Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Temný VW Passat Variant R-Line Edition míří do Ženevy

Naše téma
Jiří Švamberk | 01.03.2019
VW Passat Variant R-Line Edition | foto: Volkswagen
Speciální model vznikne v omezeném počtu a nabídne téměř kompletní výbavu.
Volkswagen před několika týdny modernizoval stávající generaci modelu Passat, který výrobce neskromně označuje jako „nejdůležitější rodinný automobil na světě“ a už nyní tu máme jeho první speciální edici. Tento výroční model vznikne výhradně jako kombi, a to v počtu 2 tisíc kusů, přičemž z hlediska výbavy jde téměř o „full house“.

Bohatě vybavený Passat dostane standardně pohonem všech kol 4Motion a bude k mání výhradně s jedním z vrcholných motorů – dvakrát přeplňovaným 2litrovým TDI (200 kW) nebo zážehovým TSI stejného objemu (176 kW). Limitovaná verze VW Passat Variant R-Line Edition se pochlubí unikátním šedým lakem Moonstone Grey, který doplňují černé kontrastní akcenty. Tím nejvýraznějším je bezesporu leskle černá střecha.

Tu doplňují leskle černé kryty zpětných zrcátek, okenní lišty, střešní ližiny a zadní difuzor. Celek dotvářejí leskle černá 19palcová kola z lehké slitiny. Černě zatmavená jsou také zadní LED světla, přičemž přední využívají technologie matrix LED.

VW Passat Variant R-Line Edition


Černá barva vás obklopí také ve chvíli, kdy se posadíte za volant. VW Passat Variant R-Line Edition je vybaven černými sportovními sedadly, čalouněnými kombinací kůže Nappa a speciální „karbonové“ kůže. Logo R zdobí prahové lišty z nerezové oceli, ze které jsou vyrobeny také pedály.

Co se výbavy týče, Volkswagen má v nabídce jen málo položek, které by tento temný Passat neměl. Patří sem například adaptivní tlumiče, digitální kokpit, kamerový systém Area View a Travel Assist, který umožňuje částečně autonomní jízdu.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů