Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Volvo Car Mobiity představuje značku M

Naše téma
Jiří Švamberk | 05.07.2018
M jako mobiita. Nemusíte vlastnit auto, abyste s ním mohli jezdit. Alespoň podle Volva. | foto: Volvo
Přestože se vám v hlavě nejspíše honí asociace s mnichovským výrobcem sportovně orientovaných modelů, Volvo svou značkou M míří úplně jiným směrem.
Úkolem nové značky bude rozšiřovat možnosti globální mobility společnosti Volvo, a to prostřednictvím programu, který na základě intuitivní aplikace zákazníkům zajistí přístup k vozům a službám dle jejich individuálních potřeb.

Hakan Samuelsson, president a generální ředitel značky Volvo, k nové značce uvedl, že jde o nástroj proměny celé automobilky. Volvo Cars na základě průzkumu mezi svými zákazníky zjistilo, že majitelům žijícím ve městě přestává tradiční způsob vlastnictví vozu vyhovovat. A proto založili značku M, která se bude soustředit na „nezávislou mobilitu“, která nabídne zcela nové služby a technologie. Jinými slovy nabídne mobilitu, aniž byste automobil museli reálně vlastnit.

Primárním cílem bude vyvinutou takové formy „nezávislé mobility“, které se budou schopny učit a naplňovat specifické potřeby uživatelů.

Značka M vychází z poznatků svého týmu zkušených a vyhledávaných softwarových inženýrů specializujících se na digitální řešení a ve velké míře zohledňuje také data společnosti Sunfleet, která patří mezi průkopníky v oblasti sdílení vozidel a dnes spadá pod skupinu Volvo Car Group. Sunfleet spravuje na 1700 vozů a každý rok zaznamená přes půl milionu transakcí.

Misí programu M je umožnit většímu množství lidí cestovat svobodně, smysluplně a udržitelně, to bez ohledu na to, zda mají vlastní automobil nebo ne.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů