč len údržba: gumy, tlmiče... A to nemám len ja také skusenosti!! Čo si myslíš že to ja som vymyslel že JAPONSKÉ SU NAJSPOĽAHLIVEJŠIE AUTÁ či čo ty chmuľo???!!!! Či ty si to ešte nepočull?? Však?? Ale píš si čo chceš, aj tak je Škodovka iba blbý, nespoľahlivý, a hlavne TUCTOVY srááááččč!( moji známi čo majú s nimi skúsenosti ma v tom len utvrdzujú)
Ináč išiel som už v SUPERBE 1.9 Tdi 96Kw a Fábii 1.4 16v 55Kw. Nič výnimočné Superb plave na ceste oničom a Fabia je obyčajný malý prd, ktorý vôbec nejde. Takže fakt chcem všetko, ale NIE NIE NIE Škodovku! Adios amigoo !!! . Tak ako ja vás nepresvedčím tak ani vy mňa. A ďalšia vec je že napíšte vy niečo keď bude diskusia o niejakom Nissane a uvidíte ako vás tam rozoberúú. Minimálne tak ako sa vy tu snažíte mňa. Viete ja sám proti viacerým samozrejme nemám šancu, vždy si niečo nájdete aj hocijaku Kravinu aby ste si navzájom utvrdili svoju pravdu ktorú aj tak nemáte!
A ešte prečo asi tu na Tipcarse bol uverejnení článok o Nissane Primera a podtitulok bol :Vzor jazdných vlastností a spoľahlivostí! A onedlho nato test Nissana Primeru po 1120 000Km a vychválili ho tam??? Prečo asi vy chytrácii???????? A ešte som skoro zabudol na ocenenia sorry! Tak v r.1993 automobil roka bol Nissan Micra (Škoda už mala automobil roka vška?!?!?! a ďalšie ocenenia: motory VQ patrili v roku 2002 do 10 najlepších motorov+ spusta ocenení za jazdné vlastnosti a spoľahlivosť, ktoré sa nedajú ani zrátať.....Jaaaaaj to nemá cenu fakt........... ADIOS!
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 30.01.2006 23:33, RE: Pán ešte nešiel v inom aute
tom napsal:
Hele kolego zo slovensko,hleď si ty svoji sračky (myslím tím tvýho nissana, kterýhoho máš minimálně 5x do měsíce v servise). Někdy si sedni do škodovky (prostě do pořádnýho auta) a pak sem něco teprve piš. Škodovka získlala tolik ocenění a hlavně oprávněně, že se o tom nějakými hnissanu může jenom zdát. Tak schválně něco uveď co získlal nissan. Přečti si nějaké články v kvalitních časopisech, o Škodovkách, kde se dozvíš, že např. Fabie má jeden z nejlepších podvozků ve své třídě, perfektní dílen...
Ja ti dam japonec az na konec ty hnupe!Tomu sam neveris!Nejaky vul tohle heslo vymyslel a porad ho bude nekdo jako ty opakovat!Chces snad rict,ze Skodovka je na vetsi urovni nez japonske vozy jako napr Toyota,Honda,Mitsubishi,Nisan,Subaru atd?To snad ne!Beru,ze je to domaci znacka,ale proste nema na to a kdyby VW neprevzala vladu nad Skodou tak nevim,ale ani tak to neni zadna slava!Cela politika Skodovky je uplne jinde nez u jakekoliv jine zahranicni znacky!V zakladni vybave aby clovek pomalu dokupoval i volant a komfort,jizdni vlastosti a hlavne vykon,jsou uplne jinde!Ale mnoha cechum tohle automobilka vyhovuje a nedaji na ni dopustit,ze?Do globusu a zpet to vam klobouckarum staci!Je to proste koncern,kt neumi nic vymyslet!
