Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Volvo XC40 nemusíte jen vlastnit. Automobilka vám jej i pronajme

Naše téma
Jan Zajíc | 25.06.2018
dalších 24 fotek
Volvo XC40. | foto: Volvo
Automobilka Volvo přišla s novým způsobem, jak získat model XC40. Malé SUV, které nedávno obdrželo titul Evropské auto roku, si totiž nově můžete přímo od Volva pronajmout.
Nový alternativní „prodejní" kanál se jmenuje Flexi Care, v praxi jde o alternativní způsob pronájmu, kdy se za držení vozu platí měsíční poplatek. Podle Volva je hlavní přidanou hodnotou „usnadnění starostí a času zákazníka souvisejících s pořizováním nového auta". 

Veškerý servis a údržba vozu pak probíhají pod taktovkou Volva. Navíc si může zákazník zvolit vyzvednutí vozu v době a místě, které mu vyhovují. Volvo také zmiňuje skutečnost, že nový „majitel“ dostává k vozu i poukaz na značkové příslušenství Volvo v hodnotě 15 000 Kč.

Výše měsíčního poplatku se odvíjí od délky pronájmu, zvolené motorizace a výbavy vozu a startuje na 12 999 Kč bez DPH. Volvo přitom slibuje, že od 1. července budou první vozy k dispozici prakticky ihned po uzavření smlouvy. Po celou dobu nájmu je vůz chráněn zárukou a balíček služeb zahrnuje i veškeré poplatky typu silniční daně či dálniční známky. 

Součástí programu je také pojištění, příslušenství a řada dalších doplňkových služeb, jako jsou sezonní výměna kol a jejich uskladnění či osobní asistenční služby. Vedle toho má Flexi Care nabídnout třeba i službu Concierge, která podává pomocnou ruku při plánování cest – od informační služby před výjezdem až po rezervaci restaurace nebo hotelu.

Volvo XC40 je prvním vozem značky, který si lze podobným způsobem pronajmout, je možné, že další modely budou následovat.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů