0
zpět
 

diskuze k tématu: Porsche Cayenne turbo

kategorie zařazení tématu: německá vozidla
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 31.10.2007 08:06, šokovala mě spotřeba oleje
tak velkou spotřebu oleje měla škoda 120
mám mastera - 200tis. km a STi - 50 tis.km, žádný olej nemusím mezi výměnami dolévat
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 31.10.2007 09:42, RE: Spotřeba
anonym napsal:
Porušoval každý a kdo tvrdí, že ne porušuje dodnes.
no, já jezdím za 6,2 a mám obyčejné volvo 60 D 5. je fakt, že víc jak 240 jsem ještě nejel. ale v tuzemsku, jsem nepřekročil za poslední dva roky 150 ku. prostě, jezdím volně a v pohodě. bez bodů.
takže, tyhle debili co maj malýho s velkým autem znám velmi dobře. sedí mi za prdelí a mermomocí chtěj předjet ... a ti feldové? no, taky jim to jede 130. prostě víc není dovoleno ... hodnotitel je prostě hlupák.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 31.10.2007 10:35, RE: Prosba
anonym napsal:
Vážený majiteli, prosím pokračujte dál v překračování rychlostních limitů a v zaneřáďování ovzduší spotřebou zhruba trojnásobnou proti moderním autům. Váš dobrý pocit za to jistě stojí. A až někdy zase pojedu v levém pruhu 140 km/h se svojí Octavií a budu Vás tak připravovat o Vás drahocenný čas, prosím obtěžujte se, a tak jak to Vy i Vám podobní děláte, pěkně se mě nalepte dva centimetry za kufr a začněte troubit a blikat, abyste mě připomněl, kam já, zamindrákovaný závistivec, patřím.
Děkuji
A...
Tak ty si klasickej závistivej čech.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 31.10.2007 11:00, RE: K nedodržování rychlosti
anonym napsal:
Chtěl bych předeslat, že recenzovaný vůz se mi velmi líbí, ale rozhodně jej majiteli nezávidím. Co se mi však nelíbí, tak to je chlubení se nedodržováním předpisů. Kvůli takovým ... zemře spousta lidí. Mít SUV a nedodržovat předpisy staví rezenzenta do větší pozice potencionálního vraha, protože při střetu s "NE SUV" vozidlem způsobí mnohem větší škodu a to hlavně na zdraví. Doporučil bych , aby si vybral nějakou jinou adrenalinovou zábavu , při které může zabít pouze sebe či svoji rodinu. A dál...
To by ale české předpisy musely být normální. Nechápu třeba proč na dálnici mezi Rozvadovem a Plzní je 130 Km maximum. Tam bych dal minimálně 160 km nebo neomezenou. Na druhou stranu, ale silnice označená jako D1 které někdo říká dálnice bych dal limit 80km a zrušil označeni dálnice a dal bych tam značku s popisem ( lepší polni cesta)
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 02.11.2007 13:26, Jarda
není to tak dávno kdy jeden Cayenne s pražskou espézetkou málem naboural moji těhotnou manželku,protože nechtěl jet v koloně aut která jela za náklaďákem do kopce,tak nám všem ukázal jak jsou mu hlostejný naše životy,tak se pak nedivme ,že ostatní lidé jsou na ně nasraný a když za sebou má nalepený suv se mu raději uhnou,oni totiž i ti chudší jsou na tomto světě rádi
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 04.11.2007 14:11, RE: Porsche Cayenne
anonym napsal:
o něm měla být debata a ne o stupidní politice. Jste tupci.




Správně!typickej českej človíček...má se debatovat o"Caymánkovi"a
a hned se najdou závistiví pitomci,který akorát zajímá,kde na to vzal!
Kdo umí ten umí!Co se mě týká,já tohle auto miluju...jako ostatně všechno od Porsche!






































































































































































