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 31.01.2006 11:32, RE: Pán ešte nešiel v inom aute
Kolega zo Slovenska napsal:
Tak teraz som sa riadne nasral. Mne tu nebude dajaky zakomplexovaný ko..t čo nepozná nič iné ako Škodovku tvrdiť že sa nerozumiem do áut. Keby si sa ty aspoň z jednej polovice rozumel tak ako ja tak! O automobily a veci s nimi súvisiace sa zaujímam od svojich 10 rokov.Taky prehľad o značkách ich modeloch, motoroch,.... nemá hoci kto . Však len porovnaj moje članky s tvojimy ty hňupe. Ja píšem minimálne dvakrát toľko ako ty. A prečo asi??? Lebo viem o čom píšem a viem aj nájsť argumenty v prospec...
No to koukám na ty tvoje články (velice kvalitní). Téměř vždy je závěr, že škodovka je největší sráč, nebo že všechny přeplňované naftové motory jsou perfektní, ale TDI nestojí za nic atd atd. Ty jsi prostě jenom zakomplexovaný ubožák, který si hojí myndráky. Nebo je to holá závist? Kdyby škodovky, nebo TDI motory atd. byli opravdu tak špatný, jak ty píšeš, tak by se asi tolik neprodávali, nemyslíš? Já jsem opačného názoru. Pokud já vím, tak VW (do které Škoda) patří, se řadí mezi nejúspěšnější prodejce, není to tak? A co se výbavy Fábií týče, tak bych řekl, že tato kategorie aut má oslovit lidi, kteří nemají tak velký příjem, aby si mohli dovolit koupit auto ve vyšší třídě, kde je samozřejmě výbava úplně někde jinde. Kdo na to má, tak si připlatí. Myslíš, že každý chce auto v plný náloži a je za to ochoten zaplatit balík? Určitě konkurence na tom není s výbavou v této kategorii lépe, nebo snad ano? Nemyslím si, že výbava ve verzi Ambiente je ubohá. ABS, 2x air bag, el. okna, el. zrcátka, centrál .... a to za rozumnou cenu. Takže si laskavě ušetři ty slova o blbým, ubohým, nespolehlivým sráči atd. Test spolehlivosti v Anglii mluví za všechno!!!Ještě na závěr přidám, že motor VW byl tuším že minulý rok v první pětce. Opravdu to s tebou nemá cenu!
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 31.01.2006 12:40, Pre Zdendu
Zdenda napsal:
Ja ti dam japonec az na konec ty hnupe!Tomu sam neveris!Nejaky vul tohle heslo vymyslel a porad ho bude nekdo jako ty opakovat!Chces snad rict,ze Skodovka je na vetsi urovni nez japonske vozy jako napr Toyota,Honda,Mitsubishi,Nisan,Subaru atd?To snad ne!Beru,ze je to domaci znacka,ale proste nema na to a kdyby VW neprevzala vladu nad Skodou tak nevim,ale ani tak to neni zadna slava!Cela politika Skodovky je uplne jinde nez u jakekoliv jine zahranicni znacky!V zakladni vybave aby clovek pomalu do...
Konečne niekto s podobnými názormy ako mám ja.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 31.01.2006 12:54, pro kolegu
Kolega zo Sloveska napsal:
Konečne niekto s podobnými názormy ako mám ja.
A to už nám nic hezkého nenapíšeš?
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 31.01.2006 14:16, Pro Petra
petr napsal:
A to už nám nic hezkého nenapíšeš?
A čo by si chcel? Hoď niejakú tému o ktorej by sme my dvaja mohli v pohode diskutovať. Ja čo som chcel som už tu napísal a nebolo toho málo si myslím.
Ale predsa k tvojmu príspevku. Ja len porovnávam čo som počul od svojich známych o Fábii a z toho vychádzam, že to nie je docela spoľahlivé auto. Naopak o japonských autách som počul len a len chváli a každý koho poznám bol s nimi zatial spokojný. A k tej predajnosti si myslím že je to tak ne kvôli tomu že by to boli spoľahlivé alebo niečim výnimočné, ale že si ich ľudia kupujú zo zvyku. Veď aké auta vlastnili ľudia predtým, ktorý dnes majú Škodovku?? Bola to buď Felda alebo Favo alebo iná Škodovka. Preto je to tak. A nakoniec k tým TDi. Neviem skadiaľ máš že som písal že sú to hrozné motory atd.. Ja len tvrdím že boli super ale v devedesiatych rokoch kedy fakt nemali konkurenciu. To uznám. Ale v dnešnej dobe už za najnovšími TDCi, HDi, D4-D zaostávajú. Toto ja tvrdím OK!
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 31.01.2006 15:16, RE: Fabia 1.4
petr napsal:
Mé zkušenosti s Fábií ... i když 1,9 SDI (47 kW). Do 120 km/hod dost líné, ale nad tuto hodnotu to celkem jde ... na dálnici není problém (pokud mě někdo nepřibrzdí do kopce) trvale držet cestovní rychlost na 160 - 180 km/hod. Pak se ale průměrná spotřeba (nafty) pohybuje kolem 7 - 8 litrů. Podotýkám, že při předpisové 90 km/hod není problém udržet spotřebu kolem 3,7 litrů/100 km. Měl jsem možnost se svézt s vícero vozítky (včetně passatu, P 307, mondea ... atd.) a dovoluji si subjektivně tvrdit...
Mám zkušenosti s Fábií Combi 1,9 SDI (47KW) rov.2004.Od dubna 2004,kdy jsem si pořizoval (nová)jsem do července 2005,kdy šla pryč najel 115.000Km a bez jakýchkoliv problému.Kromě pneu,náplní(olej po 30 tisících-proudluž.serv.interval) a 2x brzd.destičky se na autě nic nedělalo.Fakt je ten,že to nebyl rychlík,do 120ti bída, ale kvůli rychlosti jsem to nekupoval.Souhlasím s trvrzením,že podvozek je perfektní,hodnotím to subjektivně,při srovnání třeba s Octaviíí Combi 1.6 r.v.1999,kterou jsem taky vlastnil.Nejsem odborník,ale měl jsem auta např.Focus Combi,krátkou i dlouhou Octávku a Fábie i přes můj počáteční odpor mě mile překvapila i co do kvality dílenského zpracování. Pisatel nám chtěl sdělit,že z 1.4 výtahnul 200km/h a ta spotřeba je pouze průměrná při"normální" rychlosti,nicméně není to důvod,aby nějaký zarytý"Passáťák"hanil jeho auto.Stějně jsou to v dnešní době "spotřební"věci a bohužel v hodně případech i stále platí,že kvalita je kus od kusu a to se týká snad všech značek.Rozhodně nejsem příznivcem konkrétní značky,auta především slouží mě a Fabiie rozhodně nejhorší auto nebylo.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 31.01.2006 15:36, RE: Pán ešte nešiel v inom aute
Kolega zo Slovenska napsal:
Tak teraz som sa riadne nasral. Mne tu nebude dajaky zakomplexovaný ko..t čo nepozná nič iné ako Škodovku tvrdiť že sa nerozumiem do áut. Keby si sa ty aspoň z jednej polovice rozumel tak ako ja tak! O automobily a veci s nimi súvisiace sa zaujímam od svojich 10 rokov.Taky prehľad o značkách ich modeloch, motoroch,.... nemá hoci kto . Však len porovnaj moje članky s tvojimy ty hňupe. Ja píšem minimálne dvakrát toľko ako ty. A prečo asi??? Lebo viem o čom píšem a viem aj nájsť argumenty v prospec...
Tak se na "kolegu ze slovenska" vyserte,ať se z Japonce podělá a jezdí si sním po "slováči".Akorát chce nasrat ty z Vás, kteří mají v oblibě škodovky.Každý má nějaké zkušenosti a každý si brání samožřejmě to, co si zrovna leští v garáži,nebo u paneláku.S každým autem co jsem vlastnil,jsem v průběhu 2 až 3 let najel kolem 150tsíc,ale sestavovat tady žebříček spolehlivosti,dle mých zkušeností asi nemá smysl.Jelikož bych se opět dočkal od některých "zarytců" dementních reakcí.Každopádně mám zkušenosti s Octavia Combi 1,6(101PS),Octavia 1,9 TDi(90PS),Ford Focus 1.8 TDDI(90PS),Fabia 1,9 SDI,Golf Combi 1,9SDI(r.v.01) ,Ford Mondeo 2.0 TDCI(130PS,r.v.2004) a na závěr"třešeň" Forman 1.3GLX.Rád,až bude čas se podělím o zkušenosti v nějaké rozsáhlejší recenzi.Tak hlavně,ať Vám auta šlapou a ty kolego ze SR se jětě jednou nepo.... z Primeráka.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 31.01.2006 16:05, RE: Pán ešte nešiel v inom aute
Kolega zo Slovenska napsal:
Pozri sa, ja nemeliem ale pišem keď už ty chytráku!! A tým časopisom myslíš určite Autocar. Poznam ho, aj som ho kedysi kupoval. Je to časopis naúrovni to je fakt. Ja si myslím ale: 1. Dôležité je čo si myslia bežný ľudia čo vedia o autach veľké prd a žijú v Anglicku, Nemecku ... Určite im skôr niečo povie Renault, Nissan, Citroen, Toyota ako niejaka Škoda. 2. V tom časopise je Škodovka tak populárna lebo sa im zdá úžasne z akej sračky sa dnes stálo celkom schopné auto. To je fakt ALE ja hlavne...
Hele ty Slovenský sráči, tím že nemeleš, ale píšeš, tím si mě fakt dostal...klaním se!! Jinak je jasné, že si jenom léčíš komplexy, protože ta tvoje zemička nic nevyrábí, a když už(Volkswageny), tak v mizerné kvalitě. A je naprosto jasné, že Fabia má daleko zábavnější podvozek, než ten Tvůj nissan. Takže se sklidni a čest (kvalitní) práci.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 31.01.2006 19:03, RE: Pán ešte nešiel v inom aute
Charger napsal:
Hele ty Slovenský sráči, tím že nemeleš, ale píšeš, tím si mě fakt dostal...klaním se!! Jinak je jasné, že si jenom léčíš komplexy, protože ta tvoje zemička nic nevyrábí, a když už(Volkswageny), tak v mizerné kvalitě. A je naprosto jasné, že Fabia má daleko zábavnější podvozek, než ten Tvůj nissan. Takže se sklidni a čest (kvalitní) práci.
No jo! To je zábava keď ti na tvojej Fabii ODSTRELÍ v zátáčke zadoček. To máš k sakru fakt pravdu ))
Áno vyrábame VW. Ale prečo asi vyrábame luxusné Touaregy?? Asi preto že sú s našou dobre odvedenu prácou spokojný a vyrábame ich v tej najvyššej možnej kvalite nemyslíš. Keby bolo tak jak ty vravíš, asi by nám Touaregy vyrábať nedali! A fakt Primera je tak super auto, že som sa z nej až posral maš pravdu. Ale stálo to zato.
P.S: Skús napísať do redakcie dotaz že čo má lepší podvozok, či Primera alebo Fábia? Uvidíme čo napíšu. Bye
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 01.02.2006 08:42, RE: Pán ešte nešiel v inom aute
Kolega zo Slovenska napsal:
No jo! To je zábava keď ti na tvojej Fabii ODSTRELÍ v zátáčke zadoček. To máš k sakru fakt pravdu ))
Áno vyrábame VW. Ale prečo asi vyrábame luxusné Touaregy?? Asi preto že sú s našou dobre odvedenu prácou spokojný a vyrábame ich v tej najvyššej možnej kvalite nemyslíš. Keby bolo tak jak ty vravíš, asi by nám Touaregy vyrábať nedali! A fakt Primera je tak super auto, že som sa z nej až posral maš pravdu. Ale stálo to zato.
P.S: Skús napísať do redakcie dotaz že čo má lepší podvozok, či P...
Dovolil bych si tvrdit, že Fabia má lepší podvozek. Určitě si četl hodně článků v časopisech, kde se píše, že podvozek Fábie patří na špičku ve své třídě a mnohdy porazí i auta ve vyšších třídách. K naftovým motorům TDI bych napsal asi to, že určitě v dnešní době nezaostávají. Motory TDI PD jsou hodně dobrý, ikdyž oproti konkurenci trochu hlučnější, ale ve srovnáním třeba s HDI mají TDI PD maximum točivého momentu k dispozici od nižších otáček a plošší křivku. Měl jsem možnost vyzkoušet i 2.0 TDCI ve Fordu Mondeo, motor mě velice nadchnul, hlavně ten kopanec, když sepne turbo, ale ta poruchovost!!! Teď už to je asi lepší, ale první TDCI nebyl nic moc co do kvality.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 01.02.2006 11:12, mrdka
Hmm.400 tisíc za takovou mrdku to ses zbláznil.A ta recenze?Předtím jsi měl asi Moskviče ne?
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 01.02.2006 11:37,
Kolega zo Slovenska napsal:
Same bla bla bla. Však jasne Česi sú patrioti to sa dalo čakať že ma zato budu chcieť ukrižovať!!!!!!!Ty si kup Nissana a potom spoznaš čo je auto na vysokej technickej úrovni ty... Kámoško môj sračkovský nissan daval už v roku 1990 do prvých Primer viacprvkovú nápravu, 16 ventilový motor, ABS... Kde bolo Škodovka vtedy HA HA HA Vo veľkej prdeli a keby ju skoro celú neodkúpil VW tak by tam bola dodnes a to je pravda!!! Ja z mojim Nissanom som urobil 238 000 Km bez vážnej poruchy a nikdy sa mi ne...
Přesně tak.Škodofku nebrat.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 01.02.2006 11:42, RE: Pán ešte nešiel v inom aute
tom napsal:
Hele kolego zo slovensko,hleď si ty svoji sračky (myslím tím tvýho nissana, kterýhoho máš minimálně 5x do měsíce v servise). Někdy si sedni do škodovky (prostě do pořádnýho auta) a pak sem něco teprve piš. Škodovka získlala tolik ocenění a hlavně oprávněně, že se o tom nějakými hnissanu může jenom zdát. Tak schválně něco uveď co získlal nissan. Přečti si nějaké články v kvalitních časopisech, o Škodovkách, kde se dozvíš, že např. Fabie má jeden z nejlepších podvozků ve své třídě, perfektní dílen...
Ty debile co to meleš??Sám asi takovou dětskou hračku máš jinak by si tady nepsal takove nesmysly.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 01.02.2006 12:02, RE: mrdka
resett napsal:
Hmm.400 tisíc za takovou mrdku to ses zbláznil.A ta recenze?Předtím jsi měl asi Moskviče ne?
Raději se odkliď resette, zřejmě znáš auta jen z matějský pouti
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 01.02.2006 16:27, RE: Pán ešte nešiel v inom aute
Kolega zo Slovenska napsal:
No jo! To je zábava keď ti na tvojej Fabii ODSTRELÍ v zátáčke zadoček. To máš k sakru fakt pravdu ))
Áno vyrábame VW. Ale prečo asi vyrábame luxusné Touaregy?? Asi preto že sú s našou dobre odvedenu prácou spokojný a vyrábame ich v tej najvyššej možnej kvalite nemyslíš. Keby bolo tak jak ty vravíš, asi by nám Touaregy vyrábať nedali! A fakt Primera je tak super auto, že som sa z nej až posral maš pravdu. Ale stálo to zato.
