0
zpět
 

diskuze k tématu: Renault Vel Satis Initiale

kategorie zařazení tématu: francouzská vozidla
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 24.04.2008 23:13, RE: Z. K.
anonym napsal:
Co chcete od auta s kosočtvercem na kapotě?
LEPŠÍ P.Í.Č.A NA KAPOTĚ NEŽLI P.Í.Č.A POD KAPOTOU.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 27.04.2008 22:55, RE: Laiiiiiiiiik
anonym napsal:
Tak jak to tady ctu zacinam byt velky pesimista. Docela jsem se nadchl pro VelSatis, protoze diky me vetsi postave je to jedno z mala aut do ktereho se velice pohodlne vlezu i s rodinou. Muj velice dobry kamarad stejne postavy ho ma a je velice spokojeny a zatim ZADNE problemy nemel (ma 3.0 vyrobeny 2002 a pri koupi mel najeto 80000, ted ma 140000)

Ja mam v hledacku 3.0 dCi Aut Initiale, 2002 a ma najeto 110000km. Podle prodejce ma auto servisni knizku a posledni zaznam je 90000km.

Jeste jsem...
Ahoj kluci, jsem zděšen co jsem se tady dozvěděl o mém snu, Vel Satisu. Potřebuju reprezentativní auto pro svou práci, nemůžu na schůzku s klientem přijet ve Felicii. To bych nic nedojednal. Před nedávnem můj kolega, no spíš šéf na internetu našel v prodeji Vel Satise a ze zvědavosti, jsem se jel na něj podívat taky, nemněli jsme v plánu ho kupovat, kolaga jezdí v BMW 320d a příští týden si jede pro nové řady pět. Takže bych řekl že je zvyklý na lepší. Já jezdím taky občas luxusními vozy, jako BMW, Mercedes, Audi takže mohu srovnávat.

Ale k věci, dali jsme si s pánem sraz u jedné benzínky v Ostravě. No řeknu že jak se Vel Satiz objevil v zatáčce byl jsem ohromen. Byl úžasný, černá barva diesel 3,0, šestiválec, mněl najeto 175000 km. První jízdu jsem absolvoval na zadním sedadle, bylo tam jako v obýváku, pohodlí klid, zjišťoval jsem že auto budí obrovskou pozornost chodců a všech co jsme míjeli. Po usednutí za volant řeknu že jsem si okamžitě našel optimální polohu za volantem, řekl bych že jsem se v něm cítil lépe než v BMW 320d od kolegy s tím jsem se nezžil a nikdy si ho nekoupím. Automat řadil neuvěřitelně sametově, podvozek byl krásně komfortní, nic nedrnčelo a žádne rány jsem neslyšel, žeby mněl podvozek nějakou poruchu. Motor výborně táhnul a ten zvuk šestiválce prostě nádhera. Prostě jsem se zamiloval. Myslím si že Vel Satis je pro klidného již dávno vybouřeného řidiče, pokud ho bude trápit, atk se mu brzo odporoučí. Já mám spíš představu jak proplouvám mněstem a lidé koukají a nebo si to klidně v pohodlí mydlím mimo město. Na závodění jsou jiná auta. Námi testováný Vel Satis byl kontrolován v servisu Renaul a byl na svůj věk a najeté kilometry označen za výborný, protože s ním nejezdilo žádné prase.

Prostě asi takhle, začátkem srpna 2008 si půjdu pro svůj Renault Vel Satis. Vím že chci černého, ten je nejhezčí, třílitr. A nedám se odradit, stejně v něm budu jezdit do prosince než přesedlám do céčkového mercedesu ale kdo ví třeba zůstanu u Vel Satisu.

Ahoj Tomáš
tomassamot@atlas.cz
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 14.08.2008 10:34, RE: nepoučitelný zákazník
anonym napsal:
jestli to nebude tím že pár strejdů si koupilo vybydlenýho rencka v áčkách a potom si stěžovali po hospodách...mám VelSatise, ale v benzínu s motorem nissan VQ35DE kterej se dává i do 350Z a nemám s ním žádnou potíž, takže nechápu proč tady na rencky plivete. když si někdo koupí nafťáka a potom bere nekvalitní naftu, nenechá vychladnout turbo, honí to když je to studený a zanedbá údržbu, tak je to potom těžký...jen tak mimochodem, Renault je dlouhodobě zisková firma, což by asi nebyla kdyby jeji...
3,5litr od Nissanu šlape ve Vel Satisu jako hodinky, mohu potvrdit. 3.0 DCi se prostě nepovedl...když Vel Satise, tak jedině v nejvýkonějším benzínu:o) Spotřeba? Ale no tak, pánové....pod deset s tím snad jezdit ani nejde :o)
reagovat
1 2 3 4




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.