Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

VIDEO: Hloupost roku? Muž hodil hasičům pod kola láhev. Jeli k zásahu

Naše téma
Daniel Fuglevič | 21.11.2017
Nalezení pachatelů bylo pro policisty hračkou. | foto: HZS Karlovarského kraje
Videí ukazujících nepochopitelné chování lidí na silnicích je plný internet. Tentokrát se jedno objevilo i u nás v Česku. Kamera za předním oknem hasičské cisterny zachytila předjíždějícího řidiče, jehož spolujezdec hodil pod kola hasičům skleněnou láhev.
Zveřejněné video z pátku 17. listopadu ukazuje, jak se nedočkavý řidič modrého Volkswagenu Passat Variant rozhodl cisternu hasičů předjet, přičemž během tohoto manévru jeho spolujezdec vyhodil na silnici jen pár metrů před kola cisterny skleněnou láhev. Ta se naštěstí nerozbila a odkutálela se mimo vozovku.

Podle komentáře hasičů z jednotky HZS Karlovarského kraje stanice Sokolov se navíc incident odehrál při výjezdu k zásahu.

Hasiči tento čin popsali jako projev agrese a rozhodně ne pouze náhodný čin. Záznam tak předali k šetření polici. Registrační značku vozu pachatelů přitom nebylo vůbec složité zjistit, neboť jde na záběrech dobře vidět.

Oddělení Policie ČR v Sokolově tak nemělo zrovna těžkou práci a velmi rychle vypátrala řidiče i spolujezdce z vozidla. Dokázání činu prý už bylo složitější, nicméně oba pachatelé se nakonec přiznali a byli potrestáni.

Za přesně jaké prohřešky ale byla dvojice postihnuta, bohužel není známo.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů