0
zpět
 

diskuze k tématu: Volkswagen Polo 1,2i a negativní zkušenosti majitelky po 30 tis. km.

kategorie zařazení tématu: německá vozidla
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 07.12.2011 22:31, RE: HTP
jarek95 napsal:
Vím, že motory HTP ve Fabii nejsou zrovna zavaleny chválou, ale měl jsem možnost jezdit dvě HTP 47kW (roky výroby 2004/5), která mají dneska najeto každá kolem 70 tis. a s motorem nebyl nikdy problém. Jedinou závadou na obou vozech dohromady byla výměna tyčky stabilizátoru (v záruce) a na tom starším je vyměněno výfukové potrubí (to stávalo venku a každodeení studené starty a jízda do práce 6 km vykonaly své).
70t km není žádný významný kilometrový proběh, aby se z toho daly vyvozovat nějaké závěry. Správný motor má vydržet 250t km bez servisu(jen olej, svíčky filtry) a do 500tkm by si měl vystačit s drobnými opravami (cívky, těsnění, lambdy, turbo). Nad 500tkm už je to jedno ...
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 07.12.2011 22:35, RE: Levný vs. bohatý
Alda napsal:
Tomu nerozumín, co je divného na rezavém výfuku u 3 roky starého auta...?
vám přijde normální měnit výfuk co tři roky? Já mám původní výfuk na 11ti leté ojetině a na jaře budu dávat nový jen kvůli tomu, že má větší průtok spalin(hlučnost je přitom v podstatě stejná) a znatelně pomůže odezvě motoru. Jinak by tam ten původní vydržel klidně dalších 5let.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 27.02.2012 11:04, RE: njn haťapka 1.2
gottak napsal:
Pravda je ta, ze Polo neni Fabia, a staci si sednout do Meganu/Fokusu a pak do Pola, a ten rozdil je videt na prvni pohled, i zvenci jsou proste ty plechy lepe slicovane, a o plastech uvnitr nemluve...Polo je takova hodne vylepsena Fabia a s jinym motorem nez 1.2 HTP v pohode tech 500 tkm ujede....Pro me byly porizovaci naklady nula, tak ze proto jezdeni za relativne levny peniz....))
Musím říct že tahle recenze mě škodolibě potěšila=) všude slyším jakej sem magor že mám auto od italskejch flákačů a že jedině Němci uměj spolehlivý auta- VW to se nikdy neporouchá- dokonalý spolehlivý německý auto a vida- že by soudruzi někde udělali chybu?=) mimochodem kamarád mi taky brečel na rameni když jeho tiguan koupenej jako novej byl za rok 14x v servisu a po 30 000km mu měnili motor=)
I mistr tesař se někdy utne=) Jsem ráda že mi moje "poruchový" italský auto jezdí zatím bez jediný závady=)
reagovat
1 2 3 4




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.