0
zpět
 

diskuze k tématu: Škoda Fabia 1.2 HTP 12V - tříválec v akci

kategorie zařazení tématu: česká vozidla
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 17.06.2007 03:19, RE: Bodování
anonym napsal:
Ať chcete nebo ne, Felicia i Fabie v Česku suplují roli rodinného vozu. Často slouží jako jediný dopravní prostředek celé rodiny. Stačí se rozhlídnout kolem sebe a spatříte rodiny s dětmi se spousty zavazadel vysázené až ke stropu. Bohužel ekonomická situace nedovoluje běžné rodině pořízení dvou vozů, natož vozu například střední třídy. Ještě nějakou dobu bude trvat, než Fabie se bude kupovat JEN jako druhý vůz do rodiny.
Osobně bych situaci řešil koupením ojetého kombi střední třídy.
Ale to je strasnej klam. skoda 1000, 100, 120,favorit,felicia. vsechny tyto vozy na sebe "tridne" navazovali, byla to jen inovace... rodinne take byly,protoze jednoduse nic jinyho nebylo a cloveku to stacit muselo. byly snad frajersky rodiny co meli skodu 100 pro maminku a skodu 110 pro tatinka ?? a co takle skodu 110R pro syna ?? Nyni ale opravdu Fabia nemuze byt pro rodinu. Je to pro dva maly lidi s jeste mensim nakupem. Mam pribuzny, 2+3 deti. Vsici sou vysoky jak gorily. koupily si Juniora, jeste si chvali jak to jede s 1.4 44kW, prebarvili si u napisu MPI to "i" na cerveno a ted z toho maj 50 kW !!! Kdyz sem je v tom vsechny videl, tak me chytaly zachvaty... to taky potom kdyz jsem v tom taky jel (vzadu) a chodidla mi nesly strcit pod sedak ridice, kolena byly dostrany.. No divim se ze si nevymlatej zuby skrcenyma kolenama dyz projedou nakou dirou. Jinak Fabia best car of czech roads... ale jen pro jednoho,maximalne 2. pro takove to svatecni jezdeni
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 19.07.2007 17:08, ta cena!
Opravdu nechápu, že jde u nás fabie tak na odbyt. 250000,- za malé auto s tak líným a žravým motorem, a očesanou výbavou je opravdu neuvěřitelné. A když chcete nějaký svižnější motor, tak jste v benzínu hnedle přes 300000,-..... Nikdy bych nevyhodil tolik peněz za tak málo muziky.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 16.10.2007 15:44, RE: Bodování
Petr - TipCars.com napsal:
Suplovat rodinný vůz se dá v Česku všelijak. Osobně preferuji vozy nižší střední třídy a výše. Prostě se v ních cítím lépe a jízda je také příjemnější. Je to však o financích. Kdo chce koupit nový rodinný vůz a má omezené finanční prostředky (zřejmě většina) tak musí sáhnout po dostupném automobilu, často do segmentu malých vozů. Osobně bych raději za stejnou cenu pořídil vůz sice mírně ojetý, ale rozhodně prostornější. Je to prostě o prioritách každého ... Znám spoustu lidí, kteří využívají Fab...
Mňo, asi takhle, myslím, že pro mladou rodinu je zbytečný kupovat předraženou novou fóbii s malým kufrem a motorem s vysavače za 350 000,- Kč, když je možno koupit ojetýho kombajna s 500l v kufru a ještě s motorem 1.6. Tohle je můj případ, ojetý OPEL ASTRA za 130 000,- Kč, investice za 3 roky cca. 30 000,- Kč vč. pořízení plynového pohonu. No a teď si jen pískám, protože "půl auta" je nová (vyměněná) a jezdím za 1,20/1km. Co víc si může mladá rodina přát ??? :)
reagovat
1 2 3




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.