0
zpět
 

diskuze k tématu: Citroën Xantia - jak slouží po osmi letech?

kategorie zařazení tématu: francouzská vozidla
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 04.08.2008 08:44, RE: pd
anonym napsal:
je to uplny šmejt horši auto jsem neviděl aji bx co jsem měl předtim byla spolehlivějši naprosto xantii nedoporučuju je totalně nespolehliva mam exclusive elektronika je uplně na p..u hnije uplně všude hydraulika je sice pohodlna ale problem nastane třeba při vyměně kola
By som skor povedal ze si to auto videl hodne zdaleka a nie ze ho vlastnis :D
A posli mi foto toho ako uplne vsude hnije :D, to si velmi rad pozriem. Si porovnaj r.v. 93 napr. golf a xantiu, a golf ma uz min. raz vyvaranu karoseriu ;), xantia je povodna..
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 04.08.2008 08:56, RE: bez předmětu
anonym napsal:
Hmmm......ale německá preciznost ??.....myslíš traktorové TDi nebo podvozek tvrdej že po jedný jízdě necejtíš prdel ?!?!
HEHE, porovnaj si kvalitu napr. karoserie trojkoveho golfa, ktory je uz kazdy hnity ak sa nevyvaral a xantie ;) alebo sa pozri na ulici kolko vidis hrdzavych xantii. A o hluku diesl-motorov nevraviac ;) Ale zas podla mna je golf III trochu jednoduchsi a menej poruchovy ako xantia(napr. hydropneu)
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 19.08.2008 18:01, RE: bez předmětu
anonym napsal:
No tak tomu, že někdo naboural v 80-90 čelně nepřipoutanej, navíc v Xantii a NIC se mu nestalo, může věřit jenom debil nebo tříletý dítě. Jestli to nebylo spíš tak, že oba jeli 40 na tachometru, a pán tady jaksi "zapoměl" poznamenat, že rychlosti sečetl. Že se xantie zmuchlá do hromádky šrotu po nárazu na patník, je obecně známo. Proto jsem si jí taky před pár lety nekoupil, i když se mi moc líbila, byla to 2,1 TDa docela slušně jela, navíc parádní výbava. Ale další důvod proč jsem jí nakonec n...
Jestli ti u Xantie nešel seřídit volant, byla to nějaká verze "Made in doma po večerech"
reagovat
  1 ... 3 4 5


aktualizovat
toto téma sledujete

přestat sledovat toto téma

podobná vozidla v nabídce:




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.