zigi napsal:
To jayka: Stupidní a ničím nepodložená reakce!
Octavia je stale rodine auto, ktere udelalo sportovnnejsi verzi pro nejake to rychle svezeni s rodinou nebo sam. Naopak astra OPC a Focus ST jsou auta pro rodinu temer nevhodna, za to ale naopak davaji ridici to nejlepsi sportovni vyziti co mohou. Takze kdyz octavia vyhraje nejaky test, vetsinou to byva diky kufru, mozna odhlucneni pokud jde o benzin. Ale subjektivne octavia podvozkove nema ani na focus ani na astru OPC, to jsou auta mnohem vice sportovnejsi zamerena. Motorove taky podle me nemuze octavia soueprit s lehcimi a i motorove silnejsimi konkurenty jako OPC a ST. K hadkam jestli do RS benzin nebo naftu, bych rekl asi toto, skodovka udelala dobry tah, ze nabizi oboje, at si kazdy vybere, zastanci benzinu maji vyber, priznovci nafty taky. Skdoa ze i fabia nenabizela treba slabsi 1,8T 110kw 15 koni k tomu naftaku co mela. Ja osobne bych bral byc chtel benzin, protoze turbo benzin je muj sen, ale zivit to uz neni takova sranda, takze bych mozna sahl nakonec po naftove verzi. Mam rad rychle svezeni a predjizdeni a pridani plynu v kopci kde vsichni podrazuji, ale uz tolik me nebavi tocit motor do 7 tis a tak. V rodine ted mame TDI a benznove auto, a kazde ma svoje kouzlo. Takze nechte kazdeho at si rozhodne co chce a prosim nepiste, nafta patri do kamen, nebo do RS nepatri naftovy motor. Musite uznat ze to TDI ma vlemi slusne parametry, a kdyz by bylo odhlucnene jako v passatu byla by to lahudka.