Samo všechno platím. A nemíním Ti to nijak honit, neboj 
..... Mám rád německá auta, nikdy si jiné nekoupím, ale VW mi do baráku nesmí... Když vidím ceny dílů na VW (Audi, Škoda..) nevím, jestli se mám smát, nebo brečet
Když jsem jezdil s tou Oktávkou TDi, jela sice slušně, to jo, ale nijak mě nanadchla. Odspodu sice táhla pěkně, ale při předjíždění to najednou umřelo a konec.... Nechápal jsem co na ní ti lidi vidí tak světobornýho. Zase takovej zázrak to nebyl. Až teď mě to TDS-ko donutilo přehodnotit můj odmítavý postoj ka nafťákům.. Čekal jsem zase línýho, uklepanýho diesela a ono ne
Fakt jsem čučel, jak se to rádo a poslušně vytáčelo...
Zadní náhon je holt zadní náhon.. Žádnej "předohrab" mi v životě nesmí do baráku. A BMW bylo vždycky můj sen. Jezdil jsem v 325 e30, 525 e34 a 535 e34 - vždy krásné svezení a zážitek. Po řadě Fordů už asi nastal čas, konečně si svůj sen splnit koupí e36 - designově dle mého nejhezčí ze všech báwů... Nechci žádnou utahanou herku, uhnanou od puberťáků... Představoval bych si nějaký slušný, zachovalý kousek, s výbavou, od roku 94, tak do těch 150 tisíc Kč. Také se mi na TDS líbí, že ...
..... Mám rád německá auta, nikdy si jiné nekoupím, ale VW mi do baráku nesmí... Když vidím ceny dílů na VW (Audi, Škoda..) nevím, jestli se mám smát, nebo brečet 
Když jsem jezdil s tou Oktávkou TDi, jela sice slušně, to jo, ale nijak mě nanadchla. Odspodu sice táhla pěkně, ale při předjíždění to najednou umřelo a konec.... Nechápal jsem co na ní ti lidi vidí tak světobornýho. Zase takovej zázrak to nebyl. Až teď mě to TDS-ko donutilo přehodnotit můj odmítavý postoj ka nafťákům.. Čekal jsem zase línýho, uklepanýho diesela a ono ne
F...