0
zpět
 

diskuze k tématu: Ford Focus - jak odstranit zápach po kuřákovi?

kategorie zařazení tématu: německá vozidla
wumpy
počet příspěvků69
datum registrace26.02.2010
Neděle 08.09.2019 10:53, větrat, větrat a ještě jednou větrat
Vyměnit kabinový filtr, desinfekce klimy, vytepovat celé auto, zapálit vonné tyčinky, pohlcovač pachů. Jinak jak píšu v nadpise větrat pokud máš garáž, vždkycky stánout okna.
reagovat
BobanHTP
počet příspěvků2404
datum registrace19.08.2015
Pondělí 09.09.2019 10:36, Přípravek pro číštění koberců od zápachů zvířecích excrementů
Ahoj, kdysi jsem použil jakýsi přípravek na koberce, který zbavuje zápachu po zvířecích exkrementech - neručím za výsledek.
Ale také fungovalo umytí interiéru(hlavně sedaček a čalounění) vozu jarem každý týden a vysoušení - tak měsíc v létě, kdy to do rána vždy uschlo a nebo jsem prostě použil fén.
A furt větrat, co to dá
Vonné tyčky jsem používal taky! + všude jsem měl levandule z naší zahrady...
reagovat
uwa1
počet příspěvků185
datum registrace18.10.2016
Úterý 10.09.2019 08:53, fajčiar
Záleží aj od toho ako intenzívne sa v aute fajčilo - ak to bol obchoďák žijúci v aute a ktorý denne vyfajčil škatuľku, tak len predať. Aj tu sa zjavne v áčkach pokúšali pred predajom o niečo, ale bolo to len dočasné. Ten hnusný puch sa zažerie do kobercov, poťahov, molitanu a nedostane ho z neho nikto!
reagovat
mmod
počet příspěvků5
datum registrace19.04.2019
Úterý 17.09.2019 07:50, RE: fajčiar
nepotěším vás, tak jedině prodat, také jsme před lety koupili felicii kombi sice za velmi dobrou cenu ale..., po kuřácích, jezdili s ním na sondy na pole, propocené zaprášené jemným prachem z pole, autu jsme dvakrát čistili ineriér, šamponem, luxovali, sedačky ven, koberce podkladní filce ven, obložení dveří ven, tři roky bylo otevřené v garáži. jemný prach je i z vnitřní strany plastů, ve dveřích, pod palubní deskou, čalounění a textilie fungují v podstatě jako filtr jemné propadne dovnitř, také plasty mají vlastnost pohlcují pachy. Jedině, odstrojit vnitřek vše vytřít, čalounění vytepovat 2x, vyhřát na slunci, větrat, poté vyčistit ozonem, ale.... je to pořád auto po kuřákovi....
Stejně i po třech letech po ujetí 3 km, z ventilace a topení šel velejemný prach, štípal lehce na sliznících v očích, kýchal jsem. Auto sice nadále slouží doma jako pracovní, převoz například prken, dřeva z lesa a tak. používá se málo. pravda po těch letech 12ti , ty koberce pojaly další prach který ten jemný nikotinový prach a popel utáhl dovnitř. Jako pracovní auto u baráku se luxuje jednou ročně. Takže příště takové auto určitě NE !
reagovat




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.