0
zpět

diskuze k tématu: Škoda Octavia RS 2.0 TDI - test spotřeby

kategorie zařazení tématu: česká vozidla
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 14.02.2007 12:05, RE: Octavia RS
pit napsal:
A tím chceš Dušane říct, že opel opc má sportovní ambice? Pokud vím, když porovnávali v testu starou octavii RS s focusem ST a Astrou opc, tak astra dopadla nejhůře, vyhrála to octavia!
Nerad bych se nechal zatahnout do diskuse, ktery podvozek je lepsi a podobne, protoze to zalezi na vkusu kazdeho soudruha, ale rozhodne je Astra OPC umyslne zamerena na vice sportovni vyuziti nez Octavia RS, ktera je prodavana jako sice rychly, ale stale vuz urceny primarne pro bezne vyuziti.
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 14.02.2007 12:28, RE: Octavia RS
pit napsal:
A tím chceš Dušane říct, že opel opc má sportovní ambice? Pokud vím, když porovnávali v testu starou octavii RS s focusem ST a Astrou opc, tak astra dopadla nejhůře, vyhrála to octavia!
pokud porovnávali velikost kufru, tak to by starší octavka RS vyhrála.
Na běžnou rychlejší jízdu bych si ji vybral, ale nějakých zážitek z jízdy bych se spíš čekal od ostřejších verzí.
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 14.02.2007 12:33, RE: Octavia RS
anon napsal:
pokud porovnávali velikost kufru, tak to by starší octavka RS vyhrála.
Na běžnou rychlejší jízdu bych si ji vybral, ale nějakých zážitek z jízdy bych se spíš čekal od ostřejších verzí.
Asi takhle:
Octavia RS II jen tak na bežné denní používaní, do práce, na nákupy...atd!
Astra GTC OPC na zažití trochu adrenalinu a pocitu sportovnějšího poježdění! Takže hlavně na víkendy)
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 14.02.2007 12:42, RE: Octavia RS
zigi napsal:
Asi takhle:
Astra GTC OPC na zažití trochu adrenalinu a pocitu sportovnějšího poježdění! Takže hlavně na víkendy)
opel az na konec (:(:(:(:(:
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 14.02.2007 12:48, RE: Octavia RS
zigi napsal:
Asi takhle:
Kdybych chtěl auto na víkendy,tak to určitě nebude astra opc
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 14.02.2007 13:03, RE: Octavia RS
jayka napsal:
opel az na konec (:(:(:(:(:
To jayka: Stupidní a ničím nepodložená reakce!
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 14.02.2007 13:25, RE: Octavia RS
zigi napsal:
Octavia je stale rodine auto, ktere udelalo sportovnnejsi verzi pro nejake to rychle svezeni s rodinou nebo sam. Naopak astra OPC a Focus ST jsou auta pro rodinu temer nevhodna, za to ale naopak davaji ridici to nejlepsi sportovni vyziti co mohou. Takze kdyz octavia vyhraje nejaky test, vetsinou to byva diky kufru, mozna odhlucneni pokud jde o benzin. Ale subjektivne octavia podvozkove nema ani na focus ani na astru OPC, to jsou auta mnohem vice sportovnejsi zamerena. Motorove taky podle me nemuze octavia soueprit s lehcimi a i motorove silnejsimi konkurenty jako OPC a ST. K hadkam jestli do RS benzin nebo naftu, bych rekl asi toto, skodovka udelala dobry tah, ze nabizi oboje, at si kazdy vybere, zastanci benzinu maji vyber, priznovci nafty taky. Skdoa ze i fabia nenabizela treba slabsi 1,8T 110kw 15 koni k tomu naftaku co mela. Ja osobne bych bral byc chtel benzin, protoze turbo benzin je muj sen, ale zivit to uz neni takova sranda, takze bych mozna sahl nakonec po naftove verzi. Mam rad rychle svezeni a predjizdeni a pridani plynu v kopci kde vsichni podrazuji, ale uz tolik me nebavi tocit motor do 7 tis a tak. V rodine ted mame TDI a benznove auto, a kazde ma svoje kouzlo. Takze nechte kazdeho at si rozhodne co chce a prosim nepiste, nafta patri do kamen, nebo do RS nepatri naftovy motor. Musite uznat ze to TDI ma vlemi slusne parametry, a kdyz by bylo odhlucnene jako v passatu byla by to lahudka.
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 14.02.2007 13:50, RE: Tajemství nízké spotřeby
CSR napsal:
mluvit o nepřesnosti PP po najetí nějakých 75km je zcela irelevantní ...
K tomu lze dodat jen to, že Roomster zaznamenal podobně nelichotivý výsledek, tedy maximální odchylku spotřeby od údaje PP. Takže nejdřív si to vyzkoušejte ve svém autě a pak mudrujte. Nazdar!
