Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Volvo S 60 Cross Country pro chudé: To je Renault (alias Dacia) Logan Stepway

Naše téma
Radek Pecák | 17.08.2018
Renault Logan Stepway je určen pro ruský trh | foto: Renault
V Rusku hodlá zdejší zastoupení značky Renault začít nabízet kromě dalších oplastovaných verzí různých modelů, také Logan Stepway.
Podle klasického scénáře postupovali konstruktéři aliance Renault-Nissan v případě vytváření verze Logan Stepway. Ta je zatím připravena pro ruský trh. Zde se ovšem Logan neprodává v showroomech a s logem značky Dacia jako třeba u nás, avšak s označením Renaultu.

Vůz se oficiálně představí koncem srpna na autosalonu v Moskvě a do prodeje se dostane koncem tohoto roku.

Rozlišovacím znakem v porovnání s běžným Loganem jsou samozřejmě oplastované lemy výřezů kol v blatnících, kryté prahy a upravené nárazníky s dodatečným plastovým krytem pod nimi. Pohon všech kol se samozřejmě nabízet nebude, podvozek se však nachází nad zemí o něco výše.

Pod kapotu se dostanou tři výkonové verze zážehové čtyřválcové šestnáctistovky. Řidič tedy dostane k dispozici buď 82, nebo 102, případně 113 koňských sil. Kdo si zvolí speciální verzi s nejvýkonnějším motorem v červené barvě s označením City, dostane místo manuální převodovky i bezestupňový automat CVT. K dispozici má být také turbodiesel 1,5 dCi. 

Konkurentem pro vůz může být také domácí výrobek značky Lada. Ta pro zákazníky připravila také sedan Vesta Cross.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů