Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Video: Policista zastavil opilce na zdvižné plošině, chtěl utéct do výšky

Naše téma
Jan Markovič | 14.11.2018
Steve nechtěl slézt z plošiny a dopadlo to pro něj špatně | foto: YouTube.com
Osedlat vysokozdvižnou plošinu a vyrazit pro pivo nebyl právě dobrý nápad. Americký dělník Steve to poznal na vlastní kůži, když se snažil utéct aktivnímu policistovi. Výsledkem je nesmírně vtipné video.
Má to čtyři kola, motor, ale přesto to do silničního provozu nepatří. Co je to? Třeba vysokozdvižná plošina, na které si jeden svérázný chlápek vyjel pro pivo. Svým kolegům na stavbu vezl celý sud, ale ještě před tím, než vyrazil na cestu zpět, otevřel si vlastní plechovku.

Není divu, že se dostal do hledáčku místního policisty. Ten ho zastavil a nejdříve přemlouval po dobrém, ať sleze, že se vše vyřeší. Steve si ale vybral horší cestu. Snažil se policistovi uniknout. Zřejmě věděl, že směrem vpřed to kvůli pomalé rychlosti své plošiny nezvládne, tak to zkoušel směrem vzhůru.

To už ale policistovi docházela trpělivost. Po pár urážkách mířících na objemnost jeho postavy a faktu, že je placen z Stevových daní, bylo jasno. Přivolaný hasič Steva sundal a mladík skončil v poutech. Celá scéna je k popukání. A tak ani nevadí, že jde o poměrně staré video. Podívejte se:

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů