0
zpět
 

diskuze k tématu: Ford S-Max v redakčním testu

kategorie zařazení tématu: německá vozidla
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 15.08.2008 20:13, RE: plošina a pneu
Krkovicka napsal:
ESP se da vypnout
Pred mesicem jsem si ho koupi a zatim jsem spokojeny. Pravda- proti Mondeu je to vysoka krabice, ale jezdit se s tim da docela svizne. Ma dost kratke a uzke sedaky vepredu i vzadu, ale trochu to kompenzuje vyssi posez. Celkove povedene auto, casem napisu recenzi.
ESP se dá u Mondea vypnout,pokud nemrzne...mám V6 kombi,rok 02,a když jsem v prosinci zajel na prázdné parkoviště supermarketu,že vyzkouším smyk,kysele jsem se vracel zpět...faktem zůstává,že na silnici v zimě někdy až popírá fyziku,kdo ho mají jistě ví o čem mluvím
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Sobota 16.08.2008 17:19, S-MAX
Ford trafil s S-MAX-om do čierneho. Podla mna asi najvydarenejsie auto od fordu v sucastnosti. Skuste si pozret S-MAX na nemeckej stranke Fordu. Za cca 1,25 mil SKK je tam vo vybave Titanium S s motorom 2,2 TDCi (175 k). Vybava: vzduchovy podvozok, bixenony s natacanim, elektricke sedacky a zrkadla s pamatou, 18-ky elektrony, sport paket (predny+zadny naraznik, prahy, chromove koncovky vyfukov), Convers+, radio sony s 6CD changer atd... atd... Jedine co mozem FORDU vytknut je ze pre S-MAX nedodava pohon 4x4. Planujem ho kupit niekedy na jesen, samozrejme u Nemeckeho predajcu.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 28.08.2008 12:58, RE: Sienna
anonym napsal:
Tak se dívám na tu Siennu. Design se s Fordem nedá srovnat. Zadek dobrej, předek?? A kdo by toho žrouta živil?
Není nad to nechat si to předělat na přímý vstřik LPG. Provoz velmi levný a navíc k dispozici celých těch 200kw. A navíc je to prý velmi spolehlivé auto.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 22.09.2008 15:09, RE: S-MAX
anonym napsal:
Ford trafil s S-MAX-om do čierneho. Podla mna asi najvydarenejsie auto od fordu v sucastnosti. Skuste si pozret S-MAX na nemeckej stranke Fordu. Za cca 1,25 mil SKK je tam vo vybave Titanium S s motorom 2,2 TDCi (175 k). Vybava: vzduchovy podvozok, bixenony s natacanim, elektricke sedacky a zrkadla s pamatou, 18-ky elektrony, sport paket (predny+zadny naraznik, prahy, chromove koncovky vyfukov), Convers+, radio sony s 6CD changer atd... atd... Jedine co mozem FORDU vytknut je ze pre S-MAX nedoda...
Podle dosavadních zkušeností jsem s maxííkem velmi spokojen. Byl jsem v očekávání dalšího (druhého) dítětě a potřeboval jsem pro nás dopravu. Mám ho cca 3 měsíce a musím říct max spokojenost. Na tu výsuvnou podlahu musím říct že to není až tak špatná věc když vozíte něco pevného. Při nákupu v marketu tzn. plno tašek, zjistíte že se při vytažení plošiny část nákupu sesune dopředu k sedačkám a stejně tam musíte vlézt. Mám ho skoro v max výbavě. Sedačky kůže (alcantara) musím pochválit. Měl jsem z nich trochu strach, ale chovají se i době letních vysokých teplot velice šetrně. Kromě toho mám klimatizaci sedadel která jsou v elektrice. Motor 2,0 TDCi 140k. Táhne super. Spotřeba průměr kolem těch sedmi litrů. Kola sem na něj koupil 18" (235/45 R18) Sedí bezvadně, ale co je pravda že pak ten podvozek je trošku tvrdší. Prostě ty naše ,,super" silnice že !!!
Když jsem se začal dívat do čeho půjdu, našel jsem maxe a už bylo jasný. Pak už jsem hledal jen nějakou alternativu proč nejít do fordíka. Neúspěšne. Nic lepšího jsem nenašel. Mazda 5 ? nedá se srovnávat ! Jenom ta cena
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 22.09.2008 18:30, RE: plošina a pneu
watchtower napsal:
Na co, stejně to nemá náhon na zadní.
A odkdy se pouziva ESP jen na autech se zadnim nahonem? :o)
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 22.09.2008 18:33, objem nadrze
Asi tam mate chybku, tech 50 litru mi prijde trochu malo.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 18.11.2010 11:29, s-max
Zdravím. Chtěl bych kupit jetého s-maxe. Máte někdo zkušenosti s tímto autem po 3-4 letech provozu? Jak je na tom s poruchovostí? Dále se truchu bojím nafťáku od Fordu. Dříve neměli valnou pověst. Dále jaký motor 1,8 nebo 2,0?poraďte prosím.
reagovat
1 2




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.