anonym napsal:
jestli ti to pomůže. s 307combi jezdím 4 roky(ale benzin).potvrzuji užasný vnitřní prostor a pro posádku a obrovský kufr.interier fajn a dost dobrý, ani po 120tkm nic nevrže.podvozek skutečně naladěn tvrději než předchozí francouzi. na závodění to není, ale ve štychu tě nenechá a dobře drží stopu(s kombíkem závodit?) u mě elektro v pohodě. ale :šílená spotřeba H7, za 4roky 3xměněny tyčky stabilizátoru, výfuk,chladič,2x kotouče brzd ! za 4 roky 5svolávaček do servisu. kupodivu slušné jednání serv...
Manželce jsem koupil to samé, i ve stejném čase, jen najeto má výrazně méně. Jediný problém byl při přejezdu velkého hrbolu - stáhlo se samo zadní okno, 15 minut se nic nedělo, pak šlo normálně vytáhnout a je to. Jinak potvrzuju tyčky stabilizátorů - vyměněny do 20 tkm s participací dovozce (záruka) a praskající H7 - koupil jsem Longlife (300 Kč kus, s ujištěním výměny) a už 1/2 roku v poho. Prostorově je to opravdu rodinné auto, ale S-Max to není
. Jediná výhrada je spotřeba - město 9-10, dálka (Plzeň - Ž. Ruda a zpět s komplet lyž. vybavením) 6,9 l. (benzín 1,6 16V). U 2,0 HDi je nevýhoda, že většinou se spojkou odejde i dvouhmotový setrvačník, výměna 20 - 30 tis. Kč