Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Už žádné dohady! Nissan skutečně připravuje nástupce 370Z

Naše téma
Jiří Švamberk | 09.09.2018
foto: Nissan
Slavná řada Z dostane dalšího pokračovatele. Navrhne ho Alfonso Albasia, člověk zodpovědný za úchvatný koncept Infiniti nedávných měsíců.
Nissan 370Z je jedním z nejdéle sloužících sportovních vozů na trhu. To samozřejmě neznamená, že by měl patřit do starého železa, to v žádném případě. Za bezmála deset let výroby se nikde neobjevila informace, že tento dvoumístný sporťák dostane přímého nástupce. To samozřejmě vyvolávalo spoustu spekulací, na které však vedení Nissanu absolutně nereagovalo. Nyní se však konečně nad osudem řady Z rozjasňuje.

Oficiální informaci sdělil australským novinářům talentovaný Alfonso Albasia, který působí u Infiniti, nicméně nyní s nechal slyšet, že se osobně podílí na vzniku nového Z. Heuréka!

K připravované novince však žádné detailní informace nesdělil, a to ani termín, kdy bychom pokračovatele slavného rodu Z mohli čekat. Jako nejpravděpodobnější se jeví tokijský autosalon příští rok. Nissan bude v roce 2019 slavit půl století řady Z a domácí výstava se jeví jako nejvhodnější plocha na uvedení nové generace.

Přestože nevíme žádné podobnosti a nevíme ani, zda se na pravdě zakládají informace, že na projektu nového Z by Nissan měl pracovat společně s Mercedesem, to hlavní však víme – nové Z bude!
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů