0
zpět
 

diskuze k tématu: Henrieta Hornáčková: Stydím se za své auto

kategorie zařazení tématu:
Reno
počet příspěvků1352
datum registrace30.03.2010
Neděle 31.07.2016 22:05, RE: .
Zvirak napsal:
Reno, když bys jednou vyjel z Prahy, zjistil bys, že zvěř chodí přes silnici i ve dne..


Ano, ovšem zásadní rozdíl je v tom, že ve dne zvěř neoslníš dálkovýma světlama či světlama vůbec...
Já jsem z Brna a docela často jezdím třeba do Kyjova, kde v noci opravdu chodí i zástupy divočáků a hodně srnek... ale ve dne skoro žádné.
reagovat
stréc od piva
počet příspěvků652
datum registrace23.11.2007
Pondělí 01.08.2016 19:55, RE: Jrttg hhgtzz jzhuu
Reno napsal:
stréc od piva napsal:
Reno napsal:
Zdeny60 napsal:
Reno napsal:
Mas recht. Nebylo to Subaru:)
Když nemáš argumenty, tak plácáš aspoň nesmysly.
Když srazíš zvěř, je to tvoje chyba? Určitě. Nepřizpůsobil jsi rychlost. Možná bychom měli jezdit maximálně dvacítkou za všech okolností.
zkušený řidič zvěř srazí,ten kdo nemá chladnou hlavu a reflexy cukne instivkitně volantem a někoho v protisměru třeba kvuli zajícovi zabije
To jsi mně pobavil. Zvěř nechodí ve dne, ale v noci a to je většinou nulový provoz. Takže ten scénář není moc reálný. Navíc většina lidí instiktivně strhne auto tam, kam jim nehrozí nebezpečí, proto je místo spolujezdce tak nebezpečné. A že bys "instiktivně" strhnul auto proti druhému autu


kdo jezdí přes kopce kolem Uhreskýho hradiště (směr Ivanocive)...tak tam jsou opravdu extra uzke silnice (tzn.to ani není kam strhnout)....jednou jsem jel kolem 5té ráno.přede mnou jela jednočivkoá fabie cca 60-70km..zprava vylítl divočák.....v sekundě byl motorovy prostor Fabie o 1/4 menší a divoáčk běžel dál a fabie se stočila o 90stupnu jak to byl silný náraz...mezitím proběhlo další divoké prase a to už se u tu otáčející fabii se jen otřelo......auto nepojízdné...myslím,že by nepomohl ani kdyby se jelo o 10-20km/h mene..prostě to ty zvířata vyplaší a sprintují od hluku pryč..
reagovat
1 2


aktualizovat
toto téma sledujete

přestat sledovat toto téma




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.