(( Teď mám Sierru sedan z roku 92, tam byl výběr motoru jednoduchý, vybral jsem ten neljepší motor od Forda - 2,0 DOHC 8V, tam byla volba jasná, všechny ostatní motory stály zaprd... Ale u e36 špatný motory prostě nebyly... Ach jo...
No, šestivál je úplně jiná liga, to by se mi opravdu líbilo
Míval jsem v Granadách motory 2.3 V6 a 2,8 V6 a zařekl jsem se, že už pod 6 válců nepůjdu. Teď mám sice jen 4, ale šestivál je šestivál.. A zvláště ty od BMW jsou třída.. Povozil jsem se v BMW 325 e30 (170 koní) a je to zážitek.. Co potom 325 e36 192 koní...Akorát jsem se nikdy nesvezl v 325TDS.. Bohužel nikoho s tímto vozem neznám
To co jsem o tomto motoru četl - velmi zajímavé... Jednou jsem se nechal v Brně ze srandy vyprovokovat k závodu do Vinohradského kopce... Opravdu jsem nečekal, že i moje dvoulitrová Sirrka se 120 koníkama bude čuchat saze z nafťáka
Zadní náhon je holt zadní náhon.. Žádnej "předohrab" mi v životě nesmí do baráku. A BMW bylo vždycky můj sen. Jezdil jsem v 325 e30, 525 e34 a 535 e34 - vždy krásné svezení a zážitek. Po řadě Fordů už asi nastal čas, konečně si svůj sen splnit koupí e36 - designově dle mého nejhezčí ze všech báwů... Nechci žádnou utahanou herku, uhnanou od puberťáků... Představoval bych si nějaký slušný, zachovalý kousek, s výbavou, od roku 94, tak do těch 150 tisíc Kč. Také se mi na TDS líbí, že to není žádný ultramoderní, hyper, super a ultra TDI, s choulostivými vstřiky, čerpadly, přeplácanou elekronikou atd. Prostě ještě klasickej, robustní, poctivej nafťák.. No, a bohužel se v dnešní době člověk musí dívat i na spotřebu.. I když je mi jasné, že se u BMW na ni nesmím moc koukat, bude jsitě rozdíl jezdit za třeba 12-15 litrů benzínu s 325kou, nebo za nějakých 7 -10 nafty s TDS....
Zadní náhon je holt zadní náhon.. Žádnej "předohrab" mi v životě nesmí do baráku. A BMW bylo vždycky můj sen. Jezdil jsem v 325 e30, 525 e34 a 535 e34 - vždy krásné svezení a zážitek. Po řadě Fordů už asi nastal čas, konečně si svůj sen splnit koupí e36 - designově dle mého nejhezčí ze všech báwů... Nechci žádnou utahanou herku, uhnanou od puberťáků... Představoval bych si nějaký slušný, zachovalý kousek, s výbavou, od roku 94, tak do těch 150 tisíc Kč. Také se mi na TDS líbí, že ...
No, šestivál je úplně jiná liga, to by se mi opravdu líbilo
Míval jsem v Granadách motory 2.3 V6 a 2,8 V6 a zařekl jsem se, že už pod 6 válců nepůjdu. Teď mám sice jen 4, ale šestivál je šestivál.. A zvláště ty od BMW jsou třída.. Povozil jsem se v BMW 325 e30 (170 koní) a je to zážitek.. Co potom 325 e36 192 koní...Akorát jsem se nikdy nesvezl v 325TDS.. Bohužel nikoho s tímto vozem neznám
To co jsem o tomto motoru četl - velmi zajíma...
Byla by to určitě rozumná volba - malý ručení, jede úplně stejně jako dvoulitr, ale s menší spotřebou.. Akorát, že to není šestivál (ten zvuk šestiválu miluju). A bude asi taky docela problém sehnat nějakej zachovalej kousek.. Ve verzi kupé jich docela jezdí, ale já chci sedan.. Kupé je sice nádherný, ale počítám s budoucí rodinou, takže jedině sedan. A sedanů iS je jako šafránu...
Samo všechno platím. A nemíním Ti to nijak honit, neboj