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 14.02.2007 16:02, RS servat
donald napsal:
K tomu lze dodat jen to, že Roomster zaznamenal podobně nelichotivý výsledek, tedy maximální odchylku spotřeby od údaje PP. Takže nejdřív si to vyzkoušejte ve svém autě a pak mudrujte. Nazdar!
nejsem zastance ani benzinu ani dieselu , ale oznaceni RS mi se zavrenim oci jde jeste na TSFi . U TDi uz to je uplnej vykrik do tmy. Jinak jsem rad ze oba tyto motory dostaly svoleni dostat se pod kapotu vozu skoda. Myslim ze to co nabizi octavia RS za dane penize je velice lakave, ale nemuselo by se kolem toho delat takove divadlo s temi pismenky...
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 14.02.2007 16:05, RE: Octavia RS
mufik.martin napsal:
Octavia je stale rodine auto, ktere udelalo sportovnnejsi verzi pro nejake to rychle svezeni s rodinou nebo sam. Naopak astra OPC a Focus ST jsou auta pro rodinu temer nevhodna, za to ale naopak davaji ridici to nejlepsi sportovni vyziti co mohou. Takze kdyz octavia vyhraje nejaky test, vetsinou to byva diky kufru, mozna odhlucneni pokud jde o benzin. Ale subjektivne octavia podvozkove nema ani na focus ani na astru OPC, to jsou auta mnohem vice sportovnejsi zamerena. Motorove taky podle me nem...
na Top gear porovnávali zrychlení s pevným startem na letišti astry OPC,renaul megane Sport a golfu GTi a na videu bylo jasně vidět-OPC astra-vyhála,těsně za ní Megan sport a poslední o dost byl golf Gti-to je překvápko co?takže ta astra je silnej hothatch jak tam tomu říkají-horčí to je s jízdníma vlastnostma...
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 14.02.2007 16:10, RE: JEDINĚ OPELA CHCI MÍT!!!
zigi napsal:
Dnes jsem si udělal radost a koupil jsem si angličáka, Opla Astru, snad mi ten angličák nezrezne dřív, než její velká sestra!
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 14.02.2007 17:19, RE: JEDINĚ OPELA CHCI MÍT!!!
zigi napsal:
Dnes jsem si udělal radost a koupil jsem si angličáka, Opla Astru, snad mi ten angličák nezrezne dřív, než její velká sestra!
Ďalší ojeb od škodovky. Nilelen že majitelia tejto značky radi všetkých oblbujú a ojebujú, ale ešte aj škodovkárov ojebuje ich obľúbená značka. Perfecto!! Odchýlky v PP Škody sú obrovské! Zaujímalo by ma či aj v takom Golfe je taká odchýlka
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 14.02.2007 20:44, RE: Tajemství nízké spotřeby
donald napsal:
Ja to zkousel nekolikrat. Vyjel sem celou nadrz, dotankoval, spocital prumernou spotrebu a vysledek porovnal s pameti c2 a skutecna spotreba spotreba byla o 0,26litru vetsi nez ukazoval PP
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 14.02.2007 21:09, RE: JEDINĚ OPELA CHCI MÍT!!!
zigi napsal:
Lidi, jdu spat, pac a pusu vsem.
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 14.02.2007 21:58, jedině opc
Já to myslel v dobrém, sám jezdím s oplikem a max. spokojenost. Plánuju corsu opc.
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 14.02.2007 22:01, Octavia rs
Pardon, vyhrála astra, pak focus a poslední octavia.
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 14.02.2007 22:03,
Na jaře si budu kupovat vectru Opc, moc se na ni těším. Hezčí auto neznám.
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 14.02.2007 22:51, RE: Octavia rs
pit napsal:
Pardon, vyhrála astra, pak focus a poslední octavia.
Ze octavia byla posledni je logicke, preci jen te hodne tezka a i pairove ma nejslabsi motor. Astra nabizi 240 koni, velke turbo a proti octavii je mnohem tezsi. Koukal jsem na porovnavani OPC a focus ST, focus ma rychlejsi start, protoze ma mensi turbo, ktere se rychleji roztoci, ale po chvili zdrzeni se velke turbo OPC roztoci na maximum a pak predjizdi ST. Myslim ze ten srovnavaci test byl na ww.auto.cz Nic to nemeni na tom, ze osobne bych radeji focuse. Astra se me zvenku moc libi, ale interier mi absolutne nesedl. Libi se mi kualte interiery typu Peugeot.
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 14.02.2007 23:05, RE: Hmotnost 1970kg!
jerk napsal:
Nějak se mi nezdá že by Oct. RS vážila 1970 kg. Ta hmotnost je asi celková, ne?
hmm.. to má fakt skoro dvě tuny, nebo to je údaj i s nebržděným vozíkem??
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 15.02.2007 00:44, RE: Hmotnost 1970kg!
olda napsal:
hmm.. to má fakt skoro dvě tuny, nebo to je údaj i s nebržděným vozíkem??
Take me dojima, jak vsude pisou 2-tunova oktavka, kdyz vazi (a to odhaduju a mozna prehanim) 1400 kg , mozna s plnou nadrzi, 5 x 100 kilovy chlap a bude mit ty 2 tuny. Ale to uz potahne vyfuk po silnici a bude zrat o 2 litry vic ... Mam bmw 750 iL a vazi 2100 kg, ze by ta auta byla stejna ? :))
reagovat
nahlásit
1 2 3
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2026, všechna práva vyhrazena.