Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Úpravce Overfinch slibuje nejluxusnější SUV světa. Základem bude Range Rover

Naše téma
Dominik Valášek | 19.12.2017
dalších 15 fotek
Overfinch Range Rover 2018. | foto: Overfinch
Říci, že váš produkt bude ten „nej“ na celém světě, je vždycky poměrně silné a odvážné stanovisko. O to odvážnější, když máte svoje tvrzení podložené jen jednou vizualizací, která o výsledném díle příliš nevypovídá.
Přesně do takto odvážných tvrzení se pustila tuningová společnost s názvem Overfinch. Její název jste dost možná ještě nikdy neslyšeli, ovšem na trhu se nejedná o žádné nováčky. Vlastně je Overfinch jedním z největších a nejstarších úpravců vozů automobilky Land Rover. A třeba touto firmou upravený luxusní SUV Range Rover za obrovské sumy peněz se řadí mezi špičku toho, co lze pořídit.

Připravovaný model pro rok 2018 má však být dokonce nejluxusnějším SUV světa, ovšem zatím toho o něm není moc k dispozici. Ví se pouze to, že exteriér dostane hromadu karbonových doplňků a nových prvků, zatímco v interiéru přibude luxusní výbava.

Konkrétně se zde najde třeba zesílené protihlukové sklo nebo inovovaný infotainment s Wi-Fi hotspotem a propojením s mobilními aplikacemi. Zadní pasažéři budou mít k dispozici vyhřívané a nastavitelné opěrky nohou s masážní funkcí, lepší čalounění, materiály a další prvky.

Jelikož zmiňované vizualizace nejsou zcela vypovídající, přihodili jsme do galerie ještě snímky loni představeného Range Roveru v londýnské edici od Overfinch. Pravdou je, že už tak hezký interiér britského SUV rukou úpravců docela prokouknul. Bude to však stačit na nová luxusní SUV v podobě Bentley Bentayga či připravovaného konkurenta od Rolls-Royce?
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů