0
zpět
 

diskuze k tématu: BMW 330i (E90)

kategorie zařazení tématu: německá vozidla
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 02.09.2007 09:16, RE: recenze
watchtower napsal:
Žádná závist chudáku. Auto zdaleka není tak extra, aby bylo hodno závisti. Na to tu jezdí jiná auta a od závisti jsou tu jiní lidé než zrovna já. Na to to mám v hlavě příliš srovnané, než abych se snížil k něčemu tak ubohému.
Prostě v té recenzi nic nového není.
A jen tak mimochodem, X5-ka je auto pro baby aby vozily děcky do školky a na nákupy.
>>> A jen tak mimochodem, X5-ka je auto pro baby aby vozily děcky do školky a na nákupy.
Hahaha, ty jsi ale píčus na entou, hlavně že máš svoji Feldu nebo Oktávku "FTÉDÉÍČKU" a na BMW ani nic dražšího rozhodně nikdy mít nebudeš. Jo vlastně pardon, tobě je přeci teprve 16
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Sobota 05.04.2008 17:34, RE: recenze
watchtower napsal:
Recenze sterilní jako Auto Moto revue. V podstatě nicmoc ze zkušeností, skoro bych řekl že opsané tiskové materiály a testy z časopisů.
Auto nejspíš služební nebo od taťky, když ani neví jaká výbava je ve standardu.
Není divu,že recenze proběhla v tak sterilním duchu,když majitel(jestli se se vůbec takto dá nazvat)popisuje motorizaci,která v tomto voze na fotkách vůbec není.
Sám popisuje u 330i velikost brdových kotoučů jako nepoužitelnou pro pro méně jako 17" kola a má tam směšné 16" litáky za které musel ještě doplácet,protože je to obyč čtyřválcová 320i.
Další důkaz je jednotná koncovka výfuku,kterou ani jeden ze šestiválcových motorů nedostává.

PS:Ale volba vozu,značky a barvy bezchybná.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 11.09.2008 13:52, RE: samý odborník - Blbec
anonym napsal:
to je fakt, odbornikama se to tu hemzi, a jejich automobilovy vrchol byla ohyzdna stara almara P11, tam ucakavali z podvozku a z vysokobehoveho motoru, ktery pri presednuti z feldy nebo dvojkoveho golfa musel znamenat revoluci. Psal se rok 2007 :o) Me by zajimalo panove, co mate Vy za auta. Ma vubec nekdo z Vas tu E 90??? Ja mam E 46 320i a netroufam si nic hodnotit.
Ja mam 330i E 90 ale toto co je tu nafotene 3 liter nie je ani nahodou. Seriova koncovka vyfuku je pri 3 litrovej verzii dvojita. Tiez na zadnej strane je oznacenie 330i co tu chyba takze nic moc clanocek. Tu 330i videl asi len u predajcu. Inac je to super auto pre (neskusenych viac menej samovrazda) akurat na vyjazdenych "kolajniciach" pekne hadze.
reagovat
1 2 3




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.