0
zpět
 

diskuze k tématu: Jaký je Peugeot 407?

kategorie zařazení tématu: poradna, jaký typ motoru vybrat, servisní náklady, technické dotazy, francouzská vozidla
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 25.05.2008 11:10, RE: prostor
anonym napsal:
Vectra c je sotva průměrná? A v kolika NOVÝCH vectrách ste jel pane redaktor? Ani v jedné viďte. Možná tak v nejaké mrdce z bázu
A v kolika NOVÝCH 407 si jel ty? S čím srovnáváš tu svou Vectru ty?
Myslím,že redaktor má sakra větší zkušenosti s novými auty než ty. Takže si může dovolit říct. to co řekl.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 25.05.2008 17:40, RE: bez predmetu
anonym napsal:
A proč by měli čumět? Že jede 405 180 ? Oni přece nemůžou vědět jaký tam máš motor, takže to v pohodě. Ale já spíš čumím, že jí rveš takhle na plný otáčky. To mi nepřipadá moc rozumný.
900 tis km za 13 let? To je každý rok 70 tis km. Každý rok,už třináct let. Na osobáku. To je dost těžko uvěřitelný.
Mám 405 taky, z roku 94. Osmnáctikilo bene, koupeno od strejca z Norymberku po prej prvdivých 18O litrech. Najel sem s ní kolem 200 lirů a pořád šlape jako kráva! Nežere to snad ani kapku oleje, bene tak kolem sedmičky. Prostě paráda. Nemíním se s nikým hádat, tak prosím žádný dementní odpovědi. Jen sem chtěl přidat svoje zkušenosti s pažouty. Jo a stará má 309 v naftě, sice najede celkem hovno, ale všechno po práglu a pořád ok! Otec mněl kdysi po 89 P205 litr bene, a co já vím, tak jen lil benál a to bylo vše. Teď má drákulu, a nestačí se divit. Hold se mi nějak nechce věřit, že sou ty pažouty takový zmrdy.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 25.05.2008 22:44, RE: prostor
anonym napsal:
Nemohu soudit, neseděl jsem...
Je opravdu vzadu tak málo místa? Třeba tak žalostně málo jako třeba v o třídu menší ochvávě?
Bohužel jo a nechápu to, po prostorné 406 je v 407 opravdu místa jak v o třídu menším autě...
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 26.05.2008 08:42, RE: bez predmetu
anonym napsal:
Mám 405 taky, z roku 94. Osmnáctikilo bene, koupeno od strejca z Norymberku po prej prvdivých 18O litrech. Najel sem s ní kolem 200 lirů a pořád šlape jako kráva! Nežere to snad ani kapku oleje, bene tak kolem sedmičky. Prostě paráda. Nemíním se s nikým hádat, tak prosím žádný dementní odpovědi. Jen sem chtěl přidat svoje zkušenosti s pažouty. Jo a stará má 309 v naftě, sice najede celkem hovno, ale všechno po práglu a pořád ok! Otec mněl kdysi po 89 P205 litr bene, a co já vím, tak jen lil bená...
Teda to je nareci :) V mluvene forme to clovek slysi casteji, ale v psane forme to je rarita :)
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 25.07.2008 22:23, RE: bez predmetu
anonym napsal:
Až najezdíš takovej 60-70 000 za rok tak poznáš tu slavnou francouzkou kvalitu.Jedině němec nebo japonec.Kdo málo jezdí tak mu frantík vyhovuje.Predstava jezdit těmito auty po evropě tak rači dám v práci výpově´d.
Já s tím už chvíli po Evropě jezdím a na výpověď to zatím není, uchycení přední nápravy je dokonce par exelance, snad úplně nejlepší možný. Řeči o francouzské nebo německé či jiné kvalitě jsou blbost. Stejnej díl co se vyrábí v Jihlavě se vozí do Švédska, Francie i Německa atd. Buď máš Porsche, a jestli klumpr od VW, Peugeotu nebo Volva je spíš o náhodu, konkrétní kus, nebo konkrétní model. Domněnka že VW je desetrát lepší a spolehlivější než nějakej Peugeot je stejně naivní jako že je Volvo desetrkát bezpečnější. Možná to tak kdysi dávno bejvalo, ale dávno tomu ... asi globalizace, nebo co, ale tak to prostě je.
reagovat
1 2 3




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.