0
zpět
 

diskuze k tématu: Honda CR-V - mezigenerační srovnání majitele

kategorie zařazení tématu: japonská vozidla
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 19.10.2009 22:40, RE: bez předmětu
Koloss napsal:
Jediné pubertální výjevy tu předvádíš ty.
peč na anonima. Ztráta času...
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 20.10.2009 11:32, RE: O radu prosim
Koloss napsal:
Asi bych se měl naštvat, ale ve skutečnosti je mi tě líto.
Koukam ze tu dochazi ke slovni prestrelce a to kvuli me ignoranci na tema pohonne hmoty. Znovu vam musim podekovat Kolossi a budme laskavi k blahoslavenym anonymum chudym duchem kteri si nedovedou predstavit ze ve svete existuji zeme ba i kontinenty ktere pohony na LPG a spotrebu neresi.Mozna ze do budoucna to bude jinak a snad i do budoucna par tech anonimu se dobere k zjisteni ze kritizovat ostatni bez vedomi souvislosti a beze snahy dat radu (o to tu prece slo)svedci o tom, ze.... maji jeste co dohanet.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 20.10.2009 11:53, RE: Poloosy a LPG
Zdeny60 napsal:
Ad poloosy:
sám mám SUbaru Legacy 2006, najeto 71tkm. Zítra jdu na servis - pravděpodpobně homokineťák. Není to ic, co by se nemohlo stát.Podotýkám, že jezdí jen po asfaltkách, ono Legacy není SUV. Takže tu závadu popsanou v recenzi bych až tak nevylučoval.

Ad LPG: o tom, že to tazatelka neví, celkem není třeba diskutovat. My zase nevíme to, co ví ona.
Jen bych upřesnil, že provoz LPG může být finančně výhodný až po ujetí zhruba 50tkm, což je asi ekonomická návratnost investice a pak se teprve ...
Dekuji za informaci. Vlastne jste za me udelal cele shrnuti. Jak jsem rekla moje CR-V- je z roku 2007 a najezdilo ani ne 15tkm.( Pro anonyma ktery by chtel zas na tema spickovat - mela jsem v zahranici i druhy vuz) Odhaduju ze tu v CZ najezdim kolem 15tkm rocne a tak je to jasne. Nepujdu do toho a jak vy rikate "auto pujde do sveta".
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 16.03.2012 01:27, RE: bez predmetu
jirkajeep napsal:
Tak nevím.Pán byl zděšen cenou za poloosy,ale k jeho štěstí to vyřešil garážista za pár káčé a snad ta oprava i něco vydrží.Nevím jak se bude tvářit až mu zdělí verdikt turbo KO,nebo čerpadlo a vstřikovače KO.Nemyslím si,že mít nafťáka je dnes výhra.Raději bych volil 2,4 benzín ,investoval do LPG a jsem přesvědčen,že provozní náklady a dynamika bude lepší,než s ropou.Sám mám v rodině dvě SUV s LPG s motorizací I6 4,0L a V8 5,2L a provozní náklady jsou oproti ropě minimální.Většinu známých co ...
tak tak, přesně jste to vystihl
reagovat
1 2 3




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.