0
zpět
 

diskuze k tématu: Nový Mercedes-Benz C

kategorie zařazení tématu: německá vozidla
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 08.03.2005 10:30, Nové C
Nové Céčko bude hodně dobře vypadat - líbí se mi i současný model, který zvláště po faceliftu vypadá výborně. Tuším, že by nové C mohlo být sportovnější - rád bych styl CLS. Uvidíme. Předpokládám, že na ofciální fotky si ale budeme muset ještě chvilku počkat.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 08.03.2005 12:08, Osobní zkušenost
Musím uznat, že ačkolik jsem v céčku najel už přes 250 000 Km, to auto nemá dosud výrazné problémy - dříve jsem s ním jezdil v Brně jako taxikář, takže nic moc podmínky, denně na silnici. Teď už mám služebáka, ale i tak mi pořád slouží. Takže spokojenost!
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 10.03.2005 11:44, Mercedes-Benz
Je pravda že Mercedes-Benz prešiel na inú designovú líniu štýlu GST, CLS... Čo sa týka Maybachu, tak značka bola založená Wilhemom Maybachom, hlavným konštruktérom Gottlieba Daimlera. Jeho syn Karl Maybach v tom pokračoval. Maybach patrí do koncernu Daimler-Chrysler a je v úzkom spojení s Mercedesom už od samého začiatku.
Maybach ktorý dnes poznáme poháňa motor s S600 a ani technniku ktorú používa nie je z iného automobilu ako s triedy S. A práve kôli Maybachu Mercedes stiahol z výroby S600 Pullmann.
Tak čo je nefér. . .
reagovat




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.