v
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 22.11.2007 14:27, kubik
dnes jsem v tom jel. nadhera proste se to spatne popisuje ale ja bych radeji Fx 45 nebo casem s tim dieslem at nejsem tuctovej...
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 25.12.2007 21:02, Interier
Dakujem za pochvalu interieru. beriem to ako pochvalu svojej práce.
Interier sa vyrába v čechách a mam na tom svoj podiel .
Tak že , nemecká kvalita vyrobená z polovice v čechách, z druhej polovice na slovensku a nemeckym razitkom v techničáku.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 11.01.2008 11:36, RE: KDE NA TO BEROU?
anonym napsal:
Jsem řemeslík, mám řemeslnickou firmu a podobné auto, myslim cenově mám taky. Mimo jiných. Jde o to co a jak umíš a taky o štěstí.
Přesně tak! Blbě nekecat, nezávidět, makat na sobě a hlavně vůbec makat! Já makám jako kráva v práci, kde mám celkem slušný love, a doma ještě na ŽL po večerech. Víkendy zasekaný, večery a noci v háji, ale jinak to hold nejde! Když chceš krupicu, a nejsi zrovná právník atd, musíš se hold otáčet. Ale vydělat slušnej balík může každej, kdo jenom trochu chce.Ať mně nikdo netvrdí, že nemá příležitost! Slabošský kecy! Hledej a makej! A takový sračky, jako jsou auta, nebudeš řešit. Mega si vydělá každej blb. Ikdyž zrovna tohle Porsche stojí kapinu víc...
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Sobota 06.09.2008 18:50, to je síla
jenom žasnu, jak některé lidi štve, že si někdo může koupit takovéto auto. Místo těch keců závisti byste měli radši víc makat a nebo přemejšlet jak vydělat, abyste si ho mohli koupit taky a ne jen tupě závidět! V tomhle státě si zřejmě plno lidí myslí, že když má někdo peníze, že je musel ukrást.....
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 24.10.2011 21:56, Porsche Cayenne Turbo
Dorbý den, mrknul jsem se na diskuzi na tomto webu a myslím, že tady píše dost zamindrákovaných magorů.
Toto je kopie textu jednoho centra poblíž Prahy, kde si můžete půjčit terénní vozy . mimojiné i toto Porsche. (Ačkoliv ne turbo) Mrknětě se na fotky, co tento vůz dokáže!!!!! "Znáte ostatně někoho, kdo jezdí s Porsche ve stejném terénu jako ty nejlepší offroady Hummer a Jeep? Díky vzduchovému podvozku, který v nejvyšší úrovni překoná opravdu skoro vše, přiřaditelné terénní redukci a podélné i příčné uzávěrce, brzdám se speciálním offroad režimem a ostrým nájezdovým úhlům zjistíte, že tohle auto umí neuvěřitelné věci."
Jsem vlastníkem vozu tohoto typu, navíc v nestandartní a jedinečné úpravě - pokud nevěříte, podívejte se na jistý časopis, který by měl vyjít 27.10.2011, bude tam stránka o mém voze.
Našetřete si a pak jeďte vyzkoušet tento vůz.... Nekritizujte. Znám spoustu vozů rozličných značek, jezdil jsem se Škodovkami i ruskou proveniencí, mám zkušenosti s francouzskými zástupci, japonci i prémiovým segmentem převážně německé provenience (ano - Audi, BMW,...), ale Porsche je značka s charakterem. A mimojiné, její zakladatel Ferdinand Porsche je opravdu z Čech. Já jsem na tuto značku hrdý... Jsem hrdý, že mám toto auto. Bohužel hrdost není moc Čechům vlastní. To spíše závist, lenost....
Posměváčkům vzkazuji, kritizovat umí každý blbec. Přej a bude Ti přáno. Nebo lépe řečeno, každý známe fotbalisty, hokejisty atd. - kdo jako kluk nehrál hokej, fotbal? Přesto, v NHL, klubech atd. hrajou jen málokteří z nás. Ale jim téměř celý národ fandí.... A i tito lidé znají a vozí se v takovýchto vozech, platí benzín, pojistky, v zahraničí i daně.... Tak nefanděte jen u televize a chlastu, ale makejte a přejte. I bude Vám přáno.
Hezký večer.
reagovat
berty
počet příspěvků1
datum registrace16.07.2013
Úterý 16.07.2013 19:09, Kostitřas
Je zváštní že v anglickém tisku se o něm mluví jako o nespolehlivém kostitřasu, za to já se vněm projel na nejhoršíh hrbatých cestách a ne nemyslím si že to auto je kostitřas ale naopak si to myslím o Land Roveru poněvač ten se rozklepal už při prvních 200 m. A z toho plyne-------VIVA PORSCHE!!!!!!!!!!!!!!
reagovat
  1 ... 7 8 9




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.