0
zpět
 

diskuze k tématu: Honda Accord Tourer – rajská hudba na jeden akord

kategorie zařazení tématu: japonská vozidla
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Sobota 23.05.2009 19:35, RE: Milý rohYpnol(e)!
Kylie napsal:
21.5. ano, nikoliv však 22:54 ale 22:24 - omlouvám se, "přeťukla" jsem se ...
... nicméně ROZHODNĚ "o den dříve" ,-)
PS: Poslední z toho dne bylo ono 22:31 a chvilku předtím ...
Pěkný den
A tak tento příspěvekjsem ve změti přehlédl. tak ses tomu taktně NEvyhla. Souhlasit se s tím dá, to jo. Obvzlášť s marketingem. Jenže marketing není jen reklama. Marketing - to je minimálně 4P (product, price, place, promotion). Jenže obvzlášť u nás v ČR bych zrovna 2. Pé (price) za vydařené zrovna nepovažoval.
Jinak jsem zcela pominul fakt vzhledu. Nevím, ale nebýt posledního faceliftu, pak bych tu asi napsal, že je Octavia vzhledově velmi vydařené a nadčasové auto. O1 je i dnes podle mě velice pěkná a není tvarově neaktuální, byť některé partie.... O2 rozvinula odkaz ještě dál. Jen ten facelift. Říkám si proč? Mě se třeba docela líbí a jisté zalíbení jsem ve vzhledu našel (ony ty linky i vyboulení v horní linii předních světlometů dává dohromady smysl), ale prostě mi vzhled přijde příliš překombinovaný na tvarově tak uhlazený vůz, jako je Octavia. Argument, že se mnohým lidem podle mě líbí, tedy již nenapíši.
Alles gute!
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 24.05.2009 11:14, RE: Milý rohYpnol(e)!
rohYpnol napsal:
A tak tento příspěvekjsem ve změti přehlédl. tak ses tomu taktně NEvyhla. Souhlasit se s tím dá, to jo. Obvzlášť s marketingem. Jenže marketing není jen reklama. Marketing - to je minimálně 4P (product, price, place, promotion). Jenže obvzlášť u nás v ČR bych zrovna 2. Pé (price) za vydařené zrovna nepovažoval.
Jinak jsem zcela pominul fakt vzhledu. Nevím, ale nebýt posledního faceliftu, pak bych tu asi napsal, že je Octavia vzhledově velmi vydařené a nadčasové auto. O1 je i dnes podle mě velic...
Já SOUHLASím, ale tu českou BIG price škodovek (bez ironie) považuji za SKVĚLÝ výsledek marketingu (pro neangličtináře: "obubování" ,-)
Já ze VZHLEDu většiny výrobků koncernu vw až tak "nadšená" NEjsem - snad krom SEATu se snaží jí cestou co NEJ"jednodušího" designu a donekonečna vzhled vlastně jen neustále dokola "faceliftovat" (uznávám že "něco" do sebe to na jednu stranu má, a jsou opravdu MISTŘi těch NEJjelevnějších řešení - nejen v designu - která se jim navíc často daří presentovat jako PLUS jako KLAD - ale mně je "sympatičtější" třeba právě OPAČNÝ přístup a jedno zda japonského Subaru nebo třeba takového "REÁLNÉho NÁSKOKu díky technice" = bmw atp.)
PS: Dle mého názoru/"rozoumku" se různým designovým drobnostem přikládá PŘÍLIŠ velká důležitost. Když si odmyslíme znáčky na kapotě apod. bavíme se u TAK "sofistikovaného" stroje (NEkupujeme si asi "složitější" spotřební zboží než je auto, že?) vlastně PŘEVÁŽNĚ o tvaru OBALu a "řešíme" jestli je správně "faldík" o centimetr výš/níž, nebo zda ta boční linka se zvedá/klesá moc či málo, popř. vyboulení/vytvarování o 2 cm sem/tam je lepší/horší - myslím že TO auta moc NEdělá (ale TO auta hodně PRODÁVÁ - to je FAKT .-)
Naopak tomu POD "kabátkem" (kapotou, vlastně NEjen kapotou ...) se VĚTŠiNA lidí vlastně NEvěnuje ,-(
PS: Kdysi před lety mi jeden počítačový grafik "zkritizoval" vzhled první C5ky (verze s 2.2 HDi), během let se v ní párkrát svezl - letos v zimě si pořizoval nové "zánovní" auto - koupil si (pravda verzi po faceliftu) Citroën C5 2.2. HDi ,-)
To NEbylo o CITROËNu, to bylo míněno k tomu VZHLEDu - VíM že (většině) "prodává", ale i tak se mu dle mne věnuje až PŘÍLIŠná pozornost.
PPS: Octavia 2 je vlastně jen "důkladněji" předělaná O1 (to je "normální", že 2 generace po sobě vycházejí ze STEJNÉHO ZÁKLADu - třeba Focus), takže se BLÍŽí doba opravdu NOVÉHO vozu - jsem DOST zvědava JAKÝ bude (viděla jsem budoucí passat a bylo to spíše mírné ZKLAMÁNí - je to po technické stránce JEN protažený golf ... tak i PROTO jsem zvědava "kam" marketingoví stratégové v hierarchii KONCERNových výrobků zařadí příští škoda OCTAVIa
Pěkný den ,-)
reagovat
V-tec
počet příspěvků14
datum registrace11.11.2008
Čtvrtek 20.12.2012 13:07, PŘÍNOSNÁ DISKUZE O HOVNĚ
To je super, člověk co hledá nějaké reakce na daný vůz z testu, tak co ho zde nečeká??!! Tupá a bezbpředmětná diskuze o nějaké Octavii a C5. Opravdu diskutéři za všechny prachy! ps. A ty trapně dlouhé články Kylie...to je na mašli!!!!Takovou ženskou mít doma, tak sedám i do té O2 a ujíždím zuby nehty...
reagovat
1 2 3




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.