0
zpět
 

diskuze k tématu: Renault Laguna 2.0 dCi nebo VW Passat 2.0 TDi?

kategorie zařazení tématu: poradna, jaké auto koupit, jaký typ motoru vybrat, servisní náklady, technické dotazy, německá vozidla, francouzská vozidla
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 28.12.2007 20:42, RE: Ha-ha-ha:-))))
anonym napsal:
A mě zase Vás a to jako dost, kvůli tomu co jste napsal ..
těmhletěm zmíněným lepičům už zvoní hrana - není totiž už skoro co lepit. My děláme servis aut, teď ale překvapím - děláme právě ty auta značek co jsem jmenoval - renaulty, fordy, opely .. atd. S tímhle nám jezdí nejvíc zákazníků. Kdybychom dělali pouze koncern VW zemřeli bychom hlady..
Aha, takže novinka - VW group je ten nejspolehlivěší. Jo a ještě taky děláte hodně Mazdy a Hondy, co? A málem bych zapomněl, taky Toyotu hodně opravujete, že? Všechno jsou sračky, ale VW drží, co? Jo a taky má VW ten nejlepší diesel, co? Tak si myslím, že asi každý ví, odkud vítr vane! Alespoň ten, kdo mněl někdy japončíka!
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 28.12.2007 22:35, RE: Passat ne
anonym napsal:
Přečti se něco o systémech a pak něco mektej - ford nikdy extra čerpadlo na válec nepoužíval, pouze vw. tdi pd je zastaralý asi jako tvůj rozum, je to pouze jiny system .. navic passat existuje i s X benzinovymi motory stejne fako ford .. motory TDI jsou i ve vozech jinycjh znacek nez VW . - proste uz na tebe magore nebudu reagovat udelej si prehled a pak tady nekoho urazej, zatim jsi na to malej cucák.
Mhmm, tak TDI PD není starej, on je jenom jinej. Koukám, že sem píšou čím dál větší inteligenti. Někdy si tady připadám, jako na základní škole. Někdo se zákldaními znalostmi chce diskutovat o úroveň výš. Musím však konstatovat, že většinou jsou tito "inteligenti" z řad zastánců VW group. Žádný rozumný argument, pouze urážky a nesmysly, nikd y žádný věcný argument. Pouze to, že je prostě Passat lepší, ale proč? Protože to Franta z prasečáku přeci říkal, ne. Franta už opravil každý traktor, ne!
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 30.12.2007 21:17, RE: Passat ne
anonym napsal:
avensis ma slebe motory, podvozek a hrozne brzdy na ceske pomery je ale ok, v nemecku jsem snim jel 200jen jednou a nikdy vic
jsi jel jen 200 metru ? A pokud jis jel 200km/h tak to opravdu budou asi slaby motory...
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 09.01.2008 09:54, RE: Passat ne
anonym napsal:
No prosimtě, to se mi ani nechce věřit. Jezdím stejným autem, stejný motor, výbava Highline, rok 2006, mám najeto 75000 a samozřejmě naprosto nic, pouze bežný servis a to mám nájezd jako málokdo. Výborný spolehlivý auto, prostorný, perfektně zpracovaný, jízdní vlastnosti bez diskuze, reprezentativně vypadající.. Nahoře někdo kritizoval jízdní vlastnosti - nikdy v něm neseděl.
Když jsem vybíral auto přinám se že to týhle doby jsem jezdil ledasčíms - měl jsem Lagunu, Octavii, Accord, prošel jsem...
Reprezentativně vypadající?! Ty máš nějakou závažnou oční vadu?
reagovat
  1 ... 3 4 5




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.