0
zpět
 

diskuze k tématu: Jaké zajímavé auto vybrat do 400tis ?

kategorie zařazení tématu: poradna, jaké auto koupit, automobilky, ostatní, typ vozidla, osobní
lubos5
počet příspěvků16
datum registrace11.12.2013
Úterý 24.12.2013 13:00, zaver
Tak do budoucna to vidím porsche 911 , nyní kupuji BMW 135i Coupe.
Odolával jsem dlouho, ale nabídka vozů se zajímavou proporcí, potěšujícími jízdními vlastnostmi a to za cenu pro normální smrtelníky je naprosto zoufalá. Základ všeho ,po všem možném zkoumání, je prostě zadní náhon. Honba za masovým prodejem ( = max počet prodaných kusů vůči marži) , globální ekonomika, normy, nesmyslná snaha nalézt auto, které se bude líbit číňanovi i němci a bude možné s ním jezdit po horách i ve městě + musí to umět ovládat naprostý blb , dovedlo automobilový trh do situace, kdy auta jsou nezajímavá, všechna stejná a řídit je ukrutná nuda.
Myslím , že v příštích 2 dekádach dojde na obnovení karosářských firem ,vzniku možnosti individuálních řešení či možnost si složit vlastní auto při vybrané automobilce z nabízených komponent.
Cuore Sportivo !
reagovat
smazaný uživatel
počet příspěvků
datum registrace
Čtvrtek 05.06.2014 17:11, re:
Dobrý den. Vzhledem k tomu, že jste vyřadil z výběru značku BMW, moc aut se zadním náhonem pro běžný provoz už Vám nezbývá. Vynikající čtyřkolkou, která zajistí nevšední řidičské zažit, je bezpochyby Subaru Impreza WRX. S vybraným Jaguarem XK8 také určitě neuděláte chybu, je ale nutné počítat s vysokými provozními náklady.
reagovat
1 2


aktualizovat
toto téma sledujete

přestat sledovat toto téma

podobná vozidla v nabídce:




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.