P.S: Skús napísať do redakcie dotaz že čo má lepší podvozok, či P...
Kecáš že máš v garáži Nissana já tě dobře znám ! Máš v garáži BERANA ! Už tě na ním viděli jak jezdíš do kostela!!Tak co tu hutoríš o Nissanu!
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 01.02.2006 19:15, RE: Pán ešte nešiel v inom aute
Blekota napsal:
Kecáš že máš v garáži Nissana já tě dobře znám ! Máš v garáži BERANA ! Už tě na ním viděli jak jezdíš do kostela!!Tak co tu hutoríš o Nissanu!
Už druhykrát: GARAŽ NEMÁM, takže som kecať že mám Nissana v garaži nemohol. A keď už tak nekecám ale píšem CHYTRÁKU!! )

Ej ale sú nasraty bo som im povedal pravdu o Škodovke a jej modeloch. Klídek jo a nechme toho! Uvedom se.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 02.02.2006 14:51, RE: Pán ešte nešiel v inom aute
Kolega zo Slovenska napsal:
Už druhykrát: GARAŽ NEMÁM, takže som kecať že mám Nissana v garaži nemohol. A keď už tak nekecám ale píšem CHYTRÁKU!! )

Ej ale sú nasraty bo som im povedal pravdu o Škodovke a jej modeloch. Klídek jo a nechme toho! Uvedom se.
aha...no vážený pane ze slovenska...jasný superb plave...ale zase je tam víc místa než v Sklasse!!! a takovýho sráče se starym shitem vyškolím kdy se mi zachce...
jo,všichni jsou s vaší práci spokojení,třeba 1203-ka...motor zo starej oktávie,vyrába sa v trnave a je to vlajková loď slovenského priemyslu...
Zdar!
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 05.02.2006 10:52, RE: 200km/hod a fabia?
none napsal:
Tak tomu mohu stěží uvěřit to snad neeee ?! matně si vzpomínám kdy jsem naposledy viděl nějakou jinou fabii s 50kw motorem uhanět 200....leda tak z Macochy ne? DD...a mohu mit dotaz co to bylo za comfortline vybavu kdyz nemela klimatizaci? :o))) jinak pokud jezdíš 200 a za tu spotřebu jak píšeš tak to jsi slušnej iluzionista ...nic proti každej jsme tak trochu blazen....třeba já jsem l.e.t.a.d.l.o :o)))
S firemní Fabií 1,4 44kW jsem jel několikrát 200km/h. Např z kopce Olomouc -> Ostrava (200km/h dle tachometru !!! ), proč by to nešlo s Fabií 50kW. Asi ne běžně, ale rozjede se to.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 07.02.2006 15:59, RE: Pán ešte nešiel v inom aute
anonym napsal:
aha...no vážený pane ze slovenska...jasný superb plave...ale zase je tam víc místa než v Sklasse!!! a takovýho sráče se starym shitem vyškolím kdy se mi zachce...
jo,všichni jsou s vaší práci spokojení,třeba 1203-ka...motor zo starej oktávie,vyrába sa v trnave a je to vlajková loď slovenského priemyslu...
Zdar!
Ehm, razdvatrojka je vynález český. Soudruzi jeho výrobu umístili na Slovač, aby tamní ogaři nepošli hlady a nudou. Jinak kritiku Fabie neberu ani od Němců, natož od Čechů nebo Slováků čí jakýchkoliv dalších živočichů. To auto je sice neuvěřitelně drahý (myslím poměr cena/hodnota), ale taky to není stroj na 3 roky. Měl jsem možnost jich několik vyzkoušet (naposledy 4roky staré MPI 50 kW, 140tkm) a souhlasím s tím, že Fabia je etalonem kvality ve své třídě. Kolik aut provozovaných v ČR má po 100tkm tak jisté jízdní vlastnosti, interiér prostý výraznějšího opotřebení a bez pazvuků... Peace!
reagovat
1 2 3 4




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.