Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Volkswagen připravuje svůj emocionální vrchol: SUV bez střechy

Naše téma
Radek Pecák | 28.10.2018
dalších 5 fotek
Špionážní snímky Volkswagen T-Roc Cabrio | foto: Autocar.co
Jiý v roce 2020 se bude prodávat nový kabriolet automobilky Volkswagen. Bude to SUV T-Roc Cabrio
Vypadalo to, že Volkswagen hodil vozy s karosérií kabriolet takzvaně přes palubu. Již před dvěma lety ukončil výrobu modelu Golf cabriolet a dny Beetle Cabriolet se také nachylují. Nicméně, milovníci jízdy s otevřeným hlavem nad hlavou nebudou muset ani v následujících letech odcházet od dealerů značky neuspokojeni.

Jak dokázaly nedávné špionážní snímky, a jak současně britskému magazínu Autocar potvrdil vysoce postavený manažer Volkswagenu Ralf Brandstätter, již příští rok bude odhalen SUV-kabriolet Volkswagen T-Roc.

Podle Brandstättera to dokonce má být nový emocionální vrchol segmentu SUV v Evropě. Uvidíme, zda jsou takovéto superlativy na místě, nicméně je fakt, že T-Roc s pevnou střechou má u zákazníků úspěch a jeho prodeje se pohybují v šestimístných cifrách.

Lidé, jak se zdá, ocenili na Volkswagen poměrně odvážný design tohoto vozu. Je po Arteonu zatím teprve druhým autem, u kterého designéři dostali povolení se "trochu odvázat". V tomto duchu se ale má v největší evropské automobilce pokračovat. Zejména pak v segmentu SUV, kterému Volkswagen velmi věří. Dokonce se předpokládá, že v roce 2025 budou automobily spadající to této kategorie tvořit polovinu jeho prodejů.

Proto mají přijít další modely. Napříč všemi světovými trhy jich značka s logem VW bude mít ve své nabídce plnou třicítku.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů