0
zpět
 

diskuze k tématu: "reprezentativni" vozidlo za 500-600 k

kategorie zařazení tématu: poradna, jaké auto koupit, automobilky, německá vozidla, japonská vozidla
Reno
počet příspěvků1352
datum registrace30.03.2010
Sobota 14.03.2015 11:16, :)
Pružné zrychlení je definováno jako zrychlení z 80 na 120 km/h na třetí rychlostní stupeň. Výkon je v kW nebo postaru v koních, točivý moment je v nM. Co přesně tedy ve firmě "kde tomu rozumí", upravovali?
reagovat
cubec
počet příspěvků92
datum registrace28.04.2010
Sobota 14.03.2015 11:28, Re:
Pružné zrychlení, je jakékoli zrychlení, které není z klidného stavu...tedy z rychlosti X na vyšší rychlost...to že se většinou testuje zrychlení z 80 na 120 je dáno proto, aby si člověk udělal představu, jak dobře se s autem předjíždí v reálném provozu. Už jen otravuješ, takže tě nechám být.
Originál:
152 kW / 435 Nm
Po úpravě:
170 kW / 487 Nm
Sbohem Reno...
reagovat
Reno
počet příspěvků1352
datum registrace30.03.2010
Sobota 14.03.2015 11:42, RE: Re:
cubec napsal:
Pružné zrychlení, je jakékoli zrychlení, které není z klidného stavu...tedy z rychlosti X na vyšší rychlost...to že se většinou testuje zrychlení z 80 na 120 je dáno proto, aby si člověk udělal představu, jak dobře se s autem předjíždí v reálném provozu. Už jen otravuješ, takže tě nechám být.Originál: 152 kW / 435 Nm Po úpravě: 170 kW / 487 Nm Sbohem Reno...


No, jenom abys neumřel v nevědomosti, tak jak to uvádíš, je pěkná pitomost, protože pružné zrychlení
je jakékoliv zrychlení z jiného než klidového stavu /tvoje vysvětlení/ vůbec nezohledňuje, jestli převodovka nepodřadila o jeden nebo dva stupně.
Ty údaje co uvádíš jsou naprosto běžné pro jakýkoliv typu tuningu /rozhodně ne pro "dal jsem to do firmy, kde to nečipovali na maximální výkon, ale na živější projev":))) Mimochodem, co by museli udělat, aby to mělo "živější projev" a přitom nehýbali s výkonem? Změnit jenom křivku točivého momentu? Jak by toho dosáhli?
Přečti si něco o čipování aut, nebudeš se příště ztrapňovat.

reagovat
tomaskrtek
počet příspěvků982
datum registrace18.03.2008
Středa 18.03.2015 10:53, RE: Re:
Reno napsal:
cubec napsal:
Pánové, pořiďte si Jaguára, projeďte se v něm a potom to zhodnoťte. Nádherný auto, za kterým se každý otočí. V Audi to člověk nezažije, leda tak s R8. Připomínky typu "indické auto" apod. jsou vyloženě hloupost. Majitel automobilky nemá vliv na kvalitu výrobku. Podle tohoto by bylo Ferrari nebo Maserati vlastně Fiat, že? Pokud si nedokážeš připustit, že v Jaguáru na tebe koukají lidi jinak, tak je to tvoje chyba. Jaguár vždy vzbudí pozornost všech. Bez ohledu na motor od Francouzů. Poznámky ohledně cen servisu jsou spíše pro rozptýlení všeobecného povědomí, že na Jaguar je servis nedostupný a drahý. Je stejný jako u konkurence, bohužel zastoupení je pouze ve velkých městech. Motor 2,7D opravdu povedený není, to mi v servisu už sdělili, taky mi doporučili třílitr, který je dobrý a páruje se i s lepší převodovkou, proto doporučuji dál. V té 2,7D často odchází EGR ventily, o dalších poruchách moc nevím. Dával se taky do Freelanderu, tam byl úplně nejhorší... XF je cestovní auto, to v benzínu prostě smysl nemá, i když by mu V8 slušelo víc. Jsme v Evropě, tady se cestu na naftu, smutné ale je to tak. Benzínová auto jsou pro zábavu a do města.
Jaguar XF před faceliftem má smůlu v tom, že facelift z něho udělal dvacet let staré auto. Po faceliftu, s úzkými "kočičími" světly, je to opravdu pěkné auto. Ale v okamžiku, kdy ten facelift udělali (zmiňovali se o něm jako o faceliftu s rekordním počtem nových dílů, protože blatníky, kapota, přední nárazník, všechno jinak, což není příliš obvyklé) tak předchozí model ztratil na přitažlivosti, až k bodu mrazu. Mimochodem, počkej, až to budeš jednou prodávat. Občas na ty auta mrknu a většina jich na tipcars trčí i přes rok, protože to nikdo nechce... Pokud si opravdu myslíš, že v Jaguáru na tebe koukají jinak, tak máš pravdu. Zrovna včera jsem sledoval jednoho pána u krajnice na D1 s XJ, s telefonem u ucha, vyhlížejíc odtahovku. Koukal jsem se na něho s porozuměním a lítostí:)


navíc právě poodhalili nový model který letos přijde na trh a obávám se že to bude ještě horší, chudý příbuzný hrající si na velkého pána. XF fakt ne, díky.
reagovat
1 2 3


aktualizovat
toto téma sledujete

přestat sledovat toto téma

podobná vozidla v nabídce:




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.