Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Clarkson a spol. popisují svůj čas strávený po nemocnicích. Jsou tam jako doma

Naše téma
Daniel Fuglevič | 22.11.2017
dalších 10 fotek
James May, Jeremy Clarkson a Richard Hammond. | foto: facebook.com
Možná je to tím, že prostě stárnou, možná je to tím, že se dostávají do stále složitějších situací. Slavné trio moderátorů pořadu The Grand Tour se rozpovídalo o tom, kolikrát vlastně všichni během natáčení druhé řady své show skončili v nemocnici a proč.
Propagace druhé řady motoristické show The Grand Tour moderátorů Jeremyho Clarksona, Richarda Hammonda a Jamese Maye je v plném proudu. Upoutávka už je dávno venku, probíhá hledání jezdce, který by nahradil rozporuplného „Američana“ z první řady, a také už víme, že letos studio už skutečně navštíví pozvané celebrity.

Nejlepší upoutávkou na novou řadu však musí být poslední rozhovor pro britský magazín The Sunday Times, v němž moderátoři popsali jejich strasti během natáčení, díky nimž všichni v rozmezí šesti měsíců na určitou dobu skončili v nemocnici.

O Hammondově hrozivé nehodě v elektrickém supersportu Rimac se toho již napsalo dost, nicméně Richard, který je poněkud menšího vzrůstu, na karombolu našel i určitá pozitiva – třeba, že si tentokrát neporanil hlavu a celý incident si tedy jasně pamatuje.

Pochopitelně tak s vtipem naráží na svou dávnou nehodu v dragsteru ještě při natáčení pořadu Top Gear, kdy skončil v bezvědomí a několik týdnů ležel v nemocnici s vážným otřesem mozku.

Ke všemu během natáčení nové řady The Grand Tour ještě naboural na motorce, avšak bez vážnějších zranění.

Pak zde máme Jeremyho Clarksona, který si prodělal těžký zápal plic a zůstal na pár dní v nemocnici na Mallorce. Jak ale sám říká, blízko smrti nebyl jen proto, že je jeho tělo skálopevně tvořeno z železa a kamení, tudíž byl v perfektním stavu už po šesti dnech.

Tuto hospitalizaci pak James May popsal jako zahozenou příležitost lékařů, jak nalézt, identifikovat a odstranit takzvaný „virus debility“, kterým je podle něj Clarkson nakažen. May byl proto z práce lékařů velmi zklamán.

Sám James May byl ovšem také hospitalizován, a to v nemocnici v Londýně. Clarkson zmínil, že se prý jednalo o nespecifikovanou nemoc, o které May nechce raději mluvit. Nakonec to ale měl být jen silnější případ otravy jídlem. Zbývající moderátoři Mayovi pak poslali z lásky na pokoj k jídlu kuřecí Vindaloo, tedy velmi pálivé indické jídlo.

Druhá řada The Grand Tour bude mít premiéru 8. prosince opět na streamovací službě Amazon Prime. A podle dosavadních informací to bude snad pořádná jízda.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů