Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Toto jsou auta do zimní sloty: Vybrali jsme reálné kousky v ceně do 100 000 Kč

Naše téma
Jiří Švamberk | 02.12.2018
dalších 37 fotek
foto: archiv
Zíma už neklepe na dveře, je definitivně tady. Ve spolupráci se serverem TipCars.com jsme pro vás vybrali desítku skvělých aut, které se na zimní období skvelě hodí.
Zimní auto pro každého znamená něco jiného. Pro někoho jde o výkonnou zadokolku, která na sněhu umí na řidičovo tváři vykouzlit úsměv od ucha k uchu. Pro většinu řidičů však jde o robustní automobil s pohonem všech kol, který statečně odolá všem nástrahám, jaké Paní zima přináší.

My jsme se v našem článku zaměřili právě na tento typ řidičů a vybrali pro ně potenciální kandidáty na zimní auto. Naše kritéria byla poměrně jednoduchá - rozpočet do 100 tisíc korun, což je částka, za kterou se už dá pořídit nejedno zajímavé auto, pohon všech kol, vyhřívaná sedadla, dělená opěradla zadních sedadel a objemný zavazadlový prostor.

Velké zastoupení v našem výběru získala auta z koncernu Volkswagen, ovšem početné zastoupení mají také japonské vozy, která sice trpí na korozi, ale tento faktor jsme nezohledňovali. Nám šlo o co největší robustnost a odolnost.

Všechny vybrané vozy jsou v nabídce portálu TipCars.com, kde se o nich v sekci poradna dozvíte mnoho užitečných informací, a kde můžete také zanechat váš osobní dotaz. V krátké době se k němu vyjádří odbornici, kteří konkrétní ojeté vozy znají jako vlastní boty.

A jaké vozy jsme vybrali? To se dozvíte v naší komentované galerii.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů