Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Video: Že Lamborghini nevyrábí praktické vozy? Tohle video vás vyvede z omylu

Naše téma
Jiří Švamberk | 15.02.2019
dalších 19 fotek
První novodobé SUV Lambrghini Urus | foto: Lamborghini
Urus je první Lamborghini, kde kilowaty nehrají hlavní roli.
Ať už jste si modely Lamborghini spojovali s čímkoliv, vsadíme se, že praktičnost to rozhodně nebyla. Za posledních více než 20 let tahle italská automobilka nepřišla s žádným velkoprostorovým modelem, a to až do doby, než se na konci roku 2017 objevilo Lamborghini Urus.

Dlouho připravované SUV je ve skutečnosti více ne dost zaměřené na praktičnost. Lamborghini dokonce tvrdí, že cestující na předních sedadlech mohou měřit více než 2,05 metru, což znamenaná, že pokud nejste profesionální hráči basketbalu, neměli byste mít problém. Kromě toho zadní sedadla jsou koncipovaná pro trojici cestujících, nicméně ve dvou se usadíte pohodlněji.

S objemem 616 litrů je zavazadlový prostor Lamborghini Urus více než praktický, přičemž na Volkswagen Touareg první pětimístné Lambo ztrácí pouze 194 litrů. Ovšem tyto dva modely nejsou úplně srovnatelné vzhledem k tomu, že Urus zvládne zrychlit z 0 na 100 km/h za dechberoucích 3,6 sekundy a maximální rychlost přesahuje 300 km/h.

První novodobé SUV Lambrghini Urus


Praktičnost Urusu navíc podtrhuje dělitelné opěradlo zadních sedadel v poměru 40:20:40 a také elektronicky ovládané víko zavazadelníku.

Lamborghini Urus možná nesedne každému, nicméně se jedná o první model této věhlasné značky, o kterém se dá říct, že je kromě sportovnosti zároveň také praktické. A přesně na to současní zákazníci slyší. Ostatně podívejte se na přiložené video.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů