Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Začíná hlasování o ženské auto roku. Zvolte svého vítěze z dvacítky nominovaných

Žena za volantem
Viola Procházková | 09.01.2024
foto: Auto mého srdce
Jaké je to nejlepší auto z pohledu něžného pohlaví? Práve startuje již 5. ročník ryze české ankety Auto mého srdce, v níž si ženy zvolí svého favorita roku 2024. Hlasovat bude odborná porota i veřejnost.
V nárocích na auto se ženy-řidičky od savých mužských protějšků v lecčem odlišují. Průzkumy opakovaně uvádějí, že dámy jsou ve své volbě často pragmatičtější a kladou velký důraz na praktičnost a cenu. V anketě Auto mého srdce, jejímž pořadatelem je již popáté internetový magazín Žena v autě, však půjde také o emoce, jak ostatně název napovídá.

Vítězem se stane vůz, který si dokáže získat nejvíce ženských srdcí. V předešlých ročnících si cenu odborné poroty odnesly modely Mercedes-Benz GLC, Hyundai Ioniq 5, Hyundai Tucson a Range Rover Evoque. Pro nominaci musí kandidáti splnit jedinou podmínku: jedná se o modely, které jsou v České republice uváděny do prodeje v období od 15. března 2023 do 15. dubna 2024.

V letošním ročníku se tak o přízeň dam ucházejí tato auta: Audi Q8 e-tron, BMW X2, Citroën C4 X, Ford Mustang Mach-E, Hyundai Kona, Jeep Avenger, Kia EV9, Mercedes-Benz GLC kupé, MG ZS, Mitsubishi ASX, Opel Astra Plug-in hybrid, Peugeot 3008, Range Rover Velar, Renault Espace, Subaru Crosstrek, ŠKODA Kamiq, ŠKODA Scala, Toyota CH-R, Volkswagen ID.3 a Volvo EX30.

Který vůz by podle vás měl vyhrát soutěž Auto mého srdce?

Hlasování odborné poroty 
O titulu Auto mého srdce 2024 rozhodne odborná porota složená z 12 dam, zkušených novinářek a osobností, které mají k autům velmi blízko, ať už z titulu své profese, či osobního zaujetí. V prvním kole, které potrvá do konce ledna, vyberou členky poroty ze všech nominovaných vozů pět modelů.

Definitivní vítěz druhého kola musí nasbírat  nejvíce bodů v 7 kategoriích, jako je bezpečnost, vstřícnost k dětem, prostornost nebo design. Vyhlášení výsledků pak proběhne 5. dubna 2024 na největším veletrhu kosmetiky v ČR For Beauty na výstavišti v pražských Letňanech.

Hlasování veřejnosti 
To „nej“ auto však mohou vybírat i řidičky z řad veřejnosti v rámci ankety Dámská autovolenka. Stačí se seznámit s nominovanými modely, vybrat svého favorita a odeslat svůj hlas. Hlasování veřejnosti poběží do 7. dubna 2024. 
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů