Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

VIDEO: Nový Top Gear láká další upoutávkou. Už víme, kdy dorazí na obrazovky

Naše téma
Daniel Fuglevič | 08.02.2018
Nejnovější video lákající na novou řadu ukazuje, jak trojka moderátorů řeší v kanceláři problémy s nedostatkem mléka. | foto: Top Gear
V další upoutávce na novou řadu Top Gearu se moderátoři vydají nakoupit mléko, a to samozřejmě v pořádně zběsilém tempu za volantem úžasných aut. Především už ale konečně známe datum premiéry nové řady. Dočkáme se dříve, než jsme čekali.
V pořadí již 25. řada Top Gearu se na obrazovky stanice BBC vrátí už 25. února. A jak jsme viděli z dřívějších upoutávek, bude opět nacpána různorodou přehlídkou zajímavých aut všech značek a typů.

Moderátoři Matt LeBlanc, Chris Harris a Rory Reid se proženou například ve Fordu Mustang GT350R, Jaguaru F-Type SVR, McLarenu 570 GT, ale také ve starém Citroënu 2CV, brutálním Chevroletu Camaro ZL1 1LE nebo v novém francouzském sporťáku Alpine A110, který bohužel během natáčení shořel na prach. O nešťastné události jsme již psali (viz odkaz níže). V některém z dílů pak můžeme čekat i návrat závodníka a showmana Kena Blocka.

Nejnovější video lákající na novou řadu však ukazuje, jak nová trojka v kanceláři řeší problémy s nedostatkem mléka. Následuje tedy závod na farmu ke krávám, přičemž LeBlanc zvolil jako nejlepší auto k tomuto účelu nový Aston Martin Vantage, Harris nasedl do rallyové Škody Fabia R5 a Reid zase do mamutího Mercedesu G 500 4x42. Jak to dopadlo, se podívejte sami.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů