Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Toužíte po motorce? V bazarech najdete krásné sportovní stroje za příznivé ceny

Naše téma
Martin Pleva | 26.03.2024
dalších 24 fotek
Aprilia RSV4 R. | foto: se svolením EuroCycles
Aprilia, Ducati, Honda, Kawasaki či Yamaha. Každá z těchto značek má v řadách motorkářů své příznivce, kteří už se s příchodem jara chystají na to, až svůj stroj zase pořádně provětrají. Pokud ale koupi motocyklu teprve zvažujete, stojí za to nahlédnout do aktuální nabídky bazarů, kde najdete velký výběr třeba i ojetých sportovních motorek od už zmíněných výrobců. V dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com jsme se podívali právě na tyto stroje.
Každým dnem je ve vzduchu více a více cítit jaro, takže si můžeme na cestách častěji povšimnout prvních odvážných motorkářů, kteří se celou zimu na tyto okamžiky těšili. Spolu s tím přichází i čas, kdy se fanoušci těchto strojů po motorkách poohlížejí – a to ať už po těch nových, tak velmi často i po ojetých.

„Motorka je stroj, který vám do žil dokáže dostat pocit nespoutané svobody. A i my na TipCars.com umíme zařídit splnění vašeho snu, pokud se po nějaké například super sportovní motorce ohlížíte. Supersporty mají výkonné motory, krásné tvary a užijete si jak na okruhu, tak v městském provozu. Pokud tedy hledáte rychlost a výkon na cestách, můžete na našem webu vybírat ze značek jako jsou Ducati, Yamaha, Honda, Kawasaki, Aprilia a dalších,“ říká Marek Knieža, ředitel inzertního auto-moto webu TipCars.com.

V dalším díle seriálu jsme pro vás vytipovali pět sportovních motorek. Více se o nich dozvíte níže, prohlédnout si je můžete i v naší fotogalerii a zahlasovat si o motorku vašeho srdce si můžete v anketě v dolní části článku.
Aprilia RSV4 R
Aprilia RSV4 R., zdroj: se svolením EuroCycles


Náš první tip je na motocykl Aprilia RSV4 R, který se prodává za 199 990 korun. V provozu je od roku 2010 a najeto má 16 tisíc kilometrů. Motorka má benzinový motor o objemu 1000 ccm s výkonem 132 kW (179 PS). Ve výbavě najdete například sportovní provedení, Öhlins podvozek i tlumič řízení, brzdy Brembo. K motocyklu je krovka i sedlo pro odvážného spolujezdce.

Ducati Monster 821
Ducati Monster 821., zdroj: se svolením EuroCycles


Náš druhý tip je na motocykl Ducati Monster 821, který se prodává za 200 000 korun (možnost odpočtu DPH). V provozu je od roku 2018 a najeto má 15 tisíc kilometrů. Motorka má benzinový motor o objemu 800 ccm s výkonem 80 kW (109 PS). Jde o málo jetý motocykl s veškerou původní dokumentací a s karoserií nakedbike.

Honda CB 125R
Honda CB 125R., zdroj: se svolením E 59


Náš třetí tip je na motocykl Honda CB 125R, který se prodává za 79 000 korun. V provozu je od roku června 2018 a najeto má 27 tisíc kilometrů. Motorka má benzinový motor o objemu 125 ccm s výkonem 10 kW (14 PS). Ve výbavě najdete například manuální převodovku, denní svícení, palubní počítač či elektrický startér.

Kawasaki Ninja 250R
Kawasaki Ninja 250R., zdroj: se svolením E 59


Náš čtvrtý tip je na motocykl Kawasaki Ninja 250R, který se prodává za 64 000 korun. V provozu je od srpna 2009 a najeto má 24 tisíc kilometrů. Motorka má benzinový motor o objemu 249 ccm s výkonem 24 kW (33 PS). Ve výbavě najdete například manuální převodovku, alu kola, plexi štít či elektrický startér.

Yamaha MT-03
Yamaha MT-03., zdroj: se svolením EuroCycles


Náš pátý tip je na motocykl Yamaha MT-03, který se prodává za 70 000 korun. V provozu je od roku 2006 a najeto má 36 tisíc kilometrů. Motorka má benzinový motor o objemu 660 ccm s výkonem 33 kW (45 PS). Motorka s karoserií nakedbike je po výměně motorového oleje a filtru, má novou baterii, koncovky výfuku Akrapovič.



Kompletní nabídku těchto vozů najdete ZDE.
Na co si dát pozor při koupi ojetého auta? A jak ojeté auto rychle prodat?
• Na tyto a další zajímavé otázky odpovídal šéf inzertního auto-moto webu TipCars Marek Knieža. 
• Podívejte se ve videocastu Deník s nadhledem na jeho rady a doporučení.
Proč je výhodné hledat auto na webu TipCars.com?
• Výhodou je samotný systém vyhledávání, který je postaven tak, ať je co nejvíce komfortní pro každého uživatele.
• „Sledovali jsme, co lidé na našich stránkách nejvíce zadávají a hledají, a tyto jejich nejčastější požadavky jsme jim nabídli ve zjednodušené předvolbě. Víme, že se hlavně hledá značka, model, cena do určité výše, rok výroby, motor či převodovka. Méně už dneska lidé řeší stav kilometrů, protože v tomto údaji se dříve v inzerátech dost lhalo,“ vysvětluje ředitel TipCars.com Marek Knieža.
• Inzertní auto-moto web TipCars.com umí každému najít auto i podle dalších detailů a přání, třeba s vyhřívanými sedadly, s automatickou převodovkou nebo s tažným zařízením. Můžete si vybrat i více aut a pak je navzájem srovnávat na takzvaném „parkovišti“. A pokud zrovna nenajdete vůz podle vašich představ, založíte si na webu „hlídacího psa“, který za vás pohlídá nové inzeráty a upozorní vás na ně.
• Podrobnější informace k mnoha modelům starších aut i jejich hodnocení odborníkem můžete najít i ve speciální rubrice Poradna TipCars, kterou najdete ZDE.
TipCars.com patří do skupiny Vltava Labe Media, která vydává i regionální Deník. 
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů