0
zpět
 

diskuze k tématu: Seat Exeo - A4 pro "chudé"

kategorie zařazení tématu: německá vozidla
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 15.06.2009 09:26, No konečně
No konečně Audi za odpovídající peníze. Jen mi toto auto do portfolia Seatu nějak nezapadá.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 18.08.2010 14:41, RE: nic moc
rohYpnol napsal:
V bazaru se dá koupit nový vůz se zárukou? Uznávám, že málo jetý vůz se zárukou se dá sehnat i v bazaru, ale nový vůz to není a vždy si nese stín pochybností z minulosti.
Dále ale opravdu jde o to, že Magentis či Sonata stále jsou vozy korejské školy, byť se tak již zvenčí příliš netváří. Ale detaily jsou stále staré. Neříkám, že taková Sonata je špatný vůz. Ale po přesednutí do Exea si opravdu připadáte, jako kdyby jste šli z 2* hotelu do 4*. Celková preciznost výroby a montáže je u Exea jinde ...
Já, zhýčkaný řidič, jsem přešel z předposlední řady Fordu Mondeo mk.III na Sonátu (tu předchozí řadu než je tato novinka). Přešel jsem na ní z důvodu nespokojenosti s kvalitou Fordu a neustálou poruchovostí dieselového motoru TDCi. Vybíral jsem mezi několika novými auty střední třídy a korejské vozy (Kiu Magentis a Hyundai Sonata) jsem si nechal až na konec předváděcích jízd, neboť jsem ke korejským vozům neměl tolik důvěry stejně tak jako důvěru nemají někteří vkladatelé příspěvků. Pak jsem ale začal studovat nějaké materiály a články o korejských vozech. A odhodlal jsem se bez nějakého většího očekávání ke zkušební jízdě Sonátou. Nutno dodat, že při předváděcí jízdě Sonátou jsem byl hodně mile překvapen a možno i nadšen a nyní jsem jejím vlastníkem a dosud naprostá spokojenost. Jedinou výtku dávám za absenci 6tého převodového stupně u benzínové verze, na dálnici by se opravdu hodila. Dieselová verze 6tku má, ale jelikož mi nafta už nesmí do domu (po zkušenosti s fordovým TDCi), tak tu 6tku musím oželet. A to je vše, autu i tak dávám 10 bodů z 10ti.
reagovat
1 2




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.