0
zpět
 

diskuze k tématu: Diesel nebo benzín do Fiesty?

kategorie zařazení tématu: poradna, jaké palivo vybrat, jaký typ motoru vybrat, vše o spotřebě, německá vozidla
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 09.01.2008 10:44, RE: na Frankfurtu
anonym napsal:
prý bude úplně nová Fiesta. Jestli to ale bude valibuk jako Fusion či naše Fabia. To bych nerad, mě tahle Fiesta elegancí vyhovuje. Nemáte někdo informace, jaká bude?
O nové Fiestě sice nevím, ale Fusion je dle mého (zejména za těch "trvale akčních" 300 000 s klimou a na hlínách) levné a prostorné rodinné auto (prostornější než Focus), zatímco Fiesta je spíš klasický B segment.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 16.05.2008 09:01, RE: Vojta
anonym napsal:
Mam Fiestu v benzinu 1.4 jiz 4 roky a naprosta spokojenost. Motor je pro toto mensi auto opravdu dostatecny a svizny i pri jizde po dalnici. Nejvetsi slabinou Fiesty jsou ne zrovna pohodlne sedacky, ale to se jiz mozna u novejsiho modelu pozmenilo. Pri 10tis. km za rok bych urcite volil benzin. Uvadene cenniky jsou pro mne prekvapenim. Pred temi ctyrmi roky jsem kupoval Fiestu 1.4 ve vybave Ambiente za 315 tis. a nyni je za tuto cenu nabizena 1.3ka. Prekvapuje mne to take proto, ze mne pred Vano...
Tabulka s cenami neodpovídá nabídce na trhu s novými vozy.Z ceníku vždy Ford dává speciální slevu na akční model nebo procenta dolů.
reagovat
1 2